تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 524 از 626 اولاول ... 24424474514520521522523524525526527528534574624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی لینک کرک GTAIV_EFLC_PC_v1.1.2.0_Patchرو نداره بذاره من با نصب ابن پچ هم مشکل کمبود فریم وتیک های شدید دارم جالباین جاست که من این بازی رو وقتی خریدم 2 دی وی دی بود ونصبش هم 2 ساعت طول کشید و وقتی هم که پچ 2 را نصب کردم با همون کرک اولیه بازی اجرا شد ولی خیلی تیک داره (به شدت رو اعصاب راه میره این تیک ها ) و میخواستم بدان کسانی که نسخه 5 دی وی دی این بازی رو دارن نصبش این قدر طول میکشه.

ولی تاکید میکنم خواهشن یکی کرک پچ GTAIV_EFLC_PC_v1.1.2.0_Patch رو بذاره با اون فایلی که رجیستری رو دستکاری میکنه تا کرک اجرا بشه

یکی کمک کنه لطفا

داره خودمونی میشه michael jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان خواهشا کمک کنید . من قبلا مشکل تیک رو داشتم اما با پچ 1.0.7 حل شد .مشکل سیو رو هم با Xlive Less حل کردم اما الان یه مشکل جدید دارم ! من به درصد 61 رسیدم اما هیج کس بهم برای کار زنگ نمیزنه !!! نمی دونم چی کار کنم هیج مرحله ای برای انجام دادن نیست ! مرحله ی Pest Control رو رد کردم و از اون موقع دیگه هیچ مرحله ای ندارم !!!!!!

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان خواهشا کمک کنید . من قبلا مشکل تیک رو داشتم اما با پچ 1.0.7 حل شد .مشکل سیو رو هم با Xlive Less حل کردم اما الان یه مشکل جدید دارم ! من به درصد 61 رسیدم اما هیج کس بهم برای کار زنگ نمیزنه !!! نمی دونم چی کار کنم هیج مرحله ای برای انجام دادن نیست ! مرحله ی Pest Control رو رد کردم و از اون موقع دیگه هیچ مرحله ای ندارم !!!!!!
    دقیفا میشه شرح بدی کدوم مرحله رو رد کردی؟

با اسم که نمیشه زیاد فهمید.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

برو بخواب تا رومن بهت زنگ بزنه بگه فردا عروسیشه
    دوباره بخواب تا فردا 6,7 صبح
    تو خیابونا یکم چرخ بزن , کیت بهت زنگ میزنه که برین عروسی رومن و...

در ضمن بازی خودش تاپیک داره
    اینجا واسه یه چیز دیگست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خب مشخصات سیستم چیه احتمال 90 در صد از درایور کارت گرافیک هست که قدیمیه با آپدیت درایور مشکلتون رفع میشه.
    درایورم آپدیت هست.فکر کنم این مشکلات قابل حل نیست چون هرکی یه مشکل خاصی تو بازی داره و به احتمال زیاد به اورجینال نبودن بازی مربوط بشه.
    من احتمال می دم مشکلم از دایرکتیکس باشه ، اونو دوباره نصب می کنم ببینم حل میشه یا نه ...

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    چطور میشه موقع رانندگی دوربین رو فیکس کرد به طوری که نیاز نباشه هر ثانیه موس رو بچرخونم ؟

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

من این بازی رو ریختم سیستمم هست خیلی توپه ولی خیلی گیر میکنه فکر کنم همون اوف فریم هست
    اگه امکان داره یه نفر بگه من چیکار کنم تا این افت فریم حل بشه
    لطفا آخرین پچ و کرک ان را نیز قرار دهید
    Last edited by offlineinternet; 10-09-2010 at 07:46.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

من این بازی رو ریختم سیستمم هست خیلی توپه ولی خیلی گیر میکنه فکر کنم همون اوف فریم هست
    اگه امکان داره یه نفر بگه من چیکار کنم تا این افت فریم حل بشه
    لطفا آخرین پچ و کرک ان را نیز قرار دهید
    هر چی در مورد این بازی بخاید این جا هست.پچ.کرک.مود و...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    چطور میشه موقع رانندگی دوربین رو فیکس کرد به طوری که نیاز نباشه هر ثانیه موس رو بچرخونم ؟
    شما ترینر 60 کاره استفاده کن:

کد:
    این ها رو داخل محل بازی کپی کن.بعد داخل بازی f3 رو بزن تا بیاد.جهت هاش دکمه های ماشین حسابه.و 5 enter هست.داخل options ترینر تو بازی دنبال camera lock بگرد.بزن درست میشه.

9. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی لینک کرک GTAIV_EFLC_PC_v1.1.2.0_Patchرو نداره بذاره من با نصب ابن پچ هم مشکل کمبود فریم وتیک های شدید دارم جالباین جاست که من این بازی رو وقتی خریدم 2 دی وی دی بود ونصبش هم 2 ساعت طول کشید و وقتی هم که پچ 2 را نصب کردم با همون کرک اولیه بازی اجرا شد ولی خیلی تیک داره (به شدت رو اعصاب راه میره این تیک ها ) و میخواستم بدان کسانی که نسخه 5 دی وی دی این بازی رو دارن نصبش این قدر طول میکشه.

ولی تاکید میکنم خواهشن یکی کرک پچ GTAIV_EFLC_PC_v1.1.2.0_Patch رو بذاره با اون فایلی که رجیستری رو دستکاری میکنه تا کرک اجرا بشه

یکی کمک کنه لطفا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لعنت بر این سایت که باید 100 بار یک پست رو تکرار کنی تا یکی اونم با کلی منت بیاد جوابت رو بدهد من نمی دونم پس این مدیران سایت چیکار میکنه(واقعا برای این فروم که اسما از بهترین فروم هاست متاسفم

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

هر چی در مورد این بازی بخاید این جا هست.پچ.کرک.مود و...

کد:

من GTAIV_1.0.7.0_Patch رو دانلود کردم و نصب کردم ولی هنگام اجرا ارور زیر را میدهد

GTA IV FATAL ERROE:Invalid resource detected - please re-instal the game

چیکار کنم
    کرک GTAIV_1.0.7.0_Patch را هم بزارید
    Last edited by offlineinternet; 10-09-2010 at 21:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •