سلام دوباره
دوستان یه راهنمایی می کنید
برگ تحقیق وضعیت(مشخصات بستگان) چه موقع و توسط چه کسی باید مهر و امضا بشه؟
باز کردن حساب بانک سپه الزامی است؟
تشکر![]()
سلام دوباره
دوستان یه راهنمایی می کنید
برگ تحقیق وضعیت(مشخصات بستگان) چه موقع و توسط چه کسی باید مهر و امضا بشه؟
باز کردن حساب بانک سپه الزامی است؟
تشکر![]()
Last edited by Viren; 20-10-2011 at 03:29.
سلام. عرض شود خدمت جناب، که برگه مشخصات بستگان رو بر اساس شناسنامه پر میکنید و روزی که بهمراه مدارک دیگه که تو پلیس+10 ثبت شدن تشریف میبرید نظام وظیفه و پرونده رو تحویل میدید و فتوکپی شناسنامه بستگان رو؛ قسمت پایینی فرم توسط خودشون بر اساس اطلاعات شناسنامهها مهر تایید میخوره. اما برگه استهشاد تاییدیه وضعیت رو بعد از اینکه از نظام وظیفه گرفتید میبرید به یه دفتر اسناد رسمی و بعد با حضور سه شاهدی که لازمه برگه مهر و امضا میشه و مهر دفتر اسناد رسمی هم میخوره روش. هزینه اش هم 12، 13 تومنه.
اون برگ رو باید ببری پاسگاه منطقه سکونت به همراه شاهد(اونا رو هم باید ببری پاسگاه)
اونجا یه دو تا سوال مسخره که مثلا اینا رو از کجا میشناسی و از این چرت و پرتا میپرسه و مهر و امضا میکنه.
بله .حتما باید حساب بانک سپه رو باز کنی. کاری نداره.همون موقع هم کارتش رو بهت میدن.
بالاخره منم معاف شدم.کارتمم دیروز صبح اومد.ایشالله همه معاف بشن.
معافیت چی گرفتی ؟
سلام
ببین عزیزم من خودم خدمتم داره اونجا سپری میشه و تا حالا ندیدم از بین نیروهایی که توی پادگان میان و خدمت قبلی هستن یکیشون دوران آموزشی رو سپری کنند چی یک روز چی صد روز !
مگه اینکه شما دوران آموزشیت رو قبلا کامل نگذرونده باشی وگرنه توی بخش ما الان سرباز هست با شرایط شما 2 ماه آموزشی رو قبلا رفته و بعد دانشگاه قبول شده الان بعد دو یا 4 سال اومده و داره خدمتش رو ادامه میده
در مورد تقسیمت هم گفتم که خدمت قبلی ها و کفایتی ها را باغرود نهایتا یک روز سر و تهشون رو بهم میاره و میفرستشون برن
الان از یکشنبه دوباره پذیرش نیرو هست و شما مثلا اونجا شب اینا بیای یا روز اون شب رو مهمون پادگان هستی تا فرداش کارت رو راه میندازن میری
+
اول شدن پادگان باغرود رو بین پادگان آموزشی کشور به همه تبریک میگم
این دوره نیروهایی که اونجا بودن یک دوران آموزشی وحشتناک سخت رو سپری کردند ! اوه !
توی 5 دوره اخیر که شامل دوران آموزشی خود من اونجا میشه من چنین سختی رو توی هیچ دوره ای روی نیروهایی آموزشی ندیده بودم !
خب، بالاخره آموزشی منم تموم شد. بعد از یک هفته دهن سرویسی تو اردو و غلت زدن تو خاک و خل، الان تنها چیزی که تو ذهنم مونده لحظه های خوبی هست که بعد از تموم شدن برنامه کاری هر روز با بچه ها تو آسایشگاه داشتیم...
روزهای اول که رفته بودم، میگفتم یعنی چی که آدم دلش برای دوران آموزشی تنگ میشه؟ اما الان دقیقاً احساس میکنم که منظور بچه ها چی بود. دلم برای همه بچه ها تنگ شده هنوز هیچی نشده.
تا اول آبان مرخصی دارم، و بعد باید خودم رو به سازمانی که ازش امریه گرفتم معرفی کنم. امیدوارم چند روزی هم بتونم از اونجا مرخصی بگیرم. خیلی خسته ام.
امیدوارم همه بچه های اعزامی 8/1 دوران خوبی رو پیش رو داشته باشند.
سلام . دوستان من 2 روز دیگه اعزامم.کسی هست بدونه مرکز آمزشی فرماندهی انتطامی یزد کجاست؟ چند بار سوال کردم اما هنوز کسی جواب نداده. سوال قبلی رو هم اگه کسی می دونه لطفا جواب بده. البته تا دیر نشده و دست من از دنیای مجازی کوتاه نشده.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
معمولا برگ اماده به خدمت (برگ سبز)چند روز میشه تا برسه؟
ممنون
نه من دوران آموزشی را کامل گذروندم و از یگان خدمتیم گواهی پایان دوره رو گرفتم و کپی برابر اصلش کردم
پس با این اوضاع دیگه منو میفرستن یگان.
داداش دستت درد نکنه، ما رو امیدوار کردی، چون خداییش زور داره آموزشی رو بخای دوباره بگذرونی
اگه اونجا هستی پس هوای ما رو داشته باش و ....
پس آزمون نمیگیرن
این یک روزی که اونجا هستیم آیا برای گرفتن پوشاک و جیره و اینجور چیزا.... (ساتر) هست؟ یا نه به ما لباسو پوتین و ... نمیدن؟
ما که لیسانس کامپیوتر داریم ، درجمون چیه الان؟ آیا نگهبانی و ... داریم ؟ با توجه به اینکه یگان توی شهر خودمونه آیا 24 ساعته تو یگان هستیم؟ حقوق چقدره؟
با توجه به اینکه طبق فرمایشات شما منو آموزشی نگه نمیدارن، به نظرت موهامو با چه شماره ای بزنم؟
برای کسری بسیج در حین سربازی هم میتونیم وارد عمل شیم؟
Last edited by spider_woman; 20-10-2011 at 14:46.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)