ممنون از اطلاعاتت .. dima برای نواوری هستش که فکر میکنم جمع اوری نور nx-10 خیلی خوب بوده با توجه به حسگر APS که باعث شده در نور کم عکسهایی با کیفیت خیلی بالا به شما ارائه بده و البته چند قسمت دیگه هم هست که فکر کنم مهمترین مزیتش همین باشه
اگر اشتباه میکنم شما اصلاح کنید ...
خوب عزیز مگه d1 رو بنده الان به کسی پیشنهاد دادم ؟ ! منتها صحبت سر این بود که اگر در رده گران قیمت میخواین ! D1 بهتر از نیکون فول فریم در زمینه اتلیه یا عروسی هستش صحبت سر اینه ...اگر دقت کرده باشید میبینید 5D که قیمتی نزدیک به 2 میلیون داره رو هم مد نظر قرار دادم
و اگر eos 1 رو مد نظر قرار دادم برای کسانی گفتم که پول ارزشی نداره و به دنبال بهترین دوربین در این رده هستن ... که البته با لنز و وسایل جانبی به 12 تا 15 میلیون هم میرسه ..و هیچ وقت نگفتم عروسی و
اتلیه کار پیش پا افتاده ای هستش ... از همین جهت این دوربینهارو بیشتر میپسندم تا مدل های نیکون در این زمینه هایی که عرض شد ...
و اگر دقت کرده با ی در همون متن گفته شد که برای عکاسی حرفه ای یا اتلیه روی سامسونگ حساب باز نکنید فعلا ! منتها در رده slr like یا دوربینهای دیجیتال با قیمت های پایین زیر 1 تومن هم لنز های خوبی داره هم ابعاد متناسبی داره و هم فیلمبرداری و امکانات و میتونه در این رده ها جز برترین ها باشه و مطمئنا تنها نکته ای که با شما اختلاف نظر دارم همینه
امیدوارم مشهد بهت خوش گذشته باشه
.gif)