سلام دوستان.
چجوری میشه اسامی و همینطور چهره بازیکنا رو درست کرد . آخه مال بعضی تیما
همش چرت و پرت هست
سلام دوستان.
چجوری میشه اسامی و همینطور چهره بازیکنا رو درست کرد . آخه مال بعضی تیما
همش چرت و پرت هست
بفرما دوست عزیز
این بهترین پچی است که عرضه شده
من خودم دارم استفاده می کنم...عالیه
هم گودیانسن رو داره...هم همه تیمهای ملی و باشگاهی با لباسهای اصلی هستن
اسم تیمها درست شده...کلی فیس وارد شده...ورزشگاه های اولد ترافورد - استمفوربریج - انفیلد و امارات وارد شده و خیلی چیزهای دیگه...از من میشنوی حتما دانلود کن
روش نصب هم فایل ها رو به ترتیب دانلود و نصب کن....ورژن همشون مشخصه و فقط یک Install داره
Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version
Gamingaccess Community Patch Update 2.0 --> 2.1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Gamingaccess Community Patch Update 2.1 --> 2.2.1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GamingAccess Community Patch Update 2.2/2.2.1 --> 2.3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GamingAccess Community Patch Update 2.3 >> 2.4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا اين پچ هايي كه گذاشتيد كه اينقدر حجمش زياده كه به اينترنت ايران نميخوره ماها كه اينترنت پرسرعت نداريم چطور اين همه فايل كه اينقدر حجمشون بالاست رو دانلود كنيم؟
راستي ميشه يه جايي از سايتتون رو معرفي كنيد كه در مورد اين pes 09 فقط ترفند و آموزش توش باشه كه نياز نباشه 500 صفحه رو بگرديم ؟
فایل ها رو میتونی بدی برات دانلود کنن
مثلا بری به این کافی نت ها سفارش بدی...یا بری داشنگاه دانلود کنی
نمیشه گفت به اینترنت ایران نمیخورهبابا اين پچ هايي كه گذاشتيد كه اينقدر حجمش زياده كه به اينترنت ايران نميخوره ماها كه اينترنت پرسرعت نداريم چطور اين همه فايل كه اينقدر حجمشون بالاست رو دانلود كنيم؟
ما هم مثل شما اینترنت مثلا پرسرعت نداشتیم
یکمی هزینه و همت میخواد تا از dialup خلاص بشی (و البته یکمی کاغذ بازی با مخابرات و شرکت های خدماتی adsl)
شما چاره ای نداری ، یا باید این ها رو از کافی نت ها دانلود کنی یا بی خیالشون بشی
yeki feghat bege kafsh ha ro chetor vared konam choon az kit server nashod
دوست عزیز شما از برنامه game graphic studio یا afs explorer میتونی برای وارد کردن اونا استفاده کنی
خواهش می کنم...قابلی نداشت...فروم برای کمک کردن به بقیه دوستانه
مشکلی داشتی در خدمتم
من هرچییی گشتم لییینک دانلود خوده برنامه ی Kitserver 8 رو ایینجا پیدا نکردم! :-S ، مییشه یکی بطف کنه لینک دانلودشو بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)