حالا بخشیدنش چه فایده ای داره؟
بی آبرو اسم هرکی که واسه وساطت پیشش رفته بود تو برنامه زنده میگفت ،
حالا که حکم دادن بخشیده؟
دید کسی دیگه منتشو نکشید خودش جلو اومد.
اینی که من دیدم خداداد خوبش کرد.دستش طلا...
بله
خير
حالا بخشیدنش چه فایده ای داره؟
بی آبرو اسم هرکی که واسه وساطت پیشش رفته بود تو برنامه زنده میگفت ،
حالا که حکم دادن بخشیده؟
دید کسی دیگه منتشو نکشید خودش جلو اومد.
اینی که من دیدم خداداد خوبش کرد.دستش طلا...
آی گفتی ....اینی که من دیدم خداداد خوبش کرد.دستش طلا...
:چشمک:
در نظرخواهي سايت فيفا صورت گرفت
دايي، پنجمين مربي تاثيرگذار سال 2008
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران به عنوان پنجمين مربي تاثيرگذار سال 2008 برگزيده شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي كه در اوايل سال 2008 هدايت تيم ملي ايران را بر عهده گرفت، در نظر خواهي خوانندگان سايت فيفا با كسب 8.31 درصد آرا، پس از كارلوس دلوس كوبوس (28.14 درصد)، حسن شيهاتا (27درصد)، لوئيس آرگونس (26.91 درصد) و جراردو مارتينو (9.64درصد)، در مكان پنجم قرار گرفت.
دايي در حالي اينگونه مورد توجه قرار گرفت كه در بخش هاي مختلف زبان هاي سايت فيفا، با آرا گوناگوني مواجه شد.
اين نظرخواهي همچنان ادامه دارد.
عجيبه حالا دايي هر چي هم كه باشه يه ايرانيه و بايد توي اينجور موقع ها ازش حمايت كرد![]()
وقتی فدراسیون برترین فدراسیون آسیا بشه دایی هم باید 5 مربی تاثیر گذار بشه دیگه
تعویق آشتيكنان دايي و مايليكهن
نشست مشترك مديرعامل شركت سايپا، علي دايي و محمد مايليكهن به تعويق افتاد.
به گزارش ايسنا، درحالي كه قراربود ساعت 10 روز پنجشنبه (امروز) در دفتر مديرعامل شركت سايپا، علي دايي ومحمد مايليكهن با يكديگر آشتي كرده و به كدورت هاي اخير پايان دهند، به دليل برخي ناهماهنگيها اين نشست به تعويق افتاد.
باشگاه سايپا، جلسه اضطراري و جداگانهي دايي و مديرعامل سايپا را دليل اين تعويق عنوان كرده و تاكيد دارد كه اين نشست اوايل هفتهي آينده برگزار مي شود.
«بهرام شفیع» و «ورزش و مردم» در دهه ۶۰
بهرام شفیع مجری یکی از قدیمیترین برنامه های تلویزیون بعد از انقلاب یعنی ورزش و مردم در خاطرات خود میگفت بعلت کمبود امکانات در زمان جنگ یکبار که به هنگام گزارش بازی کره و ژاپن هیچ اسمی از بازیکنان دو تیم نداشتم یکسری اسامی ساختگی از خودم ساختم و روی بازیکنان گذاشتم اما در نیمه دوم اسامی را فراموش کردم و مجبور شدم آنها را دوباره نامگذاری کنم! و در کاغذی نوشتم تا فراموش نکنم!!...
دوستان اگه شماها هم بهش راي بدين قطعا به سوم ميرسه
كمتر از يك درصد فاصله داره
پس از انتخاب غلامحسين پيرواني،
اميرحسين پيرواني مربي تيم فوتبال اميد شد
"محمد فنايي" گزينهي نخست سرپرستي
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نشست كميتهي تيمهاي ملي فدراسيون فوتبال براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي اميد از ساعت 15 در محل فدراسيون فوتبال آغاز شد كه پس از جلسهاي دو ساعته غلامحسين پيرواني به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال اميد انتخاب شد.
در اين نشست فريدون معيني رييس كميتهي جوانان و محصص رييس كميتهي آموزش فدراسيون فوتبال كه مامور مصاحبه با گزينههاي فدراسيون بودند، گزارش خود را از برنامههاي اين مربيان ارايه دادند و پس از ارايهي اين گزارش در شرايطي كه نام حميد استيلي، پرويز مظلومي، بيژن ذوالفقارنسب و غلامحسين پيرواني به عنوان چهار گزينه اصلي هدايت تيم اميد مطرح شد، اعضاي كميتهي تيمهاي ملي با اتفاق نظر غلامحسين پيرواني سرمربي فعلي تيم مقاومت شهيد سپاسي شيراز را به عنوان سرمربي تيم ملي اميد انتخاب كردند.
اميرحسين پيرواني نيز به عنوان مربي تيم اميد انتخاب شد.
از محمد فنايي به عنوان سرپرست تيم اميد نام برده ميشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)