تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 524 از 1135 اولاول ... 244244745145205215225235245255265275285345746241024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

Chevrolet Camaro 1LE 2013

یکی از پر طرفدارترین خودروهای آمریکا و جهان میشه گفت کامارو هست
    که از دیرباز تا کنون با چهره های متفاوت در نسل های مختلف عرضه شد.
    اینبار مدل 1LE برای سال 2013 یا تغییرات جدید آماده رقابت با خودروهای کلاس خودش هست.
    تغییراتی که در مدل 1LE ایجاد شده عبارتند از :

• Larger, 27-mm solid front stabilizer bar, and 28-mm solid rear stabilizer bar for improved body control
    • Higher-capacity rear-axle half shafts to cope with increased levels of traction
    • Strut tower brace for improved steering feel and response
    • ZL1-based 20 x 10-inch front and 20 x 10-inch aluminum wheels
    • 285/35ZR20 Goodyear Eagle Supercar G:2 tires front and rear (identical to the front tires for ZL1)
    • ZL1 wheel bearings, toe links and rear shock mounts for improved on-track performance
    • ZL1 high-capacity fuel pump and additional fuel pickups for improved fuel delivery during high-load cornering.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تشكر از شما
    متاسفانه اون موقع هوا كمي تاريك شده بود و نور كمي هم وجود داشت و عكس تيره افتاد. امروز با چراغ دستي و نورپردازي بهتر عكس گرفتم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيمي كه از پشت جعبه فيوز خارج ميشه به اين فيش مشكي متصل شده. البته چندتا فيش ديگه هم هست كه اونها به خود جعبه فيوز وصل ميشن و با اين فرق داره. سيم اين يكي سفيد يا كرم رنگه. ميتونين با يه تست هم امتحان كنين و از بدنه يه برق منفي به اين فيش بدين و اگر لامپ ترمز دستي روشن شد يعني همونه فيش هست.. در واقع اين سيم برق بدنه يا منفي رو براي لامپ ترمز توي پانل وصل ميكنه كه اين منفي هم توسط همون كليد فشاري روي پدال ترمز دستي وصل ميشه.

سوار كردن درجه آب جيوه اي.
    چون اين مدلها درجه آب آنالوك ندارن ناچارا از انواع جيوه اي ( يا برقي) كه توي بازار هست استفاده ميشه كرد و دقت خوبي هم دارند منتها بايد مراقب باشيد كه بر اثر ضربه يا خم شدگي زياد سوراخ نشه و جيوه اون خارج نشه كه ديگه كار نميكنه. قبلا قيمت اين مدل 12000 تومان بود و الان 15000 تومان شده كه ميشه گفت با توجه به وضعيت دلار چندان گران نشده!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوتا رابط روي لوله جيوه سوار ميشه كه يكي كوچك و يكي بزرگه و براي محلهاي مختلف قابل نصب هست.توي عكس دما رو روي حدود 50 درجه ميبينين كه اين دما مال هواي اهواز در تابستان اونهم در سايه است!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پايه نگهدارنده درجه در كيت اون وجود داره و در محل مناسبي در معرض ديد باشه نصب ميكنيم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روي رابط بزرگ كمي نوار تفلن ميبنديم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درپوش روي هوزينگ ترموستات باز ميشه تا اون رابط بزرگ را سوار كنيم. در اين محل دماي دقيق موتور قبل از ترموستات رو ميشه اندازه گرفت.البته محلي هم روي سرسيلندر وجود داره و اونجا هم ميشه سوار كرد. همينطور روي خود درب ترموستات.
    انتهاي لوله جيوه مخزن اون قرار داره و رابط كوچك هم روي خودش سوار شده. دور اون هم كمي تفلن ميبنديم و از يه سوراخ مناسب در بدنه از داخل اتاق به محوطه فضاي توي موتور رد ميكنيم. بايد دقت كنين كه به لوله فشار و آسيبي وارد نشه چون به راحتي صدمه ديده و از كار ميافته.اون را هم روي رابط بزرگ قبلي كه بسته شد، ميبنديم. دقت كنيد كه لوله جيوه را بايد اول از داخل اون پايه نگهدارنده صفحه نمايش درجه آب رد كنين تا بعدا بتونيد خود درجه و نشانگر رو بر روي اون پايه سوار كنيد. لوله رو از محل مناسبي كه در معرض فشار و ضربه نباشه رد كنيد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك رابط نگهدارنده نشانگر بر روي پايه هم توي كيت هست كه اون رو با دوتا مهره موجود در كيت روي نشانگر سوار ميكنيم و مهره ها سفت ميشه تا نشانگر در محل خودش ثابت بمونه.
    سيم برق مثبت لامپ نشانگر را هم به يكي از سيمهاي برق مثبت لامپ صفحه پانل ماشين متصل ميكنيم تا هروقت چراغها را روشن كرديم لامپ نشانگر حرارت هم روشن بشه.
    براي پارچه رويه صندليها بازهم گشتم تا نهايتا مخمل آمريكايي با كيفيت مرغوب و البته رنگ متناسب با بقيه رنگهاي داخل اتاق پيدا كردم كه شكلاتي روشن هست. كيفيت اون بسيار خوب و البته رنگ زيبايي هم داره.البته توي عكس رنگ اون زياد مشخص نيست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک TEM_MAKH (19).jpg  
    Last edited by camaro lt; 21-07-2012 at 14:01.

4. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی ممنون پیدا شد.دیروز یکسری لوازم کامل بدنه شامل دربها و گلگیرها و پالانی های جلو به همراه رودری های بیوکی و دستگیره ها و شیشه و پمپ شیشه شور فابریک خریداری کردم .البته دربها بیوکی بود که پمپ قفل مرکزی هم داشتند.همه تمیز و بدون نیاز به صافکاری (300 هزار تومان)البته اول قیمت را 600 هزار تومان میگفت.بدنه ی خودم خم خیلی بد نبود ولی بتونه خیلی داشت و موج هم داشت.فقط سرگلگیر فابریک نوا 65 پیدا نشد که شاید شوش پیدا بشه.ایا میشه رنگ ماشین رو عوض کرد الان کرم رنگه؟

6. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر تمام اين وسائل سالم و اوكي بوده باشه بخصوص اون دربها و گلگيرها، قيمتي كه داديد خيلي عاليه بخصوص براي اين دوره زمانه!!
    من هم دربهاي بيوك گرفتم البته قفل مركزي نداشت وگرنه خيلي دوست داشتم اين رو هم به ماشين اضافه كنم و يه آيتم مثل مدل سي 6 داشته باشه.

در مورد رنگ عوض كردن من هم اين قصد رو داشتم اما برنامه اي كه راهنمايي و رانندگي اينجا داره خيلي سختگيرانه بود و بايد تمام وسائل ماشين حتي موتور و گيربكس هم پياده ميشد و كل و داشبرد و صندلي و شيشه و سيمكشي برق و...خلاصه همه چيز رو باز ميكردم و فقط يه اتاق خالي با چهارتا چرخ رو ميبردم نشون ميدادم تا اوكي كنن و بعد داخل رو رنگ بزنم و باز دوباره افسر ببينه و اوكي بده و اينبار بيرون رنگ بشه و اون رو ببينه و باز همه وسائل بسته بشه و باز ببينه تا نهايتا تغيير رنگ در سند و كارت زده بشه!!
    خلاصه عطاي اين تغيير رنگ رو به لقاي اون بخشيدم..و ديدم همين رنگ كرمي خيلي هم زيباست و خيلي ها هم تاييد كردن..
    حالا طرف شما از اينجور قوانين من درآوردي هست يا نه نميدونم..از وسائل و ماشين چندتا عكس بگذاريد

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس رو برای تست سایت اپلود گذاشتم .در اولین فرصت از قطعات عکس میگذارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قالپاقها رو از شوش گرفتم که خیلی تمیز اند فقط ارم ندارند که یا برایشان میسازم یا از بازار تهیه میکنم.(30 هزار تومان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چراغهای روی گلگیر هم اوراقچی به عنوان اشانتیون دادند.این هم درب راننده که این یکی رو ناچارا از نوا برداشتم چون بیوکی تمیز نداشت ولی برای این هم زه بیوکی برداشتم و پمپ قفل مرکزی هم داشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم درب جلو سمت شاگرد که از روی یه بیوک ابی خیلی تمیز باز شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عقب همان بیوک هم بود که از جلویی هم بهتر بود.
    Last edited by mohamad skystar; 23-07-2012 at 13:01.

10. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خريد خيلي عالي و خوبي كرديد،در واقع با اين قيمتي كه پرداخت كردين قطعات با كيفيت به راحتي پيدا نميشه( حداقل توي اهواز) . بخصوص كه قالپاقها اصلي بود و هيچ ضربه و خراشي هم نداره و در مورد اون زهوارهاي استيل دربها كه خودشون به تنهايي زيبايي خاصي به ماشين ميده.
    چيزهاي اصلي از اين دست رو بايد هرجور ميشه برداشت و براي بعدا نگهداري كرد چون اصلا معلوم نيست بازهم اينقدر آدم خوش شانس باشه كه باز اينجوري قطعه سالم و مناسب رو با اين قيمت پيدا بكنه.
    امروز دوستم كه تعميرگاه داره تماس گرفت و گفت يه نوا 65 مال يكي از مشتريها اينجا گذاشته براي دوتا يكي كردن( گويا يه 71 خريده و ميخواد بازسازي كنه) گفته هرچي ازش خواستي بردار و بعدا با يه قيمت مناسبي باهاش حساب ميكنيم..
    رفتم و نگاهي انداختم.
    متاسفانه مدلش با اينكه كانادايي بود اما سي 1 بود و خيلي از چيزهايي كه من فكر ميكردم سالم باشه يا اصلا داشته باشه رو نداشت. رودريها نه سالم بودن و نه اينكه با مدل ماشين من جور بود. پانلهاي داخل اتاق هم بخصوص ستون وسط كه خيلي در معرض صدمه هستند هم خراب بود. دكمه شيشه بالابر هم كه نداشت( دستي بودن!) خلاصه ديدم چيزي كه بدرد بخوره نداره. شايد بعدها كه اوراق كرد چيزايي رو بردارم اما الان كه نگاه كردم مورد ارزشمندي رو توش نديدم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گويا قراره سقف اينو براي اون 71 برداره. مدلهاي 71 به بالا( كه تعدادشون هم خيلي كمه) سقف چرمي دارن و بخاطر همين پوسيدگي زيادي توي سقف اونها پيدا ميشه.
    اينهم يه موتور كه براي يك وانت آماده شده.بيشتر قطعات نو استفاده كرده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسی که جواب منو نداد ولی من چنتا عکس از ماشین همسایمون
    رفتم که شاید خوشتون بیادففک کنم بیوک باشه..
    به جای خالی ها بدون نقطه v.a.t.a.n.d.o.w.n.l.o.a.dتایپ کنید
    Last edited by salar_aziz; 23-07-2012 at 21:12.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عکسهایی رو که من گذاشتم با دوربین و با کیفیت بالا بود برای همین نمایش داده نشد در اولین فرصت اصلاح میکنم.در شرایط کنونی که طرفدار این ماشینها خیلی کمتر شده گاهی میشه با قیمتهای خیلی کم خرید خوبی کرد فقط باید حوصله کرد. البته من نتونستم توی شوش اینها رو پیدا کنم و یه جایی بیرون تهران (یکی از دهاتهای شریف اباد ورامین) یه پارکینگ امریکایی بود که پر ماشین اوراقی بود و حدود 10 تا بیوک و نوا و 40 50 تا ماشین جی ام دیگه.خلاصه من هم از هر ماشین یه تیکه که تمیز بود باز کردم .ماشین شما که خیلی کامل و تمیز شده و فکر نکنم خیلی دیگه لوازمی بخواد به غیر از لاستیک و قالپاق .من پارسال 4 تا لاستیک 215 hankok خط پهن گرفتم 385 هزار تومان ولی الان قیمت ندارم ولی فکر کنم الان خیلی بالاتر باشه.در مورد قالپاق هم اگه فابریک 65 پیدا نشد میتونید از قالاپاقهای ماشینهای قدیمیتر (مثل دوج یا رامبلر )استفاده کنید که خیلی جالب و زیبا میشه البته من میخواستم بگیرم ولی فقط یک جفت پیدا کردم برای همین قالپاق مدل نوا قدیمی گرفتم.

15. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله از جهاتي ميشه گفت چون تعداد خودروهاي آمريكايي كمتر شده، فروش قطعات هم كم شده اما از يه طرف ديگه بالا رفتن قيمتها و وارد شدن يه سري دلال جماعت توي اين ماجرا قيمتها را هم بالا برده.
    من قالپاقهاي خودشو دارم و خوشبختانه در كل وضعيت خوبي دارند البته مدل اونها كانادايي هست كه با اين مدلهاي مال شما فرق داره. سالها پيش توي بازار يه مدل قالپاقهاي ساده بود كه فقط وسط رينگ سوار ميشد و اطرافش رو پوشش نميداد و يه ارم شورلت هم داشت كه خيلي ساده و شيك بود. ديگه از اون مدل نديدم.
    در مورد لاستيك خيلي عالي گرفتين . الان حداقل يه چيزي توي مايه هاي 650 تا 700 تومان شده. البته اگر با بالاتر رفتن قيمت $ اونهم بيشتر نشه!
    راستي توي اين گاراژي كه رفتين احيانا ماشين ديگه اي نيست كه به درد بازسازي بخوره؟ يه چيزي تو مايه هاي همون نمونه عكس شما و امضاي من!! يعني ريويرا دم قايقي!!!
    يا كامارو..پونتياك..ماستنگ..خلا صه اينجور چيزا!
    كاشكي از اونجا هم عكس بگيرين بگذاريد.
    ..................
    کسی که جواب منو نداد ولی من چنتا عکس از ماشین همسایمون
    رفتم که شاید خوشتون بیادففک کنم بیوک باشه..
    به جای خالی ها بدون نقطه v.a.t.a.n.d.o.w.n.l.o.a.dتایپ کنید

دوست عزيز سوال رو دوباره بپرسيد تا جواب بديم. عكسها هم باز نميشه . اگر از آپلود خود انجمن استفاده كنين خيلي بهتره.

Last edited by camaro lt; 23-07-2012 at 23:12.

17. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بیوک ریورا که من تا به حال در تهران ندیدم و در انجا موستانگ هم نبود و کامارو هم یکی بود که تقریبا به جز سپر و جلوپنجره و شاسیش همه چیش فروخته شده بود! فقط یه ماشین به چشمم خورد که اتاق خوبی داشت و چراقهای خطر عقبش هم در حد نو بود(اصلا به همین دلیل توجه منو جلب کرد) اونم فکر کنم پونتیاک گرند پریکس بود با جلوپنجره 2 تکه .که البته تا جایی که یادمه یه سری تزیینات نداشت.اون روز متاسفانه به دلیل حجم بالای خرید که داشتم به تنها چیزی که فکر نمیکردم گرفتن عکس بود که اگر زمانی رفتم حتما میگیرم.البته یه اتوبوس جمس قدیمی (از حمونایی که تو فیلمهای امریکایی سرویس بچه هاست )به رنگ زرد و خیلی تمیز اونجا بود.یه نکته ی دیگه اینکه اکثر قطعات سالم ماشینهای اونجا تو یه انبار بزرگ قدیمی جمع شده بود و کمتر لوازم سالمی روی ماشینها گذاشته بودن از جمله کلی چراق خطر فابریک ماشینهای خیلی قدیمی.

19. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •