دموهایسال دوم
1-9 بهار بعد 6 عصر به رستوران بروید تا دمو از ان و کلیف ببینید
2- در 14بهار به جایی که کلایف کار می کند بروید (شراب فروشی) تا دمو از ان با کلایف رو ببینید ساعت 11
3-در 14 بهار بعد ساعت یازده به ساحل بروید تا دمو دکی با الی رو ببینید
4-در شش بهار بعد از ظهر به طرف مرغداری بروید تا دمو کارن با مادر رایک رو ببینید
5-در بهار بعد از ساعت 4 رو نیم ظهر به طرف سوپر مارکت بروید تا دمو رایک با کارن رو ببینید
6- در 5 بهار ساعت 10 به اهنگری بروید تا دمو ماری و گری رو ببینید
7-در 12 بهار بعد ساعت سه به کتابخانه بروید تا دمو ماری و گری را ببیند
8-در 10 تابستان بعد ساعت یک در ساحل دمو کای و پاپوری 1
9-در 11 تابستان بعد ساعت 5 در ساحل دمو کای و پاپوری 2
----------------------------------------------
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
دمواهالی سال دوم
1- اگر در سال اول به رایک گفته اید که کای خوب است در سال دوم روز اول ساعت 12 و نیم ظهر کارن به مزرع شما میاد و به شما اموزش می دهد
2- روز سوم به سوپر مارکت بروید تا ببینید اهالی دارن قرضاشون رو پس می دهند
3-گرفتن عطر : بعد روز طوفانی بلافاصله پس از بیدار شدن به ساحل بروید تا بقیه دمو رو به صورت اتوماتیک ببینید
4- 5 بهار ساعت 6 ظهر به مزرعه خودتان بیاید از خانه به مزرعه یا از بقیه قسمتا به مزرعه تا پلیس رو ببینید که بلافاصله برید پیش دختر شراب فروش تا دمو رو به صورت کامل ببینید
5- 5 تابستان ساعت 5 ظهر به رستوران برید تا مست شدن دوک رو ببینید
6- 4 بهار ساعت یک ظهر به رستوران بروید تا ببینید اهالی درباره دزدی حرف می زند شما بعد دیدن دمو به سرعت به طرف دری که به اشپزخانه رستوران می رود بروید و در ان را باز کنید تا گربه بیرون اید و تقصیر دزدی بندازن زبون اون زبون بسته
7-(این دمو را من سال دوم دیدم) 5 تا جای مرغ خالی داشته باشید تا رایک 5 تا مرغ به مدت یه هفته قرضی به شما بدهد
8-حتما در روز چهارشنبه 15 تابستان ساعت 11 صبح به کلیسا بروید تا دموی از دکی ببینید
9- 17 پاییز ساعت 7 شب به بعد به رستوران بروید تا یه دعوای ببینید که دوتا دختر دارن سر پسر خوشگلی مثل شما دعوا می کنن که بعد ان می فهمه که شما شوهر کارن شدید بعد از عشقتون گریه می کنه (نمی دونم به ان عروسی کرده باشید باز این دمو رو می بینید یا نه)
اون دموهایی که ساعتش رو نمی دونستم از رو اون راهنمایی انگلیسیه نوشتم احتمال اینکه دمو ها رو با شرایط بالا نببیند بسیار بسیار کمه اگه ندید ساعتشو یکم اینور اونور کنید یا روزش رو یکم اینور انور کنید بازم میگم احتمالش خیلی کمه که نبیند
این احتمال هم وجود داره که سال اول دموی رو ندید که این دمو سال دوم به دمو سال اول بستگی داشته باشه مثلا اموزش رقص
این دموهایی که می نویسم از نسخه انگلیسش کاملتره فکر کنم چندتایی اضافه داره اگه خواستید از لیست دموهای بازی استفاده کنید این کامل تره
در اخر اگه اشتباه تایپی دید ( یه نقطه جا گذاشته بودم یا یه حرف نه) (مثلا کلایف رو نوشته بودم رایک) بگید که اصلاح کنم
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
این 10 تا سیو از فصل و سال های مختلف بازیم البته زمستان یدونه گذاشتم
سه تا 22 بهار سال اول
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
23 تا 30 پاییز پاییز سال اول
کد:
14 تا 30 زمستان سال اول
کد:
3 تا 9 بهار سال دوم
کد: