ISO 100
Av 8.0
Tv 1/250
EV 0
![]()
ISO 100
Av 8.0
Tv 1/250
EV 0
![]()
Last edited by Damian; 13-07-2011 at 00:20.
با سلام
دوست خوبم. از پرسپکتیو به خوبی بهره گرفته اید اما باید به خاطر داشته باشیم که در این نوع عکاسی فوکوس اصلی باید در نزدیک باشد و از نزدیک به دور از فوکوس کاسته شود که این مهم فقط با فوکوس دستی به دست میآید. نور و و کادربندی هم به خوبی انجام شده.
...:::...با عرض پوزش از دوستان به خاطر تعدد پستها! کاملا ناخواسته بود. سعی میکنم کمتر تکرار بشه!...:::...
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 12-07-2011 at 23:18.
نمی دونم عکس گزاشتم و اپلود هم شد ولی نشون نداد اگه نشون داده میشه ایرادای عکسو بگید
![]()
سلام
پس از مدتی امدم چندتا عکس ببینم ولی یکم پستهای بی مورد زیاد بود.
ورود دوست جدیدمون NirvanaH هم خوشامد میگم. نقدهای خوبی رو میکنید عزیز ولی از شما عکسی ندیدم. منتظر کارهای شما هم هستیم.
فقط یکم نقد هاتون خشک و سنگینه. چون اینجا سایت عکاسی نیست که همه عکاسی سطح بالا بدونند. کمی سطح پایین نقد کردن به نظرم بهتره.
منم که قرار بود پس از امتحانا بیام و عکس بزارم ولی متاسفانه به دلیل مصیبت وارده فکر نمیکنم حداقل تا اخر تابستون دست به دوربین بشم.
اینم همینجوری برای دوستان تازه وارد که اسپم نداده باشیم:
محتوای مخفی: این عکس ما هم رفت برای نمایشگاه اصفهان (سومین نمایشگاه دوربین.نت)
سلام علی جان
خیلی خوش امدی
امیدوارم غم اخرت باشه
امیدوارم هرچی خاکه بقای عمر خودت و عزیزت باشه
تبریک میگم بابت عکس منتخبت
دوستان عزیز عکاس
دوتا تاپیک خیلی عالی توی همین انجمن داریم ولی توی تالارهای دیگه
قوانینش را حتما بخونید و به اونجا کوچ کنید
به نظرم بهتر از اینجا باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس قشنگیه ولی به نظر من اگه کمی دوربین پایین تر بود تا آب در حال ریختن بالاتر باشه بهتر دیده می شد ...
خدایا با نام تو
با سلام
دوست خوبم، عکس جالب است. نکته اول اینکه باید عکس رو در حالت Portrate(همون حالتی که عکس بصورت کشیده انداخته میشه! و دوربین رو به حالت 90درجه چرخش دارد!) انجام میشد نه حالت Landscape(همین حالتی که شما عکس گرفتی). چون اصولا در حالت زوم بیشتر موارد برای برجسته نشون دادن سوژه و اثر گذاری اون روی بیننده باید از حالت اول استفاده کرد. نکته دوم اینکه بهتر بود شما از یه سه پایه دوربین استفاده میکردید و سرعت شاتر رو می آوردید پایین تا قطرات بالای آب پاش به زیبایی در عکس خودنمایی میکرد. در ضمن فوکوس دوربین به صورت کامل روی سوژه قفل نشده است.
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
با سلام
دوست عزیزم، علی جان در ابتدا جا داره مصیبت وارده رو به شما برادر گرامی تسلیت عرض کنم. از نقد زیبای شما در مورد پستهایی که دادم هم بسیار ممنونم. ولی در این باره دو نکته وجود داره: یکی اینکه اصولا ماهیت تاپیک آشنایی دوستان با فنون عکاسی است که ناگذیر باید اصطلاحات اون رو هم فرا بگیرند! در مورد خشک بودن بهتر بود عکسی رو که نقدها هم سعی میکنم از ادبیات متفاوت تری در پست های بعدی استفاده کنم. در مورد عکس ها هم، بهتر بود اون عکسی که منتخب شده رو یه خورده توضیه در موردش میدادین تا دوستان دیگه هم استفاده کنند. در مورد عکس بالای هم فوکوس روی جای که نباید باشه قفل شده و سوژه رو به شدت تحت تأثیر خودش قرار داده. بهتر بود روی آبشار فوکوس می شد تا پس زمینه. اون هم با این نور قوی که از پس زمینه به سمت دوربین تابیده!!!
...:::...در مورد آپلود عکس هم باید بگم چند تا کار آپلود کردم. منتها چند تا صفحه باید برین عقب...:::...
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 13-07-2011 at 09:33.
ISO 200
Av 3.0
Tv 1/20
EV 0
![]()
سلام
با تشکر از دوستانی که راجع به کارهای من بحث کردن خدارو شکر می کنم که بالاخره یه جایی پیدا کردم که عکسامو آپلود کنم و یه عده عکاس نقد واقعی بکنن. چون از سایت عکاسی دات کام هم چیزی عایدم نشد. من چون عکاسی رو به طور کاملا تجربی یاد گرفتم از لحاظ تئوری و ادیت عکس ها خیلی ضعیفم. بخاطر همین هرچی بیشتر و تندتر از کارم ایراد بگیرید بیشتر خوشحال میشم. خیلی لطف می کنید که نظر میدید. ضمنا علی آقا مصیبت وارده رو تسلیت میگم داداش. ایشالا غم آخرت باشه. از آقا حامد هم خیلی ممنونم که خوب نقد می کنن.
محتوای مخفی: آسمان
محتوای مخفی: قاصدک
اساتید محترم
چند تا از بهترین نرم افزارهای HDR کردن عکس به من معرفی کنید با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)