نه قیلا داشتم این ویندوز و بعد پاک کردم الان جدیدا ریختم... ببین مشکل شیشه ای بودنش درست شد ولی فقط مشکل امتیاز دادن شه
ببین این re_run asessment نبود؟
نه قیلا داشتم این ویندوز و بعد پاک کردم الان جدیدا ریختم... ببین مشکل شیشه ای بودنش درست شد ولی فقط مشکل امتیاز دادن شه
ببین این re_run asessment نبود؟
باز هم مشکل معروف "صفحه آبی".
وقتی می خوام shut down کنم،یه صفحه آبی میاد که میگه ویندوز با یه ارور ناشناخته مواجهه و برا جلوگیری از آسیب دستگاه باید خاموش بشه.بعد از روشن کردن مجدد هم،می خواد که ارور رو چک کنم که detail ارور اینه:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 3084
Additional information about the problem:
BCCode: a
BCP1: B69C8008
BCP2: 00000002
BCP3: 00000001
BCP4: 82AA1C1E
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\051510-16957-01.dmp
C:\Users\Yashm\AppData\Local\Temp\WER-83491-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
چطور میشه حلش کرد اساتید؟
در ضمن باید در دو درایو مجزا نصب بشند...![]()
چرا تو اون صفحه ای که امتیاز سخت افزار ها رو میده(performane information and tools),پایین سمت راست هست.
لام خدمت همه برو بکس انجمن من کارت گرافیکم مدل 5500 جیفورسه 128و خود ویندوز 7 اون رو به صورت پیشفرض شناخته ولی vgaو سرعت بازی های خود سون هم افتضاح پایینه چیکارکنم ممنون
من متلب رو به صورت یک فایل iso گرفته بودم که با استفاده از winrar بازش کرده بودم.
یکدفعه دیگه که extract کردم، اینبار تا 94 درصد رفت و ارور داد. مشخص شد که مشکل از winrar نامرد بوده!
ببخشید فایل iso رو باید با یه نرم افزار درایو مجازی باز کنید مثل deamon tools نه winrar
اگر هم نظورتون اینه که rar بوده با محتویات iso بهتره یک بار با 7zip هم اکسترکتش کنی
Last edited by mohsen_1363; 15-05-2010 at 21:31.
سلام مجدد
sharifdorsa جان من اونو پیدا نرکردم ماله من نداره انگار
وقتی میرم اون جا میزنه New hardware detected
ولی وقتی رفرش میکنم برای نمره دهی آخرش این ارورو میده
Cannot complete assessment
به نظر شما مشکل کجاست؟![]()
سلام به دوستان عزیز و گرامی .. دوستان من یک مشکلی در ویندوز 7 دارم... اینکه من برنامه ی Flash player را از اینترنت دانلود می کنم .. اما نصب نمی شه ... تاره من هزلر تا flash player گرفتم هر کدوم که نصب می کنم ... اون نواری که برای نصب است پر میشه ولی می بینم نصب نشده .....
مشکل چیست؟؟؟؟؟ کمک کنید.
Run as Administrator بزن دوست عزیز.
قبل از نصب هم تمام ورژن های قبلی رو حذف کن.
Browser ـت هم بسته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)