فلا نه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
فلا نه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
با توجه به اینکه این مدل مودم انحصاری نیست و ساخت یه شرکت معتبره و همچنین مدل اصلیش توی بازار موجوده فکر میکنم به زودی فریمورش برای آنلاک شدن در بیاد البته امیدوارم
سلام دوستان کسی سرعت تعرفه های نامحدود رو تست کرده؟
ایا محدود میشه سرعت بعد از دانلود مشخصی ؟
ممنونم
Last edited by 9vin; 01-12-2017 at 12:20.
دو مگ ماهیانه بگیری
سرعت دقیقا زیر ٢۵۶ کیلو
در روز ٢٠ گیگ میتونین بگیری
سقف دانلود هم ۶٠٠ گیگ در ماه
دقیقا محاسبه شده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مطمئنی عزیز؟
سقف که تو سایت ایرانسل که اینو زده منم میترسم 2 مگ بگیرم 120...30 تومن بدم برا 100 گیگ!
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه هفتگی 30 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه هفتگی 60 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 100 گیگابایت
مودم قبلی منو با gpb2101 عوض کردن ، امروز بعد ۲-۳ هفته متوجه شدم این مودمم خرابه! باز باید برم ببینم داستان چیه.... کلا ریست میشه
کلا نمیدونم چه مرگشه این مودم های ایرانسل مدل tk2510هم اینجوریه ک دارم من![]()
سلام
من با مودم zw101 تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم و SINR همیشه بین 10 تا 12 متغیر بود. ولی از دیروز SINR ثابت شده روی عدد 1 !! بدون هیچ بالا پایین شدنی! مشکل از چی میتونه باشه؟؟
امور مشترکین ایرانسل که یه مشت بی سواد هستن هیچ را حلی ندادن ، مودم رو ریست فکتوری هم کردم ولی باز تغییری ایجاد نمیشه.... در ضمن هر 3 آنتن هم روشن هستن اینجوری نیست که آنتن پریده باشه..
دوستان یه راهنمایی کنن ممنون
Last edited by pishoolii; 03-12-2017 at 12:17.
سلام
مودمم دو سه هفتهپیش به فنا رفت، یه ۲۱۰۱ گرفتم، اونم دو سه روز پیش هر ۳۰ ثانیه ریست میشد و رسما غیر قابل استفاده بود... بردم عوض کردم با tf40i , بعدا یه نقد واسه این مدل میزارم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)