تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 524 از 1211 اولاول ... 244244745145205215225235245255265275285345746241024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

انجام دوتا بازی فوتبال بهتر از یکی هست
    این که شعار من بود که پارسال هممشه می گفتم...

کل حرفات رو تائید می کنم عالی بود فقط نمره ای که به گیم پلی فیفا 10 PC دادی فکر نمی کنی خیلی پایین هست؟ دقیقا حالت گیم پلی فیفا 10 کارنت شبیه نکست یفا 09 هست فقط غنای دریبل هاش در حد نکست 09 نیست و چند مورد جزئی خیلی شبیه فیفا 09 نکست شده گیم پلی فیفا 10 کارنت. واقعا هرکس که تاحالا گذاشتم گیم =لی فیفا رو بازی کرده کف کرده اساسی پسر خالم که از اون فن های دو آتیشه PES هست همه اش تعریف تمجید می کرد از گیم پلی فیفا 10 کارنت و به PES 2010 بد و بیراه می گفت البته کلا دمو PES 2010 برای عاشقان PES 2009 یکم نا امید کننده هست و قابل قبول نیست. امیدوارم فقط مشکل Response Time حل بشه چیز دیگه ای نمی خوام

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

نمره بخش گیم پلی:
    پی ای اس 2010 : 10 / 8/8
    فیفا 2010 نکست: 10 / 3/9
    فیفا 2010 پی سی: 10/7
    بخش صداگزاری و جذابیت بازی هم در زمانی بیان خواهم کرد اما باز هم می گویم چیزی که منو بسیار خوشحال کرد این بود که پیشرفت کونامی امسال بسیار بیشتر از فیفا بوده .
    راستی یه یادی هم از اقا نوید(همکار قبلی انجمن) بکنیم که بنظرم حرفش که می گفت : انجام دوتا بازی فوتبال بهتر از یکی هست . امسال عملی شد.ممنون از این که وقتتونو برای خوندن این نظر گذاشتین.
    امین
    مرسی امین جان.نقد خوبی نوشتی و خسته نباشی. من با تمام نظرات شما موافق نیستم.البته اینجا جاش نیست من نظری در رابطه با مقایسه دو بازی بدم.ایشا الا تو تاپیک جدید اگه شد....
    واقعا هرکس که تاحالا گذاشتم گیم =لی فیفا رو بازی کرده کف کرده .
    البته کلا دمو PES 2010 برای عاشقان PES 2009 یکم نا امید کننده هست و قابل قبول نیست
    کلا جالبه که نظرات من با شما اصلا جور در نمیاد! بنظر من بعد از PES6 این بهترین PES هست که بازی کردم.

4. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی امین جان.نقد خوبی نوشتی و خسته نباشی. من با تمام نظرات شما موافق نیستم.البته اینجا جاش نیست من نظری در رابطه با مقایسه دو بازی بدم.ایشا الا تو تاپیک جدید اگه شد....

کلا جالبه که نظرات من با شما اصلا جور در نمیاد! بنظر من بعد از PES6 این بهترین PES هست که بازی کردم.
    واقعا حسودیم میشه بهت کاش منم مثل تو می تونستم این دمو رو که پر از ایراد هست تا این اندازه تائید کنم ولی واقعا خیلی عججیبه که این همه موارد رو که اشکالات نسخه دمو محسوب می شه شما قبول دارید و خیلی راحت تائید می کنید بی برو برگرد دمو بازی اون چیزی نبود که حتی مد نظر خود کونامی باشه چه برسه به گیمر ها واقعا عاشق یعنی این... یعنی این که این همه مشکل رو یه چیزی داشته باشم ولی بازم توسط مجنونش دیده نشه (میگه اگر دیده مجنون نشینی به جز زیبایی لیلی نبینی) خیلی جالبه که شما یک تکل از ÷شت می زنی به بازیکن صاحب توپ و سرنگون می کنی و کارت زرد هم نمی گیری و حتی اعلام خطا هم نمیشه. یا مشکل Response Time که مطمئن هستم وجودش عمدی نبود و یک اشکال برنامه نویسی بود من کاری ندارم به این که اینا قراره حل بشه یا نه (البته باید حل بشه) من به این کار دارم و حرفم اینه واقعا اگه آدم منطقی باشه و سرسپرده بازی نباشه نمی تونه بگه این بهترین هست... نه به خدای واحد قسم که این دمویی که ما بازی می کنیم بهترین نیست. من حرفم اینه ولی خوب خوابش رو هم نمی تونم ببینم این حرف رو عاشقان سرسپرده PES قبول کنن. به هر حالمن نه عاشق EA و فیفا هستم ونه PES و کونامی. فقط می خوام از بهترین های موجود استفاده کنم و به هر نحوی انتظاراتم برآورده بشه

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینجور سطحی بررسی کردن جزئیات به نظر من زیاد جالب نیست توی همین مساله شبیه سازی و آرکید بودن دنیایی بحث و صحبت خوابیده من دقت کردم انیمیشن های بازی فکر گیمرها رو زیاد به خودش معطوف کرده و تقریبا بیشتر قضاوتهایی که در مورد شبیه سازی میکنن بر اساس اونا شکل میگیره در صورتیکه این فقط قسمتی از داستانه .
    اگه مشکل این بود که با یک موتور پیشرفته ON THE FLY میشد این بازیها رو به خیلی بیشتر به واقعیت شبیه کرد اما اینو بدونین که این دو شرکت عمدا به سمت این نوع موتورها نرفتن که چرایی اون یک بحث جدایی مطلبه .

7. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

(میگه اگر دیده مجنون نشینی به جز زیبایی لیلی نبینی)
    با عرض پوزش ، درستی اینه :

اگر در دیدۀ مجنون نشینی به جز از خوبی لیلی نبینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

واقعا حسودیم میشه بهت کاش منم مثل تو می تونستم این دمو رو که پر از ایراد هست تا این اندازه تائید کنم ولی واقعا خیلی عججیبه که این همه موارد رو که اشکالات نسخه دمو محسوب می شه شما قبول دارید و خیلی راحت تائید می کنید بی برو برگرد . من حرفم اینه ولی خوب خوابش رو هم نمی تونم ببینم این حرف رو عاشقان سرسپرده PES قبول کنن. به هر حالمن نه عاشق EA و فیفا هستم ونه PES و کونامی. فقط می خوام از بهترین های موجود استفاده کنم و به هر نحوی انتظاراتم برآورده بشه
    دوست عزیزم شما منو با طرفداران دو آتشه این بازی اشتباه نگیر.من قبل از اینکه به pes رو بیارم فقط فیفا بازی میکردم.منم مثل بقیه عاشق بازی فوتبال و شبیه سازی اون هستم.و به هیچ وجه واسم فرقی نمیکنه که کونامی بازی رو بسازه یا ea .
    شما این صحبت های منو به حساب سلیقه بذار.بنظر من بهترین و زیباترین فوتبالی که تا بحال بازی کردم چه در کنسول و چه در پی سی pes5 , 6 بوده.راستش به هیچ وجه فکرشو نمیکردم که کونامی بتونه به این دو سری برگرده ولی با این دمو(هر چند مشکلاتی که داره) خاطرات منو زنده کرد.

10. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

این که شعار من بود که پارسال هممشه می گفتم...
    رفیقیم دلیل نمی شه خالی ببندیا دی:: شوخی کردم حسود!!!!
    کل حرفات رو تائید می کنم عالی بود فقط نمره ای که به گیم پلی فیفا 10 PC دادی فکر نمی کنی خیلی پایین هست؟ دقیقا حالت گیم پلی فیفا 10 کارنت شبیه نکست یفا 09 هست فقط غنای دریبل هاش در حد نکست 09 نیست و چند مورد جزئی خیلی شبیه فیفا 09 نکست شده گیم پلی فیفا 10 کارنت. واقعا هرکس که تاحالا گذاشتم گیم =لی فیفا رو بازی کرده کف کرده اساسی پسر خالم که از اون فن های دو آتیشه PES هست همه اش تعریف تمجید می کرد از گیم پلی فیفا 10 کارنت و به PES 2010 بد و بیراه می گفت البته کلا دمو PES 2010 برای عاشقان PES 2009 یکم نا امید کننده هست و قابل قبول نیست. امیدوارم فقط مشکل Response Time حل بشه چیز دیگه ای نمی خوام
    بابا ارمین کجا شبیه همن؟؟؟من هردو تا رو بازی کردم اصلا درگیریهای سرتوپ حرکت 360 درجه فیزیک بازیکنا شبیه سازی استیل حرکتی ستاره ها بخصوص مسی و رونالدو و ...توی دو تا نسخه نکست و کارنت اصلا یکی نیست.بابا تو به قولت که از دو سال پیش تا الان می گی می خوام کنسول بخرم عمل کن بعدا بشین فقط فیفا بازی کن استیل حرکتی رونالدو رو حال کن!!!
    راستی مثل این که response time حل شده.
    به هر حالمن نه عاشق EA و فیفا هستم ونه PES و کونامی
    تو گفتی منم باور کردم؟؟!!دی:
    جدا از شوخی این ارمین ما راست می گه سال پیش فقط pes 2009 بازی می کرد.خیلی هم شاخ بود !!!!!!!!دی:
    با عرض پوزش ، درستی اینه :

اگر در دیدۀ مجنون نشینی به جز از خوبی لیلی نبینی

عزیزم این نوع جواب بقیه رو دادن اصلا درست نیست اونم کسی که اینقدر منطقی داره جوابتونو می ده .شما الان مدت فعالیتتون تو این تاپیک چقدره.ارمین خان الان 2 یا 3 سال هست تاپیک های همه ی بازی ها رو دنبال می کنن پس لطفا با کسی که خیلی بیشتر از شما تجربه داره درست صحبت کنین.
    Last edited by amin 2010; 18-10-2009 at 20:36.

12. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان دوست دارین اینجوری با هم بحث کنین یا با منطق و استدلال بشینیم در مورد جزئیات بازی بصورت فنی و دقیق صحبت کنیم ؟ آخه اینکه نه نشد تبادل نظر !
    بجای این طرفداریها بیاین یک بحث منطقیو شروع کنیم همین بحث شبیه ساز چطوره ؟

14. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

حسین جان عالیه ولی همه دوستان توجه کنن بحث منطقی باشه الکی به کسی که از فیفا طرفداری کرد خرده نگیریم.هر کسی نظری داره.
    شما بحثو شروع کن ما هم پیش بندش نظرات منطقیمونو میدیم.

داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان

پيش فرض

بعضی وقتا منطق نمیتونه بعضیارو راضی کنه چون غرور بی جا چشم آدم رو کور میکنه.
    امیدوارم بعد از انتشار بازی بیایم اینجا و از خوبی های بازی حرف بزنیم و بدی هاش رو فقط با دید دوستانه بررسی کنیم.
    ولی یه چیزی یادتون نره : KONAMI همیشه برنده است

17. 3 کاربر از 2 SHAHROOZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •