تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 524 از 4105 اولاول ... 2442447451452052152252352452552652752853457462410241524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام دوباره

دوستان یه راهنمایی می کنید

برگ تحقیق وضعیت(مشخصات بستگان) چه موقع و توسط چه کسی باید مهر و امضا بشه؟

باز کردن حساب بانک سپه الزامی است؟

Last edited by Viren; 20-10-2011 at 03:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوباره

برگ استشهاد تایید وضعیت (3 نفر از بستگان شهادت میدن)باید مهر اسناد رسمی بخوره؟

سلام. عرض شود خدمت جناب، که برگه مشخصات بستگان رو بر اساس شناسنامه پر میکنید و روزی که بهمراه مدارک دیگه که تو پلیس+10 ثبت شدن تشریف میبرید نظام وظیفه و پرونده رو تحویل میدید و فتوکپی شناسنامه بستگان رو؛ قسمت پایینی فرم توسط خودشون بر اساس اطلاعات شناسنامه‌ها مهر تایید میخوره. اما برگه استهشاد تاییدیه وضعیت رو بعد از اینکه از نظام وظیفه گرفتید میبرید به یه دفتر اسناد رسمی و بعد با حضور سه شاهدی که لازمه برگه مهر و امضا میشه و مهر دفتر اسناد رسمی هم میخوره روش. هزینه اش هم 12، 13 تومنه.

3. این کاربر از wiseman2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام دوباره

باز کردن حساب بانک سپه الزامی است؟

اون برگ رو باید ببری پاسگاه منطقه سکونت به همراه شاهد(اونا رو هم باید ببری پاسگاه)
    اونجا یه دو تا سوال مسخره که مثلا اینا رو از کجا میشناسی و از این چرت و پرتا میپرسه و مهر و امضا میکنه.

بله .حتما باید حساب بانک سپه رو باز کنی. کاری نداره.همون موقع هم کارتش رو بهت میدن.

5. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

بالاخره منم معاف شدم.کارتمم دیروز صبح اومد.ایشالله همه معاف بشن.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

بالاخره منم معاف شدم.کارتمم دیروز صبح اومد.ایشالله همه معاف بشن.
    معافیت چی گرفتی ؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نه بچه بیرجندم توی خراسان جنوبی
    داداش یعنی خودت همین قضیه برات پیش اومده یا کسی رو میشناسی که اینجوری شده باشه؟چند سال پیش؟چه ارگانی؟
    من یه جا خوندم که گفته بود اونایی که آموزشی قبلن رفتن و الان بعد از دانشگاه دوباره میخان برن آموزشی یه امتحان ساده تو آموزشی ای که رفتن میگیرن که معمولن قبول میشی بعد تقسیمت میکنن
    آیا امتحانم میگیرن ؟
    یا همینجوری تقسیم میکنن ؟
    کلن اگه باغرود رفتم چند روز طول میکشه که منو تقسیم کنن؟بلا فاصله ؟ یا چند روزی طول میکشه؟
    سلام
    ببین عزیزم من خودم خدمتم داره اونجا سپری میشه و تا حالا ندیدم از بین نیروهایی که توی پادگان میان و خدمت قبلی هستن یکیشون دوران آموزشی رو سپری کنند چی یک روز چی صد روز !
    مگه اینکه شما دوران آموزشیت رو قبلا کامل نگذرونده باشی وگرنه توی بخش ما الان سرباز هست با شرایط شما 2 ماه آموزشی رو قبلا رفته و بعد دانشگاه قبول شده الان بعد دو یا 4 سال اومده و داره خدمتش رو ادامه میده
    در مورد تقسیمت هم گفتم که خدمت قبلی ها و کفایتی ها را باغرود نهایتا یک روز سر و تهشون رو بهم میاره و میفرستشون برن
    الان از یکشنبه دوباره پذیرش نیرو هست و شما مثلا اونجا شب اینا بیای یا روز اون شب رو مهمون پادگان هستی تا فرداش کارت رو راه میندازن میری
    +
    اول شدن پادگان باغرود رو بین پادگان آموزشی کشور به همه تبریک میگم
    این دوره نیروهایی که اونجا بودن یک دوران آموزشی وحشتناک سخت رو سپری کردند ! اوه !
    توی 5 دوره اخیر که شامل دوران آموزشی خود من اونجا میشه من چنین سختی رو توی هیچ دوره ای روی نیروهایی آموزشی ندیده بودم !

9. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب، بالاخره آموزشی منم تموم شد. بعد از یک هفته دهن سرویسی تو اردو و غلت زدن تو خاک و خل، الان تنها چیزی که تو ذهنم مونده لحظه های خوبی هست که بعد از تموم شدن برنامه کاری هر روز با بچه ها تو آسایشگاه داشتیم...
    روزهای اول که رفته بودم، میگفتم یعنی چی که آدم دلش برای دوران آموزشی تنگ میشه؟ اما الان دقیقاً احساس میکنم که منظور بچه ها چی بود. دلم برای همه بچه ها تنگ شده هنوز هیچی نشده.
    تا اول آبان مرخصی دارم، و بعد باید خودم رو به سازمانی که ازش امریه گرفتم معرفی کنم. امیدوارم چند روزی هم بتونم از اونجا مرخصی بگیرم. خیلی خسته ام.
    امیدوارم همه بچه های اعزامی 8/1 دوران خوبی رو پیش رو داشته باشند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا سوال قبلی رو که کسی جواب نداد. آیا کسی می دونه فوق لیسانس ها توی نیروی انتظامی چطوری تقسیم می شن؟ احتمال این که شهر خودشون بیفتن چقدره؟
    سلام . دوستان من 2 روز دیگه اعزامم.کسی هست بدونه مرکز آمزشی فرماندهی انتطامی یزد کجاست؟ چند بار سوال کردم اما هنوز کسی جواب نداده. سوال قبلی رو هم اگه کسی می دونه لطفا جواب بده. البته تا دیر نشده و دست من از دنیای مجازی کوتاه نشده.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام
    معمولا برگ اماده به خدمت (برگ سبز)چند روز میشه تا برسه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

سلام
    ببین عزیزم من خودم خدمتم داره اونجا سپری میشه و تا حالا ندیدم از بین نیروهایی که توی پادگان میان و خدمت قبلی هستن یکیشون دوران آموزشی رو سپری کنند چی یک روز چی صد روز !
    مگه اینکه شما دوران آموزشیت رو قبلا کامل نگذرونده باشی وگرنه توی بخش ما الان سرباز هست با شرایط شما 2 ماه آموزشی رو قبلا رفته و بعد دانشگاه قبول شده الان بعد دو یا 4 سال اومده و داره خدمتش رو ادامه میده
    در مورد تقسیمت هم گفتم که خدمت قبلی ها و کفایتی ها را باغرود نهایتا یک روز سر و تهشون رو بهم میاره و میفرستشون برن
    الان از یکشنبه دوباره پذیرش نیرو هست و شما مثلا اونجا شب اینا بیای یا روز اون شب رو مهمون پادگان هستی تا فرداش کارت رو راه میندازن میری
    +
    اول شدن پادگان باغرود رو بین پادگان آموزشی کشور به همه تبریک میگم
    این دوره نیروهایی که اونجا بودن یک دوران آموزشی وحشتناک سخت رو سپری کردند ! اوه !
    توی 5 دوره اخیر که شامل دوران آموزشی خود من اونجا میشه من چنین سختی رو توی هیچ دوره ای روی نیروهایی آموزشی ندیده بودم !
    نه من دوران آموزشی را کامل گذروندم و از یگان خدمتیم گواهی پایان دوره رو گرفتم و کپی برابر اصلش کردم
    پس با این اوضاع دیگه منو میفرستن یگان.
    داداش دستت درد نکنه، ما رو امیدوار کردی، چون خداییش زور داره آموزشی رو بخای دوباره بگذرونی
    اگه اونجا هستی پس هوای ما رو داشته باش و ....
    پس آزمون نمیگیرن
    این یک روزی که اونجا هستیم آیا برای گرفتن پوشاک و جیره و اینجور چیزا.... (ساتر) هست؟ یا نه به ما لباسو پوتین و ... نمیدن؟

ما که لیسانس کامپیوتر داریم ، درجمون چیه الان؟ آیا نگهبانی و ... داریم ؟ با توجه به اینکه یگان توی شهر خودمونه آیا 24 ساعته تو یگان هستیم؟ حقوق چقدره؟
    با توجه به اینکه طبق فرمایشات شما منو آموزشی نگه نمیدارن، به نظرت موهامو با چه شماره ای بزنم؟
    برای کسری بسیج در حین سربازی هم میتونیم وارد عمل شیم؟
    Last edited by spider_woman; 20-10-2011 at 14:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •