قیمتش همین حدوداست و خوب قیمتی داده ولی سعی کن 22 بخری چون بیمه دیگه آخرشه
قیمتش همین حدوداست و خوب قیمتی داده ولی سعی کن 22 بخری چون بیمه دیگه آخرشه
در واقع 23 گفته بود و به 22/5 راضی شده بعید می دونم دیگه پایین تر بیاد پس تو همین رنج قیمته ممنون از راهنماییتون
بقیه دوستان و اساتید هم اگه نظرشون رو بگن ممنون میشم
سلام ، ممنون بابت مشورتتون ، ميشه بگيد اين تويوتا كدوم نوعشه؟ منظورم مدلش كه بتونم تو سايت هم مشخصاتش رو ببينم ...
مگه مزدا 3 رو ميشه حول و حوش 20 تومن گرفت؟
مدل 87 يا 86 البته تميزش چطوره؟ چند ميشه گير آورد؟ELX رو صفر نخر چون افت قیمت شدید داره اما از نظر سرعت و شتاب خوبه با اینکه کیفیتش نسبت به مدل های قبلیش پایین تر اومده.
با تشكر .
سلام به همه دوستان
راستش چند وقتیه که خانواده من رو مامور انتخاب یه ماشین مناسب زیر 25 میلیون کردن و گفتن که می خوان ماشین فعلی شون که سمنده ال ایکس هستش رو بفروشند و یه ماشین مناسب بگیرن(البته خانواده که می گم منظور پدر و مادر و گهگاهی فرزندی که من باشم هستش)
من هم تازه کار با اطلاعاتی که چند وقته از این فروم گرفتم یه چند تا ماشین رو از روی اینترت انتخاب کردم و از نمایندگی ها قیمت گرفتم و حالا از شما دوستان عزیز می خوام که مشاوره های نهایی رو بهم بدین که بهشون انتقال بدم:
1. 206 صندوقدار اتوماتیک وی9 ----19370000
2. 207 اتوماتیک---------------------19580000
3.لیفان 620 فوری -----------------20000000
4.لیفان 620 سه ماهه ------------17800000
5.ام وی ام 530 ، 45 روزه ---------20000000
6.ورنا اتوماتیک 45 روزه -----------22700000
دو نکته رو هم تو پرانز می گم :
1. اینکه از نمایندگی مزدا برای مزدا 2 پرسیدم که گفت 29000000 تومان و سه ماهه که همین طور که می بینید از سقف 25 بالا تره ولی اگه ممکنه این رو هم مقایسه کنید که در شرایط خیلی خاص که مزدا 2 بهتر باشه اوون رو هم بررسی کنیم .
2. که از نکته بالا هم مهم تره اینه که فقط خودروی نو پیشنهاد بدین
پیشاپیش از کمکتون کمال تشکر رو دارم
سلام.
دوست من تو گزینه هایی گه شما پیشهناد میدین خودروی صفر بهترین گزینه 206 SD V9 هستش.
نسباتا آشنایی دارین باهاش از همه نظر مناسبه برای خانواده شما.
راحت-شتاب و قدرت خوب-امکانات و امنیت خوب-ایربگ و ABS هم که داره.تهویه هوای اتوماتیک
دنده اتوماتیک که رانندگی رو خیلی عالی میکنه و راحت.
فضای کافی هم داره.خلاصه تکمیله برای شما.
آقا من امروز يه مگان 1600 تميز ، ساخت 88 ديدم ، قيمت 23 تومن داد! به نظرتون به صرفه هست؟ در ضمن رنگش سفيد و سياه نبود همون رنگي كه شبيه خاكستري هست رو داشت كه فكر كنم اين رنگ نسبت به ساير رنگ هاي قيمتش پايينه! چون مگان رنگ سفيدش ، 1 ميليون گرون تره !
بله اگر مدل 86 یا 85 تمیز گیربیاری خوبه برا ELX به صرفه تره.
فوق العاده شتاب و سرعت خوبی داره.
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
23000000 تومان رو خوب گفته اما کمترم خریدی مشکلی نداره.
سوزوکی که ESP نداره!
تو مدل سفارشی میتونی از ایران خودرو لیستشو بگیری و در موقع خرید هم دقیقا چک کنی ببینی روش هست یا نه!!!
دوربین دید عقب - کروز کنترل - راهنمای اینه های بغل - گرمکن اینه ها - پخش DVD بلوتوث - مهم تر از همه مانیتور 7 اینچی!
یه سری هم هست که یادم نیست اما امکانات خوب و کاملی داره در کل!
اقا اگه واسه رانندگی تو شهر میخوای این عالیه.کلاس 8 رو بگیر.3 تا مونیتور داره(2 تا واسه عقب)
DVD Player و دوربین دید عقب و ماساژور صندلی و گرم کن صندلی اینا داره که خیلی عالی اند.
سوالی در مورد این ماشین داشتی تو پروفایلم بگو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)