مرسی..ولی اکثر تعمیرکارای که دیدم فقط قطعه عوض میکنن ..کسی تعمیر کار تخصصی هارد میشناسه ؟
مرسی..ولی اکثر تعمیرکارای که دیدم فقط قطعه عوض میکنن ..کسی تعمیر کار تخصصی هارد میشناسه ؟
حدودا 3 الی 4 ساعت اگه بدسکتور زیاد داشته باشه چون اون بدسکتورها باید ریکاوری بشه بیشتر میشه این مدت زمان
کار با برنامهhdd regenerator مثلآ scan and repaire کردن ممکنه مشکلی به وجود بیاره؟
نه مشکلی برای اطلاعات ایجاد نمیکنه
به نظر من ممکنه بیاره..خودش که ریکامند میکنه از اطلاعات بکاپ بگیرین..منم که کردم اطلاعات یه پارتیشنم پرید
نه دوست من hdd regenerator مشکلی برای اطلاعات ایجاد نمکینه
این برنامه آدرس سکتورهایی که در فریم ویر نیست و بری فریم ویر آدرسش ناشناخته است که همان بدسکتور است رو میاد آدرسشون رو در فریم ویر قرار میده و اطلاعات سرجاشو است و مشکلی ایجاد نمیشه
سلام
با برنامه HDD Regenerator در حالت بوت scan and repair کردم و فقط 5 تا بدسکتور پیدا کرد و repair کرد
الان برنامه Hard Disk Sentinel تعداد بدسکتور رو 145 نشون میده انگار همینطور داره تعدادش بیشتر میشه همین چند روز پیش 115 تا بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنید
دوباره ببرید رو اسکن hdd regenerator ببینید در کل اسکن چیزی پیدا میکنه یا نه اگه پیدا کرد راه های دیگرو بررسی کنیم
فقط اسکن کنم repair نکنم؟
گزینه اول رو باید بزنم دیگه؟
سلام دوستان من به یک مشکل بزرگ بر خوردم اگه کمکم کنید ممنون میشم دوستان دوتا از درایور های 32 گیگ هاردم ناپدید شده خیلی اطلاعات توش بود دوستان یه کمکی کنید ممنون میشم هاردم 150 گیگ بوده و ویندزم هم 7 هستش ممنون میشم جوابشو سریع بگید خیلی مهم و ضروریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)