تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 524 از 754 اولاول ... 24424474514520521522523524525526527528534574624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

Advanced Setup
    DSL
    فقط تیک G.Dmt Enabled و AnnexL Enabled و AnnexM Enabled رو بزنید

اگر مودم شما تی پی لینک نیست و فرق داره عکس بزارید تا راهنمایی کنم

---
    بله همونجاست
    سلام مجدد و ممنون که پاسخ میدید.
    پشتیبانی پاسخ نمیده تا سرعت رو بالا ببره.ولی خودم طق گقته های شمار تیک G.Dmt Enabled , و AnnexL Enabled رو زدم و فعال شد و مطابق جدول زیر اطلاعات تغییر کردن.جالبه بدونید که وقتی تیک AnnexM Enabled رو میزنم چراغ اکتیو فعال نمیشه و فقط با چراغ های شبکه رو adsl روشن میمونن.اما وقتی اون تیک اخری رو برمیدام وصل میشه و جدول پایین اطلاعاتی هست که الان نشون میده.میشه بررسی کنین و بگین حالا چه اتفاقی افتاده و سرعت و نویز اینا چه تغییری کردن و میشه سرعت 4 مگ رو الان از خط کشید ؟

Statistics -- ADSL

Mode: G.DMT
    Type: Interleave
    Line Coding: Trellis On
    Status: No Defect
    Link Power State: L0
    Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 32.7 14.0
    Attenuation (dB): 44.0 31.5
    Output Power (dBm): 16.9 12.6
    Attainable Rate (Kbps): 10688 1088
    Rate (Kbps): 2304 768
    K (number of bytes in DMT frame): 73 25
    R (number of check bytes in RS code word): 16 16
    S (RS code word size in DMT frame): 2 8
    D (interleaver depth): 64 8
    Delay (msec): 32 16
    Super Frames: 6959 6957
    Super Frame Errors: 0 0
    RS Words: 236638 59134
    RS Correctable Errors: 0 1
    RS Uncorrectable Errors: 0 N/A
    HEC Errors: 0 0
    OCD Errors: 0 0
    LCD Errors: 0 0
    Total Cells: 643222 0
    Data Cells: 216615 0
    Bit Errors: 0 0
    Total ES: 0 0
    Total SES: 0 0
    Total UAS: 11 0

بعد از تغیرات قبل از تغییرات
    Last edited by ir.warez; 25-12-2016 at 20:22.

2. این کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

AnnexL Enabled و AnnexM Enabled چی هستن ؟
    من الان مدت هاست تو تنظیمات مودم فقط تیک G.Dmt Enabled برام زده هست و هیچ مشکلی هم ندارم
    من برای احتیاط گفتم چون اینا برای ADSL2 کاربرد و مثلا M میتونه تا 2.5 مگابیت ریت آپلود رو ساپورت کنه (اکثرا روی AnnexA لینک میگیره)

متوجه شدم.فقط میشه بیشتر توضیح بدین که چرا و چطوری میشه نهایت سرعتی که خط میشه رو فهمید و چرا نباید بیشتر از 4 یا 5 مگ بده و این که مدم نهایتا 10 مگ رو میتونه بده و با تغییر مدم میشه مشکل حل میشه یا خیر ؟
    توی همون جدول Attainable Rate برای دان استریم 10284 خورده که ماکسیمم کشش خط رو تخمین زده که البته گفتم اشتباهه چون Attenuation بالای خط شما امکان دریافت بیش از 5 مگابیت رو نمیده
    متاسفانه فاصله تا مرکز مخابراتی شما زیاده و تغییر مودم تاثیری نداره. فوقش با تغییر به G.DMT و یا رفع نویز احتمالی بتونید به همون 5 مگابیت واقعی نزدیک بشید

SNR Downstream که تغییری نکرده و قبلا 6 بود الآن هم 6 هست. بقیه پرامترها رو یادم نیست قبلا چقدر بودن.
    خودم هم خدس می زنم مشکل از تاثیر خطوط روی هم باشه چون ما سه تا حط تلفن داریم که هر سه تاشون ADSL دارن (یکیش همین پارس آنلاین بود و الاآن روی اون دو تای دیگه اینترنت هست) ولی نویز توی هر سه تا شون بالاست در حالی که توی پارکینگ یه بار تست سر خط گرفتیم نویز نبود و SNR حدود 22 بود. هر سه تا خط توی یه کابل 6 رشته به داخل خونه اومده و مودم ها هم مستقیما به همون کابل وصل شدن. ضمنا فاصله آپارتمان ما از کافوی مخابرات که توی پارکینگ هست خیلی زیاده (طول اون کابلی که گفتم 250 متره!)
    دقیقا برای من هم پیش اومده خطی که اصلا رانژه نبوده اما اثر خط های رانژه شده در مسیر باعث اختلال شده بود

4. 3 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام مجدد و ممنون که پاسخ میدید.
    پشتیبانی پاسخ نمیده تا سرعت رو بالا ببره.ولی خودم طق گقته های شمار تیک G.Dmt Enabled , و AnnexL Enabled رو زدم و فعال شد و مطابق جدول زیر اطلاعات تغییر کردن.جالبه بدونید که وقتی تیک AnnexM Enabled رو میزنم چراغ اکتیو فعال نمیشه و فقط با چراغ های شبکه رو adsl روشن میمونن.اما وقتی اون تیک اخری رو برمیدام وصل میشه و جدول پایین اطلاعاتی هست که الان نشون میده.میشه بررسی کنین و بگین حالا چه اتفاقی افتاده و سرعت و نویز اینا چه تغییری کردن و میشه سرعت 4 مگ رو الان از خط کشید ؟
    دوست عزیز الان توی سرعت اتفاقی نیفتاده
    زمانی میشه نتیجه گیری کرد که مجدد روی 4 مگابیت خط رو ببندند و امیدوار بود که چراغ چشمک زن ثابت بمونه که احتمالش خیلی قوی شد چون SNR Margin از 15 به 32 افزایش پیدا کرد که خیلی عالیه و میشه به بالاتر از 6 مگ هم امیدوار بود

----
    دیگه از اینجا به بعد بستگی به میزان همکاری پشتیبانی داره که سرعت رو تا جایی که امکان داره با آزمایش و خطا بالا ببرید
    Last edited by hellbrain666; 25-12-2016 at 20:31.

6. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز الان توی سرعت اتفاقی نیفتاده
    زمانی میشه نتیجه گیری کرد که مجدد روی 4 مگابیت خط رو ببندند و امیدوار بود که چراغ چشمک زن ثابت بمونه که احتمالش خیلی قوی شد چون SNR Margin از 15 به 32 افزایش پیدا کرد که خیلی عالیه و میشه به بالاتر از 6 مگ هم امیدوار بود

----
    دیگه از اینجا به بعد بستگی به میزان همکاری پشتیبانی داره که سرعت رو تا جایی که امکان داره با آزمایش و خطا بالا ببرید
    سلام.من باید از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نهایت تشکر رو بکنم.اگه راهنمایی شما نبود واقعا نمیتونستم مشکلم رو حل کنم.امروز با پشتیبانی صحبت کردم و خط رو تا 5 مگ بستن که واقعا عالی هست و خوشبختانه مشکم هل شد.

تست سرعت رو از یه سرور نه چندان زیاد جالب امتحان کردم ولی خوبه.
    سرعت دانلود هم :

و اینم از مشخصات مودم :

هدفم از انتشار این پست این بود که شاید دوستانی که مشکل منو دارن شاید بتونن با تست و آزمون وخطا اینترنت بهتری داشته باشن.

8. 2 کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه navid2zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

ما روی یکی دیگه از خط ها از یک شرکت دیگه اینترنت تهیه کردیم که امروز وصل شد.
    اما مورد عجیبی که رخ داده این هست که همزمان امکان متصل شدن وجود نداره!!!!

همزمان که هر دو خط به مودم وصل هستند یکی از خط ها به مشکل میخوره و هی قطع و وصل میشه. snr هم پایین میاد (1 !!!! )

مستقیم از جعبه تقسیم به پشت مودم متصل شدن خط ها و هیچ تلفن یا .... هم استفاده نمیشه
    فقط برای استفاده از مودم یک سیم کشیده شده.
    کلا یک سیم 4 رشته هست اگر اشتباه نکنم که برای این دو خط استفاده شده.

با مخابرات هم تماس گرفتم که متاسفانه پاسخگو نیستند !!!!! یعنی اصلا جواب تلفن نمیدن و راحت کردن خودشون رو

کسی از دوستان مشکل مشابهی داشته؟ چطور حل شد؟
    امکانش هست خودمون بتونیم مشکل رو حل کنیم؟ (چون ظاهرا مخابرات علاقه ای به پاسخ گویی نداره)

برای پیگیری این مشکلات جز خود مخابرات منطقه که اصلا جواب تلفن نمیدن و 195 که زمانبر هست از چه طریقی میشه پیگیری کرد؟

10. این کاربر از navid2zp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه navid2zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

تکراری .....
    Last edited by navid2zp; 28-12-2016 at 16:07. دليل: تکراری .....

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

همزمان که هر دو خط به مودم وصل هستند یکی از خط ها به مشکل میخوره و هی قطع و وصل میشه. snr هم پایین میاد (1 !!!! )

مستقیم از جعبه تقسیم به پشت مودم متصل شدن خط ها و هیچ تلفن یا .... هم استفاده نمیشه

با مخابرات هم تماس گرفتم که متاسفانه پاسخگو نیستند !!!!! یعنی اصلا جواب تلفن نمیدن و راحت کردن خودشون رو

امکانش هست خودمون بتونیم مشکل رو حل کنیم؟ (چون ظاهرا مخابرات علاقه ای به پاسخ گویی نداره)

برای پیگیری این مشکلات جز خود مخابرات منطقه که اصلا جواب تلفن نمیدن و 195 که زمانبر هست از چه طریقی میشه پیگیری کرد؟

سلام
    احتمال میدم اثر القایی 4 رشته سیم روی هم در داخل ساختمان (از جعبه تقسیم تا مودم) که باید بالای 20 30 متری هم باشه ، این مشکل رو ایجاد کرده باشه (پس به مخابرات هم برنمیگرده)
    در صورت اطمینان که مشکل همین باشه شما باید کابل رو یا جدا کنید یا از کابل شبکه شیلد دار که زوج های سیم به صورت جدا به هم تابیده شدن استفاده کنید

13. 3 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M E H R D A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم و تو همین تاپیک هم چند وقت پیش مطرح کردم ولی حوابی نگرفتم. به پشتیبانی هر دو شرکت هم گفتم ولی نتونستن بفهمن علت چی هست و می گفتن برای اولین باره که چنین چیزی می شنون!

داره خودمونی میشه M E H R D A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    احتمال میدم اثر القایی 4 رشته سیم روی هم در داخل ساختمان (از جعبه تقسیم تا مودم) که باید بالای 20 30 متری هم باشه ، این مشکل رو ایجاد کرده باشه (پس به مخابرات هم برنمیگرده)
    در صورت اطمینان که مشکل همین باشه شما باید کابل رو یا جدا کنید یا از کابل شبکه شیلد دار که زوج های سیم به صورت جدا به هم تابیده شدن استفاده کنید
    احتمالن راه حل همینه که شما می گید. منتها طول کابل برای من حدود 250 متره و هزینه کشیدن یه کابل جداگانه خیلی زیاد میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام این مشخصات خطه منه
    مشکل من اینه الان نزدیم 4 ماهه کلا نمیتونم از adsl استفاده کنم و صبح ها همش قطع و وصل میشه با اینکه مشخصات خط خوبه و هر 2 یا 3 دقیقه کلا adsl میپره ولی شبها وضع به مراتب بهتر هستجوری شده که صبح ها از ایرانسل استفاده میکنم به نظرتون مشکل از کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •