تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 524 از 737 اولاول ... 24424474514520521522523524525526527528534574624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام یه مگان1600 واسه سال88 که 50000 هزارتام راه رفته ولی کلا خیلی تمیزه بیمه تا برج 4 به نظرتون 22/5 می ارزه؟

قیمتش همین حدوداست و خوب قیمتی داده ولی سعی کن 22 بخری چون بیمه دیگه آخرشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در واقع 23 گفته بود و به 22/5 راضی شده بعید می دونم دیگه پایین تر بیاد پس تو همین رنج قیمته ممنون از راهنماییتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون که کاملا توضیح دادین
    در مورد 206 کمی تو شک هستم اخه از نظر خودم 206 واسه چپ شدن شرایط مساعدی داره . من خیلی از 206 ها رو دیدم که چپ کردن نمیتونم نظرم درسته یانه.
    در مورد ریو هم که اینطور که شما گفتین ظاهرا ایربک و abs نداره که خب من خیلی نمیپسندم البته نمیتونم از نظر فنی چطوره البته قبلا خیلی تعریف فنیش رو شنیدم اما الان نمیدونم که کیفیتش چطوره.
    در مورد ال 90 هم راستش من شنیدم که مشکل پیدا کردن قطعه داره یعنی اگه مشکلی ایجاد بشه و دنبال قطعه باشی به سختی پیدا میشه و کلی هزینه سازه
    نمیدونم نظر شما چیه لطفا نظرتونو بگید
    در ضمن نظرتون در مورد سمند ال ایکس چیه اگه میشه نظرتون رو بگید

باتشکر

بقیه دوستان و اساتید هم اگه نظرشون رو بگن ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mojtabaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    I.R.I

پيش فرض

شما هم می تونید با 20 تومن تویوتا کرولا اتومات بگیرین و از زندگی واقعا لذت ببرید! مصرف پایین و کیفیت ساخت مناسب و موتور قوی و ...
    در مورد موتور زانتیا بله همینطور هست ELX مجهز به موتور زانتیا ایربگ و سیستم ترمز ABS هست همچنین در قسمت عقب خوردرو سنسور های حسگر داره برای پارک کردن

در مورد مگان به نظر من نسبت به قیمتش حتی امکاناته زانتیارو هم نداره اما چون تولید جدیدتری هست خب مصرف پایین تر و کیفیت تجهیزات داخلیش بهتره، اگه ماشین دست دوم می خوایید بخرید مزدا 3 هم در رنج مگان هست اگه من جای شما باشم مزدا 3 رو به خاطر ظاهرش هم که شده انتخاب می کنم
    سلام ، ممنون بابت مشورتتون ، ميشه بگيد اين تويوتا كدوم نوعشه؟ منظورم مدلش كه بتونم تو سايت هم مشخصاتش رو ببينم ...

مگه مزدا 3 رو ميشه حول و حوش 20 تومن گرفت؟

ELX رو صفر نخر چون افت قیمت شدید داره اما از نظر سرعت و شتاب خوبه با اینکه کیفیتش نسبت به مدل های قبلیش پایین تر اومده.
    مدل 87 يا 86 البته تميزش چطوره؟ چند ميشه گير آورد؟

با تشكر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان

راستش چند وقتیه که خانواده من رو مامور انتخاب یه ماشین مناسب زیر 25 میلیون کردن و گفتن که می خوان ماشین فعلی شون که سمنده ال ایکس هستش رو بفروشند و یه ماشین مناسب بگیرن(البته خانواده که می گم منظور پدر و مادر و گهگاهی فرزندی که من باشم هستش)

من هم تازه کار با اطلاعاتی که چند وقته از این فروم گرفتم یه چند تا ماشین رو از روی اینترت انتخاب کردم و از نمایندگی ها قیمت گرفتم و حالا از شما دوستان عزیز می خوام که مشاوره های نهایی رو بهم بدین که بهشون انتقال بدم:

1. 206 صندوقدار اتوماتیک وی9 ----19370000

2. 207 اتوماتیک---------------------19580000

3.لیفان 620 فوری -----------------20000000

4.لیفان 620 سه ماهه ------------17800000

5.ام وی ام 530 ، 45 روزه ---------20000000

6.ورنا اتوماتیک 45 روزه -----------22700000

دو نکته رو هم تو پرانز می گم :

1. اینکه از نمایندگی مزدا برای مزدا 2 پرسیدم که گفت 29000000 تومان و سه ماهه که همین طور که می بینید از سقف 25 بالا تره ولی اگه ممکنه این رو هم مقایسه کنید که در شرایط خیلی خاص که مزدا 2 بهتر باشه اوون رو هم بررسی کنیم .

2. که از نکته بالا هم مهم تره اینه که فقط خودروی نو پیشنهاد بدین

پیشاپیش از کمکتون کمال تشکر رو دارم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام به همه دوستان

راستش چند وقتیه که خانواده من رو مامور انتخاب یه ماشین مناسب زیر 25 میلیون کردن و گفتن که می خوان ماشین فعلی شون که سمنده ال ایکس هستش رو بفروشند و یه ماشین مناسب بگیرن(البته خانواده که می گم منظور پدر و مادر و گهگاهی فرزندی که من باشم هستش)

من هم تازه کار با اطلاعاتی که چند وقته از این فروم گرفتم یه چند تا ماشین رو از روی اینترت انتخاب کردم و از نمایندگی ها قیمت گرفتم و حالا از شما دوستان عزیز می خوام که مشاوره های نهایی رو بهم بدین که بهشون انتقال بدم:

1. 206 صندوقدار اتوماتیک وی9 ----19370000

2. 207 اتوماتیک---------------------19580000

3.لیفان 620 فوری -----------------20000000

4.لیفان 620 سه ماهه ------------17800000

5.ام وی ام 530 ، 45 روزه ---------20000000

6.ورنا اتوماتیک 45 روزه -----------22700000

دو نکته رو هم تو پرانز می گم :

1. اینکه از نمایندگی مزدا برای مزدا 2 پرسیدم که گفت 29000000 تومان و سه ماهه که همین طور که می بینید از سقف 25 بالا تره ولی اگه ممکنه این رو هم مقایسه کنید که در شرایط خیلی خاص که مزدا 2 بهتر باشه اوون رو هم بررسی کنیم .

2. که از نکته بالا هم مهم تره اینه که فقط خودروی نو پیشنهاد بدین

پیشاپیش از کمکتون کمال تشکر رو دارم
    سلام.
    دوست من تو گزینه هایی گه شما پیشهناد میدین خودروی صفر بهترین گزینه 206 SD V9 هستش.
    نسباتا آشنایی دارین باهاش از همه نظر مناسبه برای خانواده شما.
    راحت-شتاب و قدرت خوب-امکانات و امنیت خوب-ایربگ و ABS هم که داره.تهویه هوای اتوماتیک
    دنده اتوماتیک که رانندگی رو خیلی عالی میکنه و راحت.
    فضای کافی هم داره.خلاصه تکمیله برای شما.

7. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mojtabaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    I.R.I

پيش فرض

آقا من امروز يه مگان 1600 تميز ، ساخت 88 ديدم ، قيمت 23 تومن داد! به نظرتون به صرفه هست؟ در ضمن رنگش سفيد و سياه نبود همون رنگي كه شبيه خاكستري هست رو داشت كه فكر كنم اين رنگ نسبت به ساير رنگ هاي قيمتش پايينه! چون مگان رنگ سفيدش ، 1 ميليون گرون تره !

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

مدل 87 يا 86 البته تميزش چطوره؟ چند میشه گير آورد؟

با تشكر .
    بله اگر مدل 86 یا 85 تمیز گیربیاری خوبه برا ELX به صرفه تره.
    فوق العاده شتاب و سرعت خوبی داره.

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

آقا من امروز يه مگان 1600 تميز ، ساخت 88 ديدم ، قيمت 23 تومن داد! به نظرتون به صرفه هست؟ در ضمن رنگش سفيد و سياه نبود همون رنگي كه شبيه خاكستري هست رو داشت كه فكر كنم اين رنگ نسبت به ساير رنگ هاي قيمتش پايينه! چون مگان رنگ سفيدش ، 1 ميليون گرون تره !
    23000000 تومان رو خوب گفته اما کمترم خریدی مشکلی نداره.

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این سفارشی که میگید چه فرقی داره؟
    در مورد این سفارشی میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟

پ.ن:در ضمن دوستان من میدونم گراند ویتارا به گرد پای توسان و اسپورتیج 2011 نمیرسه ولی برای اونا باید حداقل 55 تا جور کنم که نمیشه و زورم رو بزنم 45 تاست و تنها شاسی بلندی که بتونم با این قیمت صفر و با امکانات بیشتر یگیرم فکر کنم همین گراند ویتارای فول اتومات 2.4 باشه!
    اگه مورد دیگه هست بگین ممنون میشم
    سوزوکی که ESP نداره!
    تو مدل سفارشی میتونی از ایران خودرو لیستشو بگیری و در موقع خرید هم دقیقا چک کنی ببینی روش هست یا نه!!!
    دوربین دید عقب - کروز کنترل - راهنمای اینه های بغل - گرمکن اینه ها - پخش DVD بلوتوث - مهم تر از همه مانیتور 7 اینچی!
    یه سری هم هست که یادم نیست اما امکانات خوب و کاملی داره در کل!

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

این سفارشی که میگید چه فرقی داره؟
    در مورد این سفارشی میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟

پ.ن:در ضمن دوستان من میدونم گراند ویتارا به گرد پای توسان و اسپورتیج 2011 نمیرسه ولی برای اونا باید حداقل 55 تا جور کنم که نمیشه و زورم رو بزنم 45 تاست و تنها شاسی بلندی که بتونم با این قیمت صفر و با امکانات بیشتر یگیرم فکر کنم همین گراند ویتارای فول اتومات 2.4 باشه!
    اگه مورد دیگه هست بگین ممنون میشم
    اقا اگه واسه رانندگی تو شهر میخوای این عالیه.کلاس 8 رو بگیر.3 تا مونیتور داره(2 تا واسه عقب)

DVD Player و دوربین دید عقب و ماساژور صندلی و گرم کن صندلی اینا داره که خیلی عالی اند.

سوالی در مورد این ماشین داشتی تو پروفایلم بگو...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •