آخه اینا مشتری خاص میخره.همه پسند نیست.ام 7 هم ایجوره.الان این فروشگاه همه کارهاشو فروخته یا
اینکه تک و توک مونده ولی این دوتا اصلا یه دونه هم نفروخته ازش.
آخه اینا مشتری خاص میخره.همه پسند نیست.ام 7 هم ایجوره.الان این فروشگاه همه کارهاشو فروخته یا
اینکه تک و توک مونده ولی این دوتا اصلا یه دونه هم نفروخته ازش.
بوی باحالی داره..قیمتش چنده؟ ولی من همین الان بو کردم..فکر میکنم بوی خیار هم میده..بازم تست کنید..
نمیدونم چند شده ولی یه زمانی 70 اینا بود فکر کنم.بوش آره باحاله.به سلامتی خریدید؟
من چند ماه پیش همین کوروش تست کردم.اون موقع به نظرم 70 نمیارزید ولی خب الان 70 باشه خوبه.
من زنونه این زن رو تست نکردم ولی پسرخالم خیلی تعریف میکرد![]()
بله دیگه! همینه که فروشگاههای ما از اینا یکی یک دونه میارم ولی از لالیک و آلور اسپرت سبد سبد![]()
با یکی از دوستان گل بحث بود که چرا شما دنباله این هستید که تک باشه و اگه خیلی زیاد شد میزنید تو
سرش.خب من واقعا نه از شنل آلور خوشم میاد و نه لالیک مشکی.حسه بدی بهم میده این لالیک(حسه
غریبی و تنهایی تو یه جنگل سوخته و نم کشیده).اون آلور اسپرت هم اذیتم میکنه و سر درد میگیرم.
منم با آلور سر درد میگیرم![]()
سلام بچه ها
من زیاد اهل این چیزا نیستم راستش...واسه تولد یکی از دوستام(دختر)که خیلی واسم عزیزه میخوام یه ادکلن در حد 120 اینا بخرم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
طرف خیلی با کلاسه...20 سالشه...دانشجوی امیر کبیره و شخصیت خاص و مغروری داره...به شدت هم پولداره
اینه که نمیخوام ضایع بشم جلوش.
ممنون بچه ها.
سلام دوستان.منم مثه شما علاقه زیادی به عطر و ادکلن دارم و تازه عضو شدم البته یکسالی میشه فروم رو میخونم ولی دیگه طاقت نیاوردم!!
راستی بنظر شما عطر DKNY men و بلک از کنت کول و هر دو تضمینی اصل ارزش خرید داره؟ 79 تومن و 52 تومن پیدا کردم.نظرتون چیه؟
چه تفاهمی با دوستان داریممن هم از الور اسپرا خوشم نمیاد
![]()
این ها رو احتمالا 50 میلشون رو می تونی بخری
Armani Code Eau De Parfum
Giorgio Armani Idole
Dior J'ador
Chanel Allure
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)