تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 524 از 1635 اولاول ... 2442447451452052152252352452552652752853457462410241524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بین این سه تا یکی رو انتخاب کنید لطفا(اگه مدل دیگه ای هم بود بگید زیر 500 تومن)
    fz-35 ویا sx20 یا hx1
    نیاز ها :زوم اپتیکال خوب.فیلم برداری اصلا مهم نیست(نمی خوام پول اضافه بدم).کیفیت عکس خیلی خوب(ارجعیت داره بر مورد قبل)
    هم حالت دستی داسته باشه هم auto
    ممنون

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

Panasonic FZ35
    نسبت به بقیه نویز کم تری داره (بر اساس ریویوو هایی که خوندم)
    تست نویز :

اینم تست نویز با تصاویر نمونه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فرمت RAW رو پشتیبانی می کنه (بقیه این مورد رو ندارن)
    Tele Macro داره
    قفل کردن فوکوس روی سوژه متحرک
    خیلی از امکانات هم دم دست هست به همراه Joystick
    Last edited by rostamiani; 03-04-2010 at 14:44.

3. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگه تند حرف زدم منظوری نداشتم. شما ببخشید. بخشش از بزرگتراست

من عکاسی ماکرو رو خیلی دوست دارم
    این دوربین یک حالت Tele Macro داره که می تونی با زوم 18X از یک متری عکس ماکرو بگیری ! بیشتر از این امکانش استفاده کردم. برای عکاسی از پروانه و زنبور و ... فوق العادست. چون اگه بری نزدیک فرار می کنن
    مثلا این عکس رو همین امروز گرفتم :

اینقدر اینور اونور می رفت که بدون زوم نمیشد ازش عکس گرفت .البته عکسش یه مقدار Crop و Resize هم شده. ISO هم 400 هست !
    ولی برای عکسای معمولی هم خیلی دستو باز می زاره. مخصوصا برای عکاسی تو کوه دشت و صحرا !
    این 18X هم اونقدرا زیاد نیست !

در ضمن ، لرزشگیرشم خیلی خوبه. حتی تو آخرین زوم هم بدون سه پایه هم اگه نور خوب باشه میشه عکس گرفت
    در هر حال چون تازه دستم اومده هنوز خیلی باهاش عکس نگرفتم. ان شاالله سیزده بدر بشه ببینم چقدر زوم می کنم

موفق باشید

نه چاکریم جیگر

منم عکاسی ماکرو رو خیلی دوست دارم خوراکمه

عکس خیلی خوبی شده فوکوس عالی داره درس روی چشماش

موفق باشی عزیز

5. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال ازت دارم چقدر در مورد DIMA میدونی.و این مجموعه چه چیزهایی را برای انتخاب دوربین مد نظر قرار میدهد؟خلاصه بگم کاری که ساسونگ کرده جالبه ولی باعث نمیشه برترین (یا جزو برترین ها) باشد.وقتی بیشتر مطالعه کردیبازم در اینباره با هم صحبت میکنیم.

اما 1D بي تردید بدنه ای عالی(چون من کنونی هستم از نظر من عالی ترین بدنه) محسوب میشود اما شاید ندونی فول فریم است و لنز فول فریمی میخواهد حالا شما میخواهید با بدنه ای که برای عکاسی سریع در محیط کم نور ساخته شده برای WEDDING PHOTOGRAOGY استفاده کنی؟؟؟یعنی حداقل 8 تا 10 میلیون تومان برای کاری که با حدود 2.5 میلیون میتوانی همین کیفیت را بدست بیاوری؟میتونی بگی چرا؟ببین همین عکاسی از عروسی که بنظر کاره پیش و پا افتاده ایست دارای استاندارد های جهانی است و شما میتوانید اطلاعات بیشتری را مثلا در این کتاب بدست اورید:

The Best of Wedding Photography: Techniques and Images from the Pros

با

کد:
    of Wedding Photography.rar

در مورد بقیه صحبت ها هم فعلا صحبتی نمیکنم چون امروز من مهمان شما در یک کافی نت در مشهد هستم فردا که به تهران برگشتم برایت بیشتر مینویسم
    ممنون از اطلاعاتت .. dima برای نواوری هستش که فکر میکنم جمع اوری نور nx-10 خیلی خوب بوده با توجه به حسگر APS که باعث شده در نور کم عکسهایی با کیفیت خیلی بالا به شما ارائه بده و البته چند قسمت دیگه هم هست که فکر کنم مهمترین مزیتش همین باشه

اگر اشتباه میکنم شما اصلاح کنید ...

خوب عزیز مگه d1 رو بنده الان به کسی پیشنهاد دادم ؟ ! منتها صحبت سر این بود که اگر در رده گران قیمت میخواین ! D1 بهتر از نیکون فول فریم در زمینه اتلیه یا عروسی هستش صحبت سر اینه ...اگر دقت کرده باشید میبینید 5D که قیمتی نزدیک به 2 میلیون داره رو هم مد نظر قرار دادم

و اگر eos 1 رو مد نظر قرار دادم برای کسانی گفتم که پول ارزشی نداره و به دنبال بهترین دوربین در این رده هستن ... که البته با لنز و وسایل جانبی به 12 تا 15 میلیون هم میرسه ..و هیچ وقت نگفتم عروسی و اتلیه کار پیش پا افتاده ای هستش ... از همین جهت این دوربینهارو بیشتر میپسندم تا مدل های نیکون در این زمینه هایی که عرض شد ...

و اگر دقت کرده با ی در همون متن گفته شد که برای عکاسی حرفه ای یا اتلیه روی سامسونگ حساب باز نکنید فعلا ! منتها در رده slr like یا دوربینهای دیجیتال با قیمت های پایین زیر 1 تومن هم لنز های خوبی داره هم ابعاد متناسبی داره و هم فیلمبرداری و امکانات و میتونه در این رده ها جز برترین ها باشه و مطمئنا تنها نکته ای که با شما اختلاف نظر دارم همینه
    امیدوارم مشهد بهت خوش گذشته باشه
    Last edited by pulp_152; 03-04-2010 at 15:33.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من اینو دیدم دوباره رفتم طرفHX1 اگه این باشه FZ35 مالی نیست

کد:
    یعنی سایته درس حسابی هست یا ...

ماکه موندیم چکار کنم
    Last edited by ELSIN; 03-04-2010 at 18:38.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من اینو دیدم دوباره رفتم طرفHX1 اگه این باشه FZ35 مالی نیست

کد:
    یعنی سایته درس حسابی هست یا ...

ماکه موندیم چکار کنم
    این امتیاز ها هرچی بیشتر باشه بهتره ها !!!
    HX1 تو لرزشگیر و فیلمبرداری و عکاسی پشت سر هم سر تره ولی نویزش بیشتره و Raw هم ذخیره نمی کنه و تازه 100 هزار تومنی هم گرون تره ! اگه برای عکاسی می خواین به نظر من FZ35 بهتره. نمی دونم چطور نتیجه گرفتین که FZ35 مالی نیست !!! ولی در نهایت بو نوع استفاده و بودجه شما بستگی داره

حد اقل این ریویوو که اینطور نشون میده

در ضمن، رنگ رو به راحتی میشه عوض کرد ولی نویز رو تقریبا کاریش نمیشه کرد

اون نمودار چند پست قبل هم که از همین ریویوو گزاشته بودم
    Last edited by rostamiani; 03-04-2010 at 19:03.

9. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان این ترم عکاسی داره و جناب استاد فرموده یه SLR با لنز زوم تهیه کنه! مدل های پیشنهادی استادشون نیکون D3000 و D5000 هستش!
    دوستان اگه مدل های ارزون تر و یا بهتری سراغ دارید معرفی کنید (لنز زوم خیلی مهم نیست!)
    بودجه هم نهایتا 600 کمتر هم بشه بهتره!
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

w290 از سونی هستش ... و همین چند تا عکسی که بالا گزاشتم مدلهایی هستش که میتونید انتخاب کنید
    متاسفانه این دوربین panasonic tz7 در اهواز نبود.این sx200 هم شنیدم فیلم برداریش نسبت به tz7 ضعیف تره.اکثر میگن tz 7 بهتره .حالا اگر ممکنه یه دوربینی در حد tz7 باشه معرفی کنید.البته اگر قیمتش تا 450 هم بشه اشکالی نداره.اون چیزی که اهواز بود s90, sx200,sonywx1 , که در حد این قیمت بودن.نظرتون در مورد این سونی چیه که 450 قیمت داشت.

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید اینجا سوال میکنم

اما یه کنون 100 IS خریدم چند وقت پیش لنزشو چجوری پاک کنم

با دستمالش اومدم پاک کنم لک افتاد

لکهایی هم که رو لنز میفته دیدید که چجوریه میره رو اعصاب حالا چجوری تمیز کنم مثه اولش بشه

ممنون

13. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان این ترم عکاسی داره و جناب استاد فرموده یه SLR با لنز زوم تهیه کنه! مدل های پیشنهادی استادشون نیکون D3000 و D5000 هستش!
    دوستان اگه مدل های ارزون تر و یا بهتری سراغ دارید معرفی کنید (لنز زوم خیلی مهم نیست!)
    ممنون
    با 600 تومن همین دوربین انتخاب بهتری هستند معمولا لنز کیتشون 18-200 که خب یه جورایی تله محسوب میشه
    متاسفانه این دوربین panasonic tz7 در اهواز نبود.این sx200 هم شنیدم فیلم برداریش نسبت به tz7 ضعیف تره.اکثر میگن tz 7 بهتره .حالا اگر ممکنه یه دوربینی در حد tz7 باشه معرفی کنید.البته اگر قیمتش تا 450 هم بشه اشکالی نداره.اون چیزی که اهواز بود s90, sx200,sonywx1 , که در حد این قیمت بودن.نظرتون در مورد این سونی چیه که 450 قیمت داشت.
    بله پاناسپنیک فیلمبرداری بهتری داره البته FZ35 انتخاب بهتریه
    ممنون از اطلاعاتت .. dima برای نواوری هستش که فکر میکنم جمع اوری نور nx-10 خیلی خوب بوده با توجه به حسگر APS که باعث شده در نور کم عکسهایی با کیفیت خیلی بالا به شما ارائه بده و البته چند قسمت دیگه هم هست که فکر کنم مهمترین مزیتش همین باشه

اگر اشتباه میکنم شما اصلاح کنید ...

خوب عزیز مگه d1 رو بنده الان به کسی پیشنهاد دادم ؟ ! منتها صحبت سر این بود که اگر در رده گران قیمت میخواین ! D1 بهتر از نیکون فول فریم در زمینه اتلیه یا عروسی هستش صحبت سر اینه ...اگر دقت کرده باشید میبینید 5D که قیمتی نزدیک به 2 میلیون داره رو هم مد نظر قرار دادم

و اگر eos 1 رو مد نظر قرار دادم برای کسانی گفتم که پول ارزشی نداره و به دنبال بهترین دوربین در این رده هستن ... که البته با لنز و وسایل جانبی به 12 تا 15 میلیون هم میرسه ..و هیچ وقت نگفتم عروسی و اتلیه کار پیش پا افتاده ای هستش ... از همین جهت این دوربینهارو بیشتر میپسندم تا مدل های نیکون در این زمینه هایی که عرض شد ...

و اگر دقت کرده با ی در همون متن گفته شد که برای عکاسی حرفه ای یا اتلیه روی سامسونگ حساب باز نکنید فعلا ! منتها در رده slr like یا دوربینهای دیجیتال با قیمت های پایین زیر 1 تومن هم لنز های خوبی داره هم ابعاد متناسبی داره و هم فیلمبرداری و امکانات و میتونه در این رده ها جز برترین ها باشه و مطمئنا تنها نکته ای که با شما اختلاف نظر دارم همینه
    امیدوارم مشهد بهت خوش گذشته باشه
    ۱-سعی کرده در نور پایین خوب عمل کنه ظاهرا فوجی با EXR هم سعی کرده و اتفاقا همین جایزه را برده اما فقط سعی کردند
    ۲-من میگم عروسی و پرتره بخاطر نوع عکاسیشون از بقیه ی ژانر ها پیش پا افتاده ترند و انتخا فول فریم انتخاب خیل یخوبی نیست مخصوصا که مسئله اقتصادی مطرحه
    ۳- وقتی صحبت 1D رو مطرح میکنی این برداشت میشه واسه همینم گفتم پستت رو ادیت کن
    اگر کسی میخواد برای اتلیه دوربین بگیره و بره تو عروسی و اینور اونور عکس بگیره canon بهتره براش ! مثل d5 یا eos 1
    اسمه همشونم چپ به راست باید مینوشتی مثلا Canon 5D
    ۴-ساموسونگ برای پیشنهاد دادن خیلی جوونه 10 ساله دیگه در موردش نظر بده نه الان(بابا هنوز پاناسونیک و سونی بازی نیستند)
    ۵-برای کار اتلیه تقریبا تمام دوربین های نیکون / کنون مناسب هستند
    ۶-مشهد خوش گذشت ممنون
    سلام دوستان ببخشید اینجا سوال میکنم

اما یه کنون 100 IS خریدم چند وقت پیش لنزشو چجوری پاک کنم

با دستمالش اومدم پاک کنم لک افتاد

لکهایی هم که رو لنز میفته دیدید که چجوریه میره رو اعصاب حالا چجوری تمیز کنم مثه اولش بشه

ممنون
    برای پاک کردنه لنز مجموعه هایی خاصی به ایم کیت پاک کننده لنز وجود دارد که هم دستمال خاص داره هم یه محلول اگه دچار مشکل شده میتونی به گارانتی مراجعه کنی

---------- Post added at 06:54 AM ---------- Previous post was at 06:50 AM ----------

سلام
    ممنون
    ممکنه 1000D کمی ارزونتر تموم بشه ولی D5000 شاید کمی برای عکاسی تله مناسب تر باشه (فقط کمی)ببین دوست من با بودجه زیره 1.5 میلیون اصلا SLR پیشنهاد نمیشه شاید یه Like بیشتر بدردت بخوره باز با استادت مشورت کن ببین تویه درسش چی مد نظرشه

15. 3 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •