تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 524 از 2365 اولاول ... 2442447451452052152252352452552652752853457462410241524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

اگه آمپلی فایر میتونی بندازی هزینه کن . اگه نه فایده نداره
    امپلی نمیتونم بندازم.میخوام 4 تا باند گرد جای باندای فابریکش جا بزنم.صدای بلند و بی کیفیت نمیخوام.دوست دارم صدا با کیفیت باشه تا اینکه فقط داد بزنه.یعنی واقعا باند گرد خوب سراغ ندارین که 2جفتش یه صدای با کیفیت بهم بده.البته بدون امپ چون پخشم خروجی امپ نداره و از طرفی نمیتونم پخشمو عوض کنم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امپلی نمیتونم بندازم.میخوام 4 تا باند گرد جای باندای فابریکش جا بزنم.صدای بلند و بی کیفیت نمیخوام.دوست دارم صدا با کیفیت باشه تا اینکه فقط داد بزنه.یعنی واقعا باند گرد خوب سراغ ندارین که 2جفتش یه صدای با کیفیت بهم بده.البته بدون امپ چون پخشم خروجی امپ نداره و از طرفی نمیتونم پخشمو عوض کنم
    مدل پخش چیه؟
    + اینکه چه میزان میخواین هزینه کنین
    کلی بانده گرد توی بازار ریخته و موجود هست و اگه بخواین خیلی بگردین انتخاب خیلی سخت میشه
    برند ها فوق العاده متنوع هستن و اسپیکر هم تا دلتون بخواد با قیمت های مختلف توی بازار موجود هست
    صدای بلند هم برمیگرده به توان خروجی پخش شما + آمپ + اسپیکر
    کیفیت صدا هم اگه بخواین به صورت کامل داشته باشین باید یه پخش خوب + آمپ خوب + اسپیکر خوب داشته باشین
    در غیر این صورت با توان فابریک خود پخش کاره زیادی نمیشه کرد
    پس بهتره 2 جفت باند ارزون تهیه کنین
    در حاله حاضر اسپیکیر های فابریک چه مشکلی دارن؟

3. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اگه از اون سری قدیمی ها که پخشش و چنجرش بلاپونکت بود باشه صدای بانداش خوبن.

همه پخش ها آمپلی داخلی داره وگرنه اصلا صداش در نمیامد ولی برای این 4 تا باند که صداش هم از فابریکی بلندتر

باشه باید آمپلی بندازی.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

اگه از اون سری قدیمی ها که پخشش و چنجرش بلاپونکت بود باشه صدای بانداش خوبن.

همه پخش ها آمپلی داخلی داره وگرنه اصلا صداش در نمیامد ولی برای این 4 تا باند که صداش هم از فابریکی بلندتر

باشه باید آمپلی بندازی.
    درسته.پخشم از همون بلاپونکت های قدیمیه.ولی یدونه از باندای جلو و یدونه هم از باندای عقبم مشکل داره.میخوام عوضشون کنم.حالا یا چهارتا یا فقط 2تای عقب.نمیدونم چه باندی بندازم که واقعا تفاوتشو نسبت به باندای فابریک حس کنم.نمیدو نم 2 تای عقب رو عوض کنم یا 4 تا.راستی مشکل دیگم اینه که پخش خروجی امپلی نداره.حالا بنظرتون باند گرد خوب چه مدلی بندازم که امپ نخواد.تا100 تومن مشکل ندارم

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

مدل پخش چیه؟
    + اینکه چه میزان میخواین هزینه کنین
    کلی بانده گرد توی بازار ریخته و موجود هست و اگه بخواین خیلی بگردین انتخاب خیلی سخت میشه
    برند ها فوق العاده متنوع هستن و اسپیکر هم تا دلتون بخواد با قیمت های مختلف توی بازار موجود هست
    صدای بلند هم برمیگرده به توان خروجی پخش شما + آمپ + اسپیکر
    کیفیت صدا هم اگه بخواین به صورت کامل داشته باشین باید یه پخش خوب + آمپ خوب + اسپیکر خوب داشته باشین
    در غیر این صورت با توان فابریک خود پخش کاره زیادی نمیشه کرد
    پس بهتره 2 جفت باند ارزون تهیه کنین
    در حاله حاضر اسپیکیر های فابریک چه مشکلی دارن؟
    2 تا از باندای فابریکش خرابه.تا 100 تومن میتونم هزینه کنم.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضبط 7016 چنده الان تو تهران؟
    میشه کامپ 703 رو بدون آمپ راش انداخت؟؟ وضیعت مالی خورده ته دیگ

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه کامپ 703 رو بدون آمپ راش انداخت؟؟ وضیعت مالی خورده ته دیگ
    سلام
    كن وود؟متاسفانه خير،كامل درايو نميشه.

داره خودمونی میشه expanium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Milky Way Galaxy

پيش فرض

درود
    اساتید اگه میشه بنده رو هم راهنمایی بفرمان.تازگی یه پخش کنوود مدلu-349 و یه جفت 718ex خریدم بعدا اینطور که از تاپیک شما و چن جای دیگه شنیدم بهتره آمپ نصب کنم .با این تفاسیر بنظر شما چه مدل آمپی (ترجیحا از کنوودها)را شما پیشنهاد میکنین ؟
    در ضمن کابل و اتصالات چه مارک ومدلی بهتره چون شنیدم نامرغوب وتقلبیش زیاده.
    Last edited by expanium; 25-05-2011 at 09:42.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

کسی نیست بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟بالاخره باند گرد مدل خوب چی سراغ دارین که قوی باشه.خودم میدونم هیچ موقع به اندازه ی باندای خربزه ای صدا نداره/اما من یچیزی میخوام که تو باندای گرد بدون امپ جزوه سرتریناش باشه.لطفا راهنماییم کنید

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    اساتید اگه میشه بنده رو هم راهنمایی بفرمان.تازگی یه پخش کنوود مدلu-349 و یه جفت 718ex خریدم بعدا اینطور که از تاپیک شما و چن جای دیگه شنیدم بهتره آمپ نصب کنم .با این تفاسیر بنظر شما چه مدل آمپی (ترجیحا از کنوودها)را شما پیشنهاد میکنین ؟
    در ضمن کابل و اتصالات چه مارک ومدلی بهتره چون شنیدم نامرغوب وتقلبیش زیاده.
    سلام
    100%همينطوره
    آمپي بگيريد كه 120 وات خروجي بده روي 4 اهم.تو دوكانالهاي خوب من پايونير 5400T رو پيشنهاد ميكنم.
    اكسسوري هم ميتونيد از برند استينگر كه تقلبيش فعلا كمتره استفاده كنيد.استيريت وايرز هم اگر به قيمت خوب پيدا بشه و اصل باشه خوبه.
    کسی نیست بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟بالاخره باند گرد مدل خوب چی سراغ دارین که قوی باشه.خودم میدونم هیچ موقع به اندازه ی باندای خربزه ای صدا نداره/اما من یچیزی میخوام که تو باندای گرد بدون امپ جزوه سرتریناش باشه.لطفا راهنماییم کنید
    هرتز مدل ECX 165 شايد بتونه كمكتون كنه.مشخصاتش رو ببين.البته نميدونم تو بازار هست يا نه بايد سوال كنم.

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

یه راهنمایی هم من میخواستم من ماشینم پژو 405 دارم ضبط خودش که مال نیست باند هم که جلو فقط داره ضبط یه مارشال رو ماشین دوستم خوشم اومد قیمتشم خوب بود البته کیفیت ضبط رو امتحان نکردم ولی خوب از یکی از دوستام که کننده این کاره پرسیدم گفت یه مدل که ال سی دی سر خود هست 300 تومان که باید ضبط همیشه رو ماشین سوار باشه که یه ضعف حساب میشه حالا دوستان میخوام بدونم ایا مدلی ضبط ماشین خوب هست که فلش خور باشه و ال سی دی سر خود باشه و بشه پنل ضبط ماشین رو جدا کرد
    بعد هم یه جفت باند خوب هم معرفی کنید یه سوال هم دارم اینه که کار امپلی کلا چیه و اگه من نخوام امپلی داشته باشم چی میشه ببخشید من خیلی ناشیانه سوال کردم امیدوارم دوستان بتونن کمک کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •