اولا درست صحبت کن
مشکل از همین جاست که با هرکدوم جمع کردم به طریق مختلف به اون عددی که داخل سایت هست مطابقت نمی کنه
اولا درست صحبت کن
مشکل از همین جاست که با هرکدوم جمع کردم به طریق مختلف به اون عددی که داخل سایت هست مطابقت نمی کنه
بچه ها سایتی نیست که بشه آپدیت های کاسپر رو از اونجا گرفت
نه، ویندوز من ویستاست هم در 64 بیتی و هم در 32 بیتی این مشکل رو داشته ام .ویندوز شما دقیقا چیه ؟ ویندوز رو عوض کردی یا نه؟ برنامه امنیتی دیگری که نداری ؟
برنامه ی دیگه ای ندارم حتی یک بار بلافاصله بعد از نصب ویندوز این رخ داد .
تو فروم کسپر هم گفتم ولی کسی جوابی نداد .
سوال دیگر من اینه که اگر کسپرسکی یک فایل و که یا یک کرک هست و یا یک برنامه که کسپر اون رو تروجان میشناسه رو چطور باید بدون مشکل اجرا کرد ؟! اضافه کردن به لیست سفید خیلی وقتگیره و بعد از تغییر مکان باز مشکل رخ میدده !
Last edited by Benygh; 09-07-2009 at 23:14.
سلام دوستان
من از کسپراینترنت سکیوریتی 8.0.0.506 استفاده میکنم.(خیلی وقته)
احساس میکنم خیلی سنگین شده بعد از این همه اپدیت هایی که کردم.
ویندوزم دیر بالا میاد و تقریبا آخرین نرم افزاری که بعد از روشن کردن کامپیوتر تو ویندوز بالا میاد کسپر هست.
اینم مشخصات سیستمم:
cpu: Intel Ci7 920
ram :2G
خداییش حسو حال ویندوز عوض کردن ندارم.
2010
2009کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid-p30; 10-07-2009 at 04:59.
سلام
من دلیل ریست شدن سیستم رو فهمیدم .
اون اینه که وقتی اسکن شروع میشه او بالاش مینویسه که بعد از اتمام اسکن سیستم رو ریست کنه .
حالا من گزینه های Sleep / Standby / Shutdown / Restart رو دارم . نمیشه کاری کرد که اصلا کاری نکنه ؟!
سلام ...
من KAV نسخه 2010 رو نصب کردم و رجیستر هم کردم ...
حالا مشکل من اینه که این آنتی ویروس به طرز فجیعی سرعت بالا آمدن ویندوز رو آورده پایین ...
می خواستم ببینمراه حلی ندارین که این مشکل از بین بره؟
دوست عزیز اگه مشکل فقط هنگام شناسایی کرک مزبور رخ میده دو راه ساده دارید
راه اول : فایل مزبور رو به لیست سفید کسپرسکی بدید با این نکته چون ممکنه مکان فایل متغیر باشه ،
فقط اسم و نوع فایل رو در Exclusion Rules وارد کنید . مثلا شما کرکی بنام Dark دارید .
خب وقتی وارد بخش لیست سفید میشید و در قسمت Object اینگونه وارد کنید *Dark.exe*
راه دوم و مطمئن تر اینه که فایل رو برای لابراتوار کسپرسکی بفرستید تا بررسی بشه ( چون شاید واقعا مخرب باشه )
مثلا می تونید بعنوان یک شناسایی اشتباه به کسپرسکی ایمیل بزنید ( قبلا توضیح دادم)
در پنجره اسکن ، شما بر روی عبارت مقابل When scan is complete کلیک کنید تا گزینه های زیر مشخص شود
اگر میخواهید کامپیوتر روشن باشد و کسپرسکی پس از اسکن کاری نکند ، باید گزینه Finish session بدون تیک باشد
چنانچه گزینه Finish session فعال و تیک دار باشد یعنی اینکه پس از اسکن شما کاری با کامپیوتر ندارید
و کسپرسکی می بایست پس از اسکن ، یکی از حالت های مدنظر شما را انجام دهد
برنامه امنیتی دیگری دارید ؟ ویندوز شما چیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)