سلام
خیلی گشتم اما جایی کریتیو 830 رو پیدا نکردم. می گن شرکت خیلی وقته وارد نکرده (راست و دروغش پای مغازه داره)
دوستان چنانچه جای مطمئنی می شناسند لطف کنند با پیغام خصوصی ادرس و تلفنش رو بفرستند.
از لطفت و محبتتون بینهایت سپاسگذارم
سلام
خیلی گشتم اما جایی کریتیو 830 رو پیدا نکردم. می گن شرکت خیلی وقته وارد نکرده (راست و دروغش پای مغازه داره)
دوستان چنانچه جای مطمئنی می شناسند لطف کنند با پیغام خصوصی ادرس و تلفنش رو بفرستند.
از لطفت و محبتتون بینهایت سپاسگذارم
سلام
متاسفانه از خرید shure535 پشیمون شدم(چون پیدا نکردم)
حالا چند وقتی که به دنبال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم ، بیشتر راک ، پاپ ، نیو ایج گوش میدم
پلیرم هم COWON I7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از نمایندگی قیمت audiotechnica ath m50 رو پرسیدم می گفت 240 تومن ... به نظرتون این قیمت منطقی است؟؟؟ قیمت جهانی 120 دلار هست.... قیمت کل بازار همینه؟
مطمئنی؟
همین چند روز پیش پشت ویترین یکی از نمایندگی های شاب تو پاساژ رضا دیدم.
سلام
یه ایرفون می خواستم با رنج قیمت زیر 100 تومن برای گوش دادن به موسیقی
بیشتر هم سبک های راک و پاپ گوش می دم
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید ؟
با سلام
240 ؟ .... یادش بخیر خریدیم 170 فکر کنم
والله 120 دلار که فکر کنم بیشتر باید باشه ... حدودا 159 اگه حساب کنی با دلاری 1500 میشه 238.5 که به نظرم 240 هنوز قیمتش خیلی منطقی هست با این اوضاع ایران که هدفون با قیمت بالا فروش میره. ضمن اینکه شما برای ایران بیشتر باید قیمت اروپایی اجناس رو حساب کنی نه آمریکایی. اما هنوزم از نظر من که تجربه کار با این هدفون رو دارم می ارزه بخریش ... البته اگه به سبک و نوع استفاده شما میاد ... یادمه اون وقت که دلار 1100 - 1200 بود این هدفون تا 300 هم ارزش خرید داشت چه برسه به الآن.
با سلام
به نظر من شما یه 10 تومن بگذار روش یه klipcsh s4 بخر. هدفون خوبیه. و اگه بیس دوست داشته باشی هدفون بیشتر خوبیه
البته امیدوارم این دیگه نشده باشه 150
Last edited by peaceful1; 31-12-2011 at 14:59.
احتمال قوی همون westone 3 . 2 و یا 4 رو هم ایران نمی توننین پیدا کنین .البته قیمتهاشونم بالاست.بهتر از اون میتونین sennheiser ie8 و یا sony ex1000 که ایران هم موجود هست رو تهیه کنین.
ممنون از راهنماییتون
1.نظرتون درباره mm30 و sennheiser cx281 چیه ؟
2.ایرفونی رو که معرفی کردین از چه سایتی میشه خرید چون من اهوازم و فکر نکنم که این مدل اینجا باشه
![]()
من سه ماهه میخوام یه هدفون گرون قیمت 50 60 تومنی! بخرم.
چندبار اینجا پرسیدم هرکی یه چیز می گفت یکی AKG یکی PANASONIC یکی V-jays
به هدفون با کاربرد عمومی معرفی کنین که رو گوش راحت باشه و سریع هم خراب نشه.
در حد همون 50 60 تومن.و گنده هم باشه و کل گوش رو بگیره.akg k512 مثلا.
دوستان این klipcsh s4 خیلی بیسش بالاس ؟
یه مدل i داره یه مدل معمولی
کسی قیمت داره و میدونه از کجا میشه تهیه کرد ؟
تو رنج 100-150 چی پیشنهاد میکنید
واسه سبک metall اما نه heavy ها
مثلا doom-gothich - و کمی هم راک گوش میدم
کلا میخوام همه چیزش نرمال باشه
ممنون
Last edited by vahid_ba; 31-12-2011 at 23:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)