تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 524 از 1759 اولاول ... 2442447451452052152252352452552652752853457462410241524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چه عجب بلاخره یکی جواب مارو داد...من وقتی وارد تنظیمات می شم به دو صورت PPPoe رو تنظیم می کنم که هیچکدومشون جواب نمی ده
    1)از قصمت Quick Setup بعد تیک DSL-Auto Connet رو ور میدارم تا بتونم به صورت دستی VIP/VCI رو تنظیم کنم...بعد Next می کنم Connection type رو رو حالت PPP Over Ethernet (PPPOE) می زارم بعد ازم PPP user Name & PPP Password رو می خواد بعد به بقیه گزینه های زیرش دست نمی زنم دوباره Next می کنم تیک Enable NAT رو می زارمو تیک Firewall رو بر می دارم بعد تو صفحه ی بعد Disable DHCP Server رو انتخاب می کنم به خاطر رنج IP ...بعد Next می کنمم مودم SAVE /REBOT می شه ولی وقتی IE رو باز می کنم ارتباط بر قرار نمی شه....راه دومم مثل اولیه فقط از قسمت Addvanced Setup/Wan می رم....ISP میگه مشکل از مودمته ولی مطمئنم ک....شر میگن آخه با یه مودمه دیگه امتحان کردم ولی بازم نشد....
    توی همون قسمت quick setup گزینه enable wan را هم حتما انتخاب می کنین دیگه؟ بعلاوه یه بار هم با DHCP enabled امتحان کنین بزارین خودش اتوماتیک بره. قبلش هم کل مودم را از پشتش reset کنین، ضرر نداره

2. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه G4nd0lf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توی همون قسمت quick setup گزینه enable wan را هم حتما انتخاب می کنین دیگه؟ بعلاوه یه بار هم با DHCP enabled امتحان کنین بزارین خودش اتوماتیک بره. قبلش هم کل مودم را از پشتش reset کنین، ضرر نداره
    آره بابا من همه ی این کارارو می کنم حتی تو Networc Connection کانکشن مخصوص PPPOE خود مودم میادو برقراری ارتباطو نشون می ده ولی نه یاهو باز می شه نه IE هیچی باز نمی شه و همه می گن ارتباط برقرار نیست

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام دوستان
    من مودمم asus am 602 هست
    که با اشتل مشکل داشتم هم افت پهنا هم بعضی اوقات Dc شدن
    البته جای دیگه بردم درست کار میکرد م مطن بود که مودم هیچ مشکلی نداره
    گذشت و بعد از 40 روز امروز دیگه تو طول روز هم مشکل دار شدم
    الان با پشیتبانی online صحبت کردم بعد از مقداری بحث بهم گفتن اگه firmware جدید هست اون بریز
    منم گفتم همین یک راه مونده که امتحان کنم حد اقل خیالم بابت این مورد راحت شه و بشم مثل بقیه دوستام با این نسخه 30606

من ورژنم این بود :

تو دوروبری هام تنها کسی بودم که این ورژن رو داشت

یک فایل از همین سایت خودمون تاپیک update مودم asus am 602 گرفتم و ریختم و update کامل انجام شد و شد این :

یعنی همونی که همه دوستام دارن

اما حالا مشکل شدید قطعی پیدا کردم طوری که به صورت random گاهی اوقات 30 ثانیه گاهی 1 دقیقه گاهی 4 دقیقه حتی اگه هیچ کاری هم با modem نداشته باشم restart میشه
    یعنی چراغ status خاموش میشه و دوباره مراحل روشن شدن رو طی میکنه

و اگه وصل هم باشم از bridge اون connection قطع نمیشه و فقط send , receive میره تا دوباره وصل شه

جالب اینجاست که حالا هر چی میخوام یک ورژن دیگه یا حتی خود همین فایل رو بزنم این گیر رو میده

چه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من مودمم asus am 602 هست
    الان با پشیتبانی online صحبت کردم بعد از مقداری بحث بهم گفتن اگه firmware جدید هست اون بریز
    منم گفتم همین یک راه مونده که امتحان کنم حد اقل خیالم بابت این مورد راحت شه و بشم مثل بقیه دوستام با این نسخه 30606

من ورژنم این بود :

یک فایل از همین سایت خودمون تاپیک update مودم asus am 602 گرفتم و ریختم و update کامل انجام شد و شد این :

اما حالا مشکل شدید قطعی پیدا کردم طوری که به صورت random گاهی اوقات 30 ثانیه گاهی 1 دقیقه گاهی 4 دقیقه حتی اگه هیچ کاری هم با modem نداشته باشم restart میشه

و اگه وصل هم باشم از bridge اون connection قطع نمیشه و فقط send , receive میره تا دوباره وصل شه

جالب اینجاست که حالا هر چی میخوام یک ورژن دیگه یا حتی خود همین فایل رو بزنم این گیر رو میده

چه کنم ؟
    سلام ...اول مطمئن شو که فایل Update رید انلی نباشه بعد دوبهره Update کن اگه نشد 3-06-06-4V00.A2pB022.d19d این جدیدترین ورژن آپدیته اینو دانلود کن آدرسشم تو تاپیکای قبلی هست ...شاید به خاطر اینکه ورژن قدیمیه نمی زاره آپدیت کنی

6. این کاربر از G4nd0lf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام ...اول مطمئن شو که فایل Update رید انلی نباشه بعد دوبهره Update کن اگه نشد 3-06-06-4V00.A2pB022.d19d این جدیدترین ورژن آپدیته اینو دانلود کن آدرسشم تو تاپیکای قبلی هست ...شاید به خاطر اینکه ورژن قدیمیه نمی زاره آپدیت کنی
    مشکل اجازه ندادن رو با سرچ تو نت فهمیدم به خاطر اینکه با mozilla بودم بوده و گفته بودن که با ie بزنی درست میشه
    که منم امتحان کردم
    یک ورژن دیگه رو زدم تعداد dc مثلا از 10 تا تو 4 دقیقه شد 2 تا تو 4 دقیقه ولی باز هم هست
    الانم رفتم سایت asus همین ASUS_6338_COMBO306064v00 که تو سایت بود رو زدم ببینم این چطوره

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب خدا رو شکر مشکلم حل شد با این update خود asus
    سرعت و ثبات سرعتم خیلی بهتر از اولش شد
    یک لحظه گفتم یک modem دیگه افتادم

9. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام دوستان
    من مودمم asus am 602 هست

من ورژنم این بود :

چه کنم ؟

منم همین مدل رو دارم و تا قبل از آپدیت 4 ماه بود که ازش راضی بودم تا اینکه تاپیک آپدیت فریمور رو دیدم و آپدیت کردم
    البته تا 2 هفته خوب بود ولی بعدش همین مشکل پیش اومد طوری که طی فواصل چند دقیقه ای مختلف چراغ adslخاموش میشد و دوباره چشمک و ادامه ماجرا ...
    رو چند خط دیگه هم امتحان کردم که همینطور بود
    با پشتیبانی شاتل هم خیلی صحبت کردم که اونا هم نفهمیدن
    خلاصه رفتم مودم رو عوض کردم تا مشکل حل شد :دي

خوب خدا رو شکر مشکلم حل شد با این update خود asus
    سرعت و ثبات سرعتم خیلی بهتر از اولش شد
    یک لحظه گفتم یک modem دیگه افتادم
    بعید میدونم کامل درست شده باشه چون خودمم وقتی دوباره فریمور رو آپدیت میکردم تا چند ساعت درست میشد ولی به طور کامل حل نمیشد
    در هر حال اگه کامل درست شد لینک فریمورشو لطف کنی ممنون میشم
    Last edited by hellbrain666; 17-11-2009 at 19:30.

11. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم همین مدل رو دارم و تا قبل از آپدیت 4 ماه بود که ازش راضی بودم تا اینکه تاپیک آپدیت فریمور رو دیدم و آپدیت کردم
    البته تا 2 هفته خوب بود ولی بعدش همین مشکل پیش اومد طوری که طی فواصل چند دقیقه ای مختلف چراغ adslخاموش میشد و دوباره چشمک و ادامه ماجرا ...

بعید میدونم کامل درست شده باشه چون خودمم وقتی دوباره فریمور رو آپدیت میکردم تا چند ساعت درست میشد ولی به طور کامل حل نمیشد
    نه این ورژن آخرین ورژن 602 هست که روسی ...من خودم دارم با این ورژن کار می کنم که عالی و هیچ مشکلی ندارم پیشنهاد می کنم دانلودش کنی ....لیمکشم تو تاپیکای قبلی دوستان گزاشتن ولی خوب منم واست می زارم که دیگه یه ساعت دنبالش نگردی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط این لینک مستقیم نیست ...وقتی وارد سایت شدی گوشه بالا سمت چپ تو قسمت Search بزن wl-am602 بعد مودمت میاد روش کلیک کنو ویندوزتو انتخاب کن بعد آپدیت کن
    Last edited by G4nd0lf; 17-11-2009 at 20:04.

13. 2 کاربر از G4nd0lf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

والا نمیدونم کامل حل شده یا نه
    الان 2 ساعتی هست که دارم دان میکنم بدون مشکل
    اولیه هر 2 دقیقه 2 بار dc میشد
    دومی هرد 10 دقیقه 2 بار

این یکی فعلا نداده

لینکش تو سایت asus هست فقطهم همین یک دونس

حالا تا فردا صبر کنید تست هام تکمیل شه اگه مطمن شدم برات جای دیگه up میکنم چون درد سر داره از asus دان کردن

15. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

تمام نکاتی رو که لازم بود a6|3i کاملا توضیح داد ....توام مطمئن شو قبل از Splinter هیچ وصیله ای به خط وصل نباشه (تلفن،فکس و ...)اگه باز درست نشد با یه مودم دیگه خطو چک کن ممکنه مشکل از مودمت باشه.
    همه این کارارو کردم، مودم دیگه هم ندارم!
    اعصابم رو ریخته به هم
    مودم هم نو نوی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •