میشه تنظیمش کنید که ماژول وایرلس لود نشه و خودتون دستی اجراش کنید.
ولی با upstart من بلد نیستم.
کل باتری ای هم که صرفه جویی میشه کلا شاید ۵ دقیقه باشه
میشه تنظیمش کنید که ماژول وایرلس لود نشه و خودتون دستی اجراش کنید.
ولی با upstart من بلد نیستم.
کل باتری ای هم که صرفه جویی میشه کلا شاید ۵ دقیقه باشه
بله منم میخوام که اتوماتیک روشن نشه وایرلس چون بهش نیازی نداره فقط برق بیخودی مصرف میکنه
این دستور رو توی خط فرمان بزن:
بالاتر از exit 0 این عبارت رو وارد کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+X سعی در خروج از برنامه میکنی که ازت میپرسه میخوای ذخیره کنی؟ y و بعد Enter میزنی و ذخیره میشه و خارج :-)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سیستم ریستارت کن. قاعدتا باید کارت وایرلس خاموش شده باشه
نکته: اگه کارت وایرلس شما اسمی بجز wlan0 داره، باید همون اسم رو جایگزین این واژه کنی
ما برای این که بتوانیم از طریق گراقیک موس را مدیریت کنیم ابتدا باید از طریق غیر گرافیکی موس را عوض کنیم
برای این کار دستور زیر را بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر می خواهید تم موستان را عوض نکنید فقط 0 را بزنید سپس اینتر را فشار دهید
دستور زیر را بزنید
حال نرم افزار dconf-editor را باز کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همانند شکل زیر عمل کنید کاملا در تصویر مشخص است یعنی به ترتیب به
org
gnome
desktop
interface
![]()
من وقتی میخوام وارد ایمیلم توی یاهو بشم یا کلا سایتی که اولش HTTPS هست صفحه مورد نظر باز نمیشه و این ارور رو میده: The connection has timed out
The server at login.maktoob.com is taking too long to respond.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
درایو ابونتو رو فرمت کنید و با دیسک ویندوز MBR را دوباره بازسازی کنید
درایو اوبونتو رو از توی ویندوز فرمت کنم؟
من حین سفر یلحظه سر زدم به تاپیک
یکی از عزیزان ورژن قدیمی توصیه کردند که توصیه خیلی عجیبیه! ما توی دنیای لینوکس همچین توصبههایی نداریم عزیزم!
اگه سختافزار ضعیفه، شما یه میزکار سادهتر انتخاب کن، بستههایی که فدرت پردازشی بالا میخوان رو با بستههایی که همون کارو با منابع کمتر انجام میدن نصب کن
مثال: بجای اوبونتو از زوبونتو یا لوبونتو استفاده کن که میز کاری بمراتب خیلی سبکتر و توزیعی بمراتب سریعتر روی سختافزار ضعیف بهتون میدن
با نصب ورژنهای قدیمی شما عملا خودتو میندازی توی راه عدم امنیت و باگهایی که توی نسخههای قدیمی وجود داشته و دیگه آپدیتی براشون ارایه نمیشه
اگه ورژن غلطان رو نصب نمیکنید، من ورژنهای پایدار با پشتیبانی بلند مدت (LTS) رو توصیه میکنم
اما ورژن قدیمی؟ هرگز، هرگز و هرگز
برای نصب کنار ویندوز با امنیت خاطر هم توی همین تاپیک قبلا به یکی از دوستان گفته بودم، یکم صفحات قبلیو مرور کنین متوجه میشین
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)