میتونی shadow fiend یا traxexورداری... چرخش axe به armor ربط داره و هرچی یشتر باشه کمتر dmg میزنه... assault بری خوبه
میتونی shadow fiend یا traxexورداری... چرخش axe به armor ربط داره و هرچی یشتر باشه کمتر dmg میزنه... assault بری خوبه
traxex یه آیتم هم میخواد که hp regain کنه! مخصوصا که 1v1 هست. چی پیشنهاد میدین؟
سلام
دوست عزیز اگه مرد جنگی و توی درگیری تا آخر وای می ستی و سرعت عمل بالایی روی موس و کیبرد داری
بهتره یه Satanic (LifeSteal 25% رو براش ببندی!
که اگه بتونی یه Buriza-do kyanon (Critical 2.2x هم براش ببندی دیگه تموووز!
البته خوبی این 2 item اینه که هر دو 2 مرحله برای تکمیل شدن دارن و هر دو هم برای این hero که Agility بالایی داره بخوبی جواب گو هستند!
البته به نکته باید دقت کنی که وقتی با hero درگیر شدی باید برای life لول یکشو غیر فعال کنی و وقتی نیاز بود بتونی سریع فعالش کنی!
یکم باید توی بازی هواست جمع باشه!( بدونی کی slow کنی کی life )
به راحتی چون می تونه silence کنه axe رو بزنه!
کلا با axe مشکلی نداره!
سلام دوستان عزيز.من دنبال مپ هيرويي 2 نفره ميگردم!قديم تو گيم نت يه چند تا بود كه جلوي دروازه واميستاديم و آروم جلو ميرفتيم!از همونا ميخوام....براي . Frozen Throne
دست شما درد نكنه...
وارکرافت نام بازیای رایانهای از نوع بازیهای استراتژیک و محصول کمپانی بلیزارد است. نام این بازی در فارسی به «هنر جنگ» ترجمه شده است. اين بازی تحول شگرفی را در سبک بازيهای رايانه ای بوجود آورد و نسخه اول آن در نوبه خود شاهکاری در سری بازيهای رايانه ای بود. مبارزه در دنيای وارکرفت تمام نسخههای این بازی از بهترین بازیهای سال و زمان خود بودهاند و هستند. اساس این بازی بر اساس افسانههای اروپایی پایه ریزی شده است. نژادها و مکانهای تخیلی از ویژگیهای این بازی است. اولین نسخه آن در سال ۱۹۹۴ با عنوان Warcraft: Orcs & Humans تحت سیستم عامل داس روانه بازار شد، که در زمان خود انقلابی در زمینهٔ بازیهای استراتژیک برپا کرد. پس از موفقیت نسخه اول، شرکت بلیزارد در سال ۱۹۹۵ نسخه دوم بازی را با عنوان Warcraft II: Tides of Darkness تحت سیستمعامل ویندوز ۹۵ تولید کرد، که موفقیت نسخه اول را تکرار کرد. سپس در سال ۱۹۹۶، نسخه گسترش یافته Warcraft II را با عنوان Warcraft II: Beyond the Dark Portal عرضه کرد. با گسترش شبکه جهانی اینترنت، نسخه تحت شبکه جهانی این بازی نیز در سال ۱۹۹۹ با عنوان Warcraft II: Battle.net Edition روانه بازار شد. نسخه سوم Warcraft تحت عنوان Warcraft III: Reign of Chaos در سال ۲۰۰۲ تولید و عرضه شد که به موفقیت چشمگیری دست یافت و بازی سال شناخته شد. در سال ۲۰۰۳ و در پی تکمیل موفقیتهای قبلی Warcraft III: The Frozen Throne به عنوان نسخه گسترش یافته عرضه شد. این بازی یکی از مهمترین بازیهای حال حاضر جهان به شمار میرود و در مسابقات ورزشهای الکترونیکی همواره حضور دارد و بازیکنان حرفهای آن از این راه درآمد دارند. سرعت بالا در تصمیم گیری، تصمیمهای مناسب و عکس العملهای سریع استراتژیکی از عوامل مهم موفقیت در این بازی به شمار میروند. این بازی فشار فکری زیادی بر بازیکن وارد میکند و میتوان آن را با ورزشی مثل شطرنج مقایسه نمود. در سال 2004 شرکت بلیزارد بازی چند نفره آنلاین (MMORPG) جهان وارکرافت (World of Warcraft) را روانه بازار کرد که تا به حال با استقبال بیش از 9 میلیون مشترک در سر تا سر جهان در سال 2006 مواجه شده است.![]()
ممنون دوست عزیز عالی بود..
تایید میشه... میتونی جای satanic یه manta بری... وقتی 3 تا بشی خودتون slow میکنی دوتا دیگه مانا کم میکنن..dmg هم که زیاده دیگه 4 تا چک بدی Axe میافته...ولی حتما armor رو اول زیاد کن تا بد نخوری... vanguard یا wind walk هم خوبه اگه زیاد میترسی...
کسی جواب مارو نمیده![]()
دوست من اگه ریپلی خوبی پیدا کردم حتما برات میذارم
دنبال یه بازی خوب هستم برات
راستشو بخوای من خودم زیاد با این هیرو بازی نکردم
میتونی توهم بری دنبال replay... احتمالا پیدا میکنی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
100% تایید میشه ... monkey هم خیلی خوبه نیازی به 3 تا شدن واسه کشتن نیست یه تریپ سایلنت بیایی کمتر از 30 ثانیه افتاده![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)