تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 524 از 639 اولاول ... 24424474514520521522523524525526527528534574624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

این قضیه تمبرمالیاتی برای افتتاح حساب بلندمدت چیه؟؟؟
    من توسامان حساب بازکردم بدون اینکه بهم بگن دوماه بعدش دیدم که 2000 تومن ازحسابم بااین عنوان کم شده قبلا توپاسارگاد حساب بلندمدت داشتم اینطوری نبود دزدی هم حدی داره ایناازخداشونم باشه که پولمونو بذاریم پیششون
    اگه کسی اطلاعاتی درمورد بانکای دیگه داره بده که سمتشون نریم والکی به اسمای مختلف پولمونو بالا نکشن.
    درضمن دوستان هرکی هرچی میخاددرمورد میزان سودها میگه یکی نیست که درمورد نرخ واقعی سود که یه بانک میده حرفی بزنه ناسلامتی خیلی هاتون بازاری هستین
    کدوم یکی ازاین بانکا که سودبالای 20 درصد میدن واقعی هست وبصورت روزشمارهمونقدرو میدن وتوسررسید بابهونه های الکی پولوکم نمیکنن؟؟؟؟
    دقیقا نوع دیگری از دزدی
    فامیل ما رفتع بود بانک پارسیان حساب باز کنه مدت دار
    دو هزار تومن برداشتن بهشم نگفتن اینکه نگفتن عجیبتر بود واقعیت!
    دلیل نداره پول یکم زیاده از این مسخره بازیا در بیارن
    حالا هر بانکی فرقی نداره همشون...ن
    الان یه عده باز پیداشون میشه میخره میکنن میگن خب شما چیزی نمیدونی و اینا ضد انفجارین و اینا. بله من از دزدی چیزی نمیدونم و اگر انفجار دزدی هست همون بهتر ضد انفجار باشیم
    Last edited by shangil; 17-03-2017 at 11:53.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دقیقا نوع دیگری از دزدی
    فامیل ما رفتع بود بانک پارسیان حساب باز کنه مدت دار
    دو تومن برداشتن بهشم نگفتن اینکه نگفتن عجیبتر بود واقعیت!
    دلیل نداره پول یکم زیاده از این مسخره بازیا در بیارن
    حالا هر بانکی فرقی نداره همشون...ن
    الان یه عده باز پیداشون میشه میخره میکنن میگن خب شما چیزی نمیدونی و اینا ضد انفجارین و اینا. بله من از دزدی چیزی نمیدونم و اگر انفجار دزدی هست همون بهتر ضد انفجار باشیم
    البته پست مربوط به ۳ سال پیش هست
    سوال دوستمون در 2014 مربوط به هزینه ابطال تمبر بود؛
    قضیه این ابطال تمبر مربوط به ققانون مالیات های مستقیم و ماده ۴۷ این قانون است؛
    ربطی به بانک ندارد؛قانون مصوب مجلس شورای اسلامی و تایید شده در شورای نگهبان قانون اساسی است؛
    نمیشود به قوانین جاری کشوری لقب دزدی داد!

3. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

پولی که بانک از حساب فامیل ما برداسته تازه به خودشم نگفته و بعد از یک روز وقتی صورت حساب ده گردش اخر رو میگرفته دیده 2 تومان کم کردن دزدی محضه دزدییییی
    Last edited by shangil; 17-03-2017 at 12:00.

5. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

موسسات ثامن که وابسته هست به نهادی که خدمت گزار تمام قد مردمه هنوز هیچ جوابی در قبال مردمش نمیده!
    موسسه میزان که خود وابسته به نهادی بسیار بسیار خدمت گزار بود که اصلا فتیله اش خاموش شده و نمیدونم چرا خدمت نمیکنه خیلی و مردم مجبورن چادر بزنن برای اینکه خدمت بگیرن ازشون.
    موسسه کاسپین که بعدا تفییر اسم داد به امید جلین که هممون میدونیم وابسته به نهاد خادم و چاکر و نوکر مردم هستن هم که ماشاللا کم نمیزاره برا مردم
    خدایی خیلی قشنگه

7. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

یک نفر میشه فروختن وام رو توضیح بده لطفا؟ اصلا چجوریه؟ مثلا یکی مسکن جوانان وام داره از سال 84 پول میریزه تا سال 99 تموم بشه و 50 تومان بگیره این رو چطور میفروشه؟ سال 99 عه نظرتون اصلا 50 تومان وتم میصرفه؟؟
    اگه زودتر بخوای بگیری چقدر میدن؟
    از دوستان مطلع و دقیق کسی خبر داره بگه. ما میخوایم یه خوبی بکنیم برا کسی که پول نیاز داره و وامش رو بخریم. البته ممکنه بگین به نفع شماست ولی واقعیت خودمون بعدا میفروشیم به یکی دیگه. فقط نمیخوایم اینجا مشکلی پیش بیاد بعدا
    مرسییی

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پولی که بانک از حساب فامیل ما برداسته تازه به خودشم نگفته و بعد از یک روز وقتی صورت حساب ده گردش اخر رو میگرفته دیده 2 تومان کم کردن دزدی محضه دزدییییی
    فکر نکنم طبق مقررات انجمن اظهار نظر مشکل داشته باشه
    و البته اگر مشکل داره گزینه ریپورت هست
    من خودم تجربه استفاده اش رو دارم و کاربری که بهم توهین میکرد بن شد

اما در مورد کسر هزینه؛متاسفانه خیلی از عزیزانی که افتتاح حساب میکنند اصلا قرارداد رو نمیخونن یا اصلا از همین قانون تمبر مالیاتی خبر ندارند و به نظر خودشون حکم میدن و محکوم میکنند در حالی که حقیقت چیز دیگری است
    برخی بانک ها نقدا در شعبه پول میگیرن،برخی از حساب کسر میکنند و جالب ترینش بانک ملی شعبه مستقل مرکزی بود که باید خودت بری و از باجه مربوطه تمبر رو بخری؛
    به هرحال این قانون است و حقیقت

موسسات ثامن که وابسته هست به نهادی که خدمت گزار تمام قد مردمه هنوز هیچ جوابی در قبال مردمش نمیده!
    موسسه میزان که خود وابسته به نهادی بسیار بسیار خدمت گزار بود که اصلا فتیله اش خاموش شده و نمیدونم چرا خدمت نمیکنه خیلی و مردم مجبورن چادر بزنن برای اینکه خدمت بگیرن ازشون.
    موسسه کاسپین که بعدا تفییر اسم داد به امید جلین که هممون میدونیم وابسته به نهاد خادم و چاکر و نوکر مردم هستن هم که ماشاللا کم نمیزاره برا مردم
    خدایی خیلی قشنگه
    موسسه ثامن که مشکلی نداره؛داره بخوبی کار میکنه و وابسته به بنیاد تعاون سپاه پاسداران هست که سازمانی خدوم و انقلابیست؛فکر نکنم به خدمتگذاری سپاه شکی داشته باشیم
    میزان ربطی به قوه قضاییه نداشت

کاسپین موسسه مالی است که از تجمیع ۸ تعاونی منجمله امید جلین تشکیل شده به امید جلین تغییر نام نداده است
    Last edited by M.R.S.; 17-03-2017 at 12:19.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

الان از پسر خاله ام که 15 تومان حساب باز کرده بود پرسیدم دو تا کاغذ امضا کرده بود که اصلا حرفی از اون 2 تومان نزده بود. کارمند بانک هم باید بهش میگفت حداقل. به هر حال این دزدی هست که عیان و واضحه. این از این حقیقت.
    مشکل شدید و ورشکستگی چند موسسه خادم ملت مثل ثامن الحجج و کاسپین و میزان هم یک حقیقته که مردم زیادی رو درگیر کرده و دچار بیماری روحی و روانی.
    یعنی دو دو تا چهارتا میگما
    حالا کسی اگر با عقیده ما (جمع کثیری از ملت) مشکلی داره اون دیگه بحثش جداست. یاد اصغر تیغ زن یکی از بزرگترین خادمان ملت به خیر
    Last edited by shangil; 17-03-2017 at 12:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

طبق قانون مالیات های مستقیم افتتاح هر حساب بانکی هزینه ابطال تمبر داره
    این مورد تایید مجلس شورای اسلامی است و تایید شده در شورای نگهبان
    کاملا قانونی؛

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

جمله دقیق پسر خاله من:
    کارمند عیچ حرفی از برداشت پول نزد و در قرارداد هم که اصرار داشت فورا امضا کنم اجازه نمیداد قرارداد رو بخونم و اخم هم کرده بود خب دزدی که شاخ و دم نمیخواد.
    مشکل شدید و ورشکستگی چند موسسه خادم ملت مثل ثامن الحجج و کاسپین و میزان هم یک حقیقته که مردم زیادی رو درگیر کرده و دچار بیماری روحی و روانی. هر سال قرار شده در ایام مبارک پول سپرده گزاران پرداخت بشه.دقیقا چند ساله!
    دیگه از بانک ملی بزرگتر که نداریم. این بانک ذات دزدیش رو میدونید کی عیان کرد؟ محمودرضا خاوری. این شخص نیست که دزده بلکه خود بانک هست که میلیارد میلیارد پول مردم رو خورده.
    حالا کسی اگر با عقیده ما (جمع کثیری از ملت) مشکلی داره اون دیگه بحثش جداست. عمده مردم ایران نظرشون مبرهن است یعنی شکی درش نیست. از حرفهای روزمره مردم این مسایل مشخصه.
    Last edited by shangil; 17-03-2017 at 12:51.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جمله دقیق پسر خاله من:
    کارمند عیچ حرفی از برداشت پول نزد و در قرارداد هم که اصرار داشت فورا امضا کنم اجازه نمیداد بخونم قرارداد رو و اخم هم کرده بود خب دزدی که شاخ و دم نمیخواد.
    مشکل شدید و ورشکستگی چند موسسه خادم ملت مثل ثامن الحجج و کاسپین و میزان هم یک حقیقته که مردم زیادی رو درگیر کرده و دچار بیماری روحی و روانی. هر سال قرار شده در ایام مبارک پول سپرده گزاران پرداخت بشه.دقیقا چند ساله!
    دیگه از بانک ملی بزرگتر که نداریم. این بانک ذات دزدیش رو میدونید کی عیان کرد؟ محمودرضا خاوری. این شخص نیست که دزده بلکه خود بانک هست که میلیارد میلیارد پول مردم رو خورده.
    حالا کسی اگر با عقیده ما (جمع کثیری از ملت) مشکلی داره اون دیگه بحثش جداست. عمده مردم ایران نظرشون مبرهن است یعنی شکی درش نیست. از حرفهای روزمره مردم این مسایل مشخصه.
    اولا ثامن الحجج به سپاه وصل نبود؛یک موسسه خصوصی بود که از سبزه وار بعنوان یک تعاونی شروع کرد؛کاسپین هم به نهاد حکومتی وابسته نیست
    اگر هست مدرک بیاورید

اما در مورد پسرخاله محترم؛من موندم وقتی شرایط اینطور بود رفت حساب باز کرد؟
    یا الان چرا برای نقره داغ کردنشون پولو در نمیاره؟

در مورد برداشت،وقتی قانون مملکت این رو میگه دیگه توضیح نداره؛بانک موظف به برداشت هست توی جیبشم نمیره؛

در مورد نظر اکثریت ملت
    من یکی که جرات ندارم وقتی هیچ نظرسنجی ندارم بگم نظر اکثریت مردم چی هست
    اما وقتی میبینم خیلی ها دارن حساب باز میکنن میگم شاید حداقل این عده مشکلی با بانک ها ندارن
    حالا یکی مشکل داره چرا حساب باز کنه

اما وقتی یکنفر فکر کنه نظرش ،نظر اغلب مردمه من یاد این گفته دوست بزرگوارم میافتم:نادان همه را به کیش خود پندارد!
    Last edited by M.R.S.; 17-03-2017 at 13:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •