از پچ pes edit 1.3 استفاده میکنم
از پچ pes edit 1.3 استفاده میکنم
سلام دوستان اسامی صحیح بازیکنای کلاسیک اومده یا نه؟اگه اومده لطف کنین بذارین ممنون میشم
سلام،
يكي از پچ هاي pesedit رو بريزين و خيال خودتونو راحت كنين؛
تيم ها و بازيكناي كلاسيك آزاد ميشن با اسامي صحيح.
راستش تعداد بازيكناي كلاسيك زياده وگرنه اسماشونو واستون مي نوشتم...
آقا شما احتمالن سيوتون واسه قبل از پچ ريختنتونه و به همين خاطر مي پره بيرون.
اگه چند بار اين كار و تكرار كردين و همين مشكل تكرار شد (كه از قرار همين طوره) قاعدتا بايد بي خيال يكي از اين 2 تا بشين: يا سيوتون، يا پچ...
منم همچين مشكلايي با پچ pesedit 0.4 داشتم...
سلام،
من تو PES با مارسي بازي مي كنم و سريعترين (و بهترين) بازيكنم متيو ولبوئنا هستش كه بهتون توصيه مي كنم بخرينش...
Mathieu Valbuena
![]()
پج لیگ برتر ایران اومده کسی امتحان کرده ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز راهنمایی کنید من از هیچ پچی نمیخوام استفاده کنم path 1.2 و کرکشو ریختم و dlc جدیدو ریختم و یک kitserver که خودم درست کردم همینطور. فقط فایل ادیت پچ pesedit 1.3 با pesedito به 1.2 تبدیل کردم و داخل my document ریختم همه چیز درست شد حتی لیگ و بازی دوستانه.. فقط مستر لیگ اینطوره! میگید از ادیت کدوم پچ استفاده کنم که ترکیبها در ست بشه؟
سلام.
حدود 3 هفته پیش به من گفتید صبر کنم تا نسخه ریپک از پچ 1.03 بیاد که به نسخه بازی من (reloaded) بخوره چون پچ رسمیش نصب نمیشد. خواستم ببینم اومد؟ اگه اومده لینک میدید؟ اگه نه 1.02 که به نسخه من بخوره رو لطف میکنید؟
مرسی.![]()
سلام بچه ها ميخوام سريع ترين و دورترين گل رو براتون بزارم
با گوشي(W995) فيلم گرفتم كه همه بتونن ببينن
توي وقت هاي اضافه دوم وقتي داور سوت ميزنه ... خوب منم شوت ميزنم ديگهفكر كنم 2 ثانيه هم نميشه
حالشو ببرين...
به علت مسائل امنيتي فايل اصليشو نميزارم...()
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mra680; 12-01-2011 at 18:23.
سلام هيچكدوم از دوستان نفرمودن كه ميشه آن للاين بازي كرد يا نه و اگه ميشه راهنمايي كنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)