دوستان کسی نیست به ما کمک کنه ؟
تو ساپورت mkv با زیرنویس فارسی که هیچ مشکلی نداشته باشه کدومشون از بقیه بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
دوستان کسی نیست به ما کمک کنه ؟
تو ساپورت mkv با زیرنویس فارسی که هیچ مشکلی نداشته باشه کدومشون از بقیه بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
.
. در مورد بلوسنس.. پخش mkv و زیر نویس فارسی رو نمیشه گفت مشکل داره و یا نداره...
. یه وقت دو تا فایل mkv مجزا رو تست می کنی و میبینی یکی بدون مشکل و اون یکی...
. در مورد دستگاه های دیگه هم مطمئنم همینطوره و هیچ دستگاهی تو ساپورت پخش، بی عیب نیست..
. خـوش باشیـد
.
سلام به دوستان
یه سوال
من می خواستم یک ست تاپ باکس Provision X-5 بگیرم. از ویژگی هایی که نوشته بر میاد که چیز خوبی هست مخصوصا که قابلیت نمایش 1080p رو هم تو HD ها داره . اون طور که نوشته با زیر نویس های فارسی هم مشکل خاصی نداره. قیمتی هم بد نیست . DESIGN اش هم خوب و قابل قبول هست . فقط میمونه یه چیز . اون هم اینکه از دوستان کسی این دستگاه رو خریده یا نه ؟ اگه خرید کارایی اش چطور هست و کسی تا بحال باهاش مشکلی نداشته ؟ اگه داشته چی بوده ؟ ممنون میشم دوستان لطف کنن و نظرشون رو در مورد این محصول بگن . در ضمن لینک صفحه مربوط به ویژگی های این محصول رو از سایت خود پروویژن ایران لینک میدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جامو با دنون و انكيو ست كن صداي بهتري ميده
جامو نماينده كوچيك هم نداره! يزرگ جاي خود دارد.
اصلا بلندگوي رنگ خاص نگير چون همين فردا ديدي اصلا ديگه وارد نشد.
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
كلا دو سه مدل سينماي خوب تو بازار هست! حالا هركدوم با ظاهر تي وي جوتر بود و صداشو هم دوست داشتي بگير.
آیا Pioneer 1021 برای درایو jamo 606 مناسبه؟
سلام دوستان
تو این تایپیک همه جور دستگاهی دیدم.
ولیکن دستگاه FineTronix از شرکت فارایاب ( تحت لیسانس آلمان ) رو خریدم.
دستگاه خوبیه ولی معایب بزرگی داره:
+ هنگام اجرای فیلمهای MKV تصویر عقب تر از صدا و زیرنویس میباشد.
البته اگر فیلم رو قطع و مجددا اجرا کنی، برا یه چند ثانیه ای خوبه ولی دوباره ناهماهنگ میشه.
+ اینترفیس منوهای دستگاه یکمی ابتدایی ساخته شده است.
ولیکن فیلمها را با هر کیفیتی پخش میکنه و عقب و جلو کردن آن هیچ گونه مشکلی نداره.( حتی بازیرنویس فارسی. )
حالا میخواستم بپرسم کسی میتونه کمکم کنه که این مشکل ناهماهنگی صدا و تصویر قابل حل شدنه یا خیر؟؟؟
والا منم چند روزیه کلی دارم تحقیق میکنم . این مدلی که شما گفتید مثل اینکه مدل جدید پروویژن هستش و امکاناتشم به نظر کامل میاد .
البته من تو تاپیکها داشتم بررسی میکردم مثل اینکه مدلهای قبلی پروویژن مثل t7 و t8 یه مشکلایی داشتن از جمله با فونت زیرنویس و چند تا ایرادی که تو آپدیت پیش اومده بود و از این حرفا .
حالا باید ببینیم این مدل جدید مشکل داره یا کامله همه چیزش . اگه مطمئن بشم منم میخرم همینو .
با پايونير مجبوري براي راه انداختن ووفر كناري 606 ولوم بالا ببري صدا ديستروشن ميده ! خيلي هم كه زياد كني آمپ قطع ميكنه مدار. حداقل از جاي بخر كه اين دو مدل با هم برات صدا بگيره.
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
[/COLOR]
كلا دو سه مدل سينماي خوب تو بازار هست! حالا هركدوم با ظاهر تي وي جوتر بود و صداشو هم دوست داشتي بگير.[/QUOTE]
میشه نام ببری؟
ناهماهنگی بین صدا و تصویر اغلب اوقات تحت تاثیر bitrate و حتی فرمت نوع فایل در حال اجراست. برای مثال در نرم افزاری مثل KMPLAYER وقتی شما دارید یک فایل vcd رو اجرا می کنید , اگر چند بار پشت سر هم arrow یا همون کلید جهت چپ یا راست رو پشت سر هم بزنید , داده تصویری تون صفر میشه و از نوع از اول فیلم یا ویدیو شروع به پلی می کنه . یعنی هر نوع نرم افزار و سخت افزاری در کنار مزایا , معیابی هم داره. ولی برای حل مشکل تون یک پیشنهاد دارم . اون هم اینکه سعی کنید , داده های mkv رو با bitrate های دیگر آزمایش کنید. اگر همچنان همین مشکل رو داشتید تک راهی که می مونه تبدیل فایل به فرمت قابل اجرای دیگری مثل avi با کد xvid و bitrate 1500 یا 1200 هست که استاندارد خیلی از دستگاه های پلیر ( چه ست تاپ باکس و چه دستگاه پلیر دیگر) است. به یاد داشته باشید مشکلات این چنین اغلب اوقات با بروزرسانی های نرم افزاری شرکت سازنده بر طرف شدنی است. سعی کنید سایت شرکت سازنده یا نمایندگی اون رو پیدا کنید و مشکل تون رو بهشون بگید. شاید اونها پچ آپدیت در اختیار تون قرار بدن. موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)