میشه راهشو به ما هم بگید؟؟ ممنون
میشه راهشو به ما هم بگید؟؟ ممنون
دوستان کسی اطلاع داره ، من رو راهنمایی کنه؟؟ میخوام برم درخواست بدم.
این هم اسپید تست من با ایرانسل..
دوستان کسی دقیقا نمیدونه نامحدود که گفتن الان من چند گیگ با 2 مگ میتونم دانلود داشته باشم؟از خود اپراتور که پرسیدم گفت نگران نباشید و تا 600 گیگ میتونید دانلود کنید با خیال راحت...اگه کسی دقیقا میدونه بگه
دقیقا همون 600 گیگی که گفتن هستش ... چون ترافیک رایگان من یه عدد 8 رقمی بود یه چیزی مثل این 68735523 و بعد از 1 ماه نزدیک 250 گیگ دانلود داشتم رقم اولش تازه شده بود 44568819 !! که باز سر ماه ریست شد .
شما خیالت راحت اگه 24 ساعته هم دانلود کنی عمراً بتونی ترافیک رایگان رو تمام کنی![]()
مطمئنید 130 تومنه؟
سه ماهه نامحدود با مودم؟
سلام بچه ها...من ميخوام وايمكس بگيرم....ميشه بگيد چطوري ميتونم بيشتر 512 يا 256 بگيرم؟؟؟من يه خدمات كامپيوتري كار ميكنم....به نظرتون ميشه به اسم اونجا بگيرم؟؟؟البته دانشگاه سراسري هم قبول شدم ولي بهمن بايد برم و فعلا از دانشگاه نميتونم نامه بگيرم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...مرسي
اگه خدمات کامپیوتری سربرگ داره داخلش متنی تایپ کنید معرفی نامه با مهر و امضاء . اگر نه که یه سربرگ خودت درست کن بعد یه مهر بزن پاش برو بگیر. سخت نگیر فقط برای دهن بستنه.
دوستان من یک مودم اوت دور دارم ماله شرکت مبین نت برایه نامحدود میخوام بیام ایرانسل کسی میخواد عوض کنیم؟؟
كسي خبر نداره ايرانسل مودم Bm632W رو آورده يا نه ؟؟؟؟؟ كسي جديدا نگرفته؟؟؟؟
دوست عزیز فعلا که مودم BM632W رو تو خود سایت زده موجود نیست! ضمنا توی این فروش ویژه به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) هم این مودم موجود نبود.
شما میتونی بری از سایت خود ایرانسل چک کنی
ولی فکر کنم تا این ها رو نفروشن از اول مدل خبری نباشه چون BM632W بین کاربر ها خیلی مطرح و محبوب هست
اما در مورد کار آیی من مطلبی رو ندیدم که این دو تا رو مقایسه کرده باشه به صورت علمی و دقیق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)