تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 524 از 2376 اولاول ... 2442447451452052152252352452552652752853457462410241524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سعيد لطفي:
    طلبم پرداخت نشود از استقلال شكايت مي كنم

خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
    باشگاه استقلال هنوز 50 ميليون از طلب فصل قبل من را پرداخت نكرده است و اگر مسئولان تيم تا هفته آينده دراين خصوص اقدامي نكنند ازاين باشگاه شكايت خواهم كرد.

سعيد لطفي مدافع تيم پيكان قزوين در گفتگو با خبرنگار موج گفت: زماني كه از تيم استقلال جدا شدم به طور كامل با اين باشگاه تسويه حساب نكردم و مسئولان باشگاه استقلال متعهد شدند در كوتاه ترين زمان ممكن طلبم را پرداخت كنند.
    وي افزود: تا كنون كه پنج هفته از ليگ برتر مي گذرد باشگاه استقلال هيچ اقدامي را در اين خصوص انجام نداده است و اگر مسئولان استقلال براي پرداخت طلبم اقدام نكنند از اين باشگاه شكايت خواهم كرد.
    مدافع فصل گذشته باشگاه استقلال با مثبت ارزيابي كردن شرايط تيم پيكان خاطر نشان ساخت: در حال حاضر و با پشت سرگذاشتن تمرينات مناسب آماده رويارويي با تيم ملوان هستيم .
    وي در پايان خاطر نشان ساخت: تيم پيكان با هدايت مدير روستا روزهاي خوبي را پشت سر مي گذارد و تلاش مي كنيم كه بتوانيم در آينده به نتايج مد نظر مربيان دست پيدا كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

باید به قلعه نویی فرصت داد
    پورحیدری *

اصولا با تغییر و تحولات احساسی در استقلال مخالفم و معتقدم باید تا پایان فصل به قلعه نویی فرصت داد. هر چند که نتایج تیم استقلال تا پایان هفته ششم اصلا و ابدا در حد انتظار نبوده و دقیقا حواشی سال گذشته در این تیم به راه افتاده است اما به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره این باشگاه حمایت خود را تمام و کمال از امیر قلعه نویی و کادر فنی اعلام می کنم چراکه با تغییر و تحولات احساسی هیچ مشکلی را حل نمی کند.
    علیرغم تغییرات گسترده ای که تیم استقلال در این فصل از کادر فنی گرفته تا بازیکنان داشته رفته به رفته و در هر بازی فوتبال بهتری را به نمایش می گذارد ولیکن در پایان نتیجه نمی گیرد.
    وی در خصوص شایعات جایگزینی اش بجای قلعه نویی به ایسکانیوز گفت: این حرفها فقط جنگ های روانی ای است که برخی ها برای بردن تیم استقلال به حاشیه می سازند و گرنه شخصا به کار قلعه نویی اعتقاد دارم و مطمئنم می تواند استقلال را به اوج برگرداند.
    به هر حال یک مشکلی در کار تیم استقلال است که نتوانسته نتایج مطلوبی بگیرد اما در این شرایط بحرانی نمی توانم راجع به مطالبات بازیکنان حرف بزنم اما فقط این را اذعان می کنم که تیم استقلال بازیکن و یا مربی بی غیرت ندارد.
    تیم استقلال در این فصل برترین مهاجمان را در اختیار دارد و باید با دادن اعتماد به نفس و انگیزه آن ها آرامش فکری خوبی را برای گلزنی فراهم کنند.
    پیروزی استقلال مقابل همتای اهوازی خود در تهران می تواند کمک بزرگی به باز شدن گره کور این تیم در لیگ کند و برای محقق شدن این مهم از تمام استقلالی های متعصب می خواهم که برای تشویق و حمایت از تیم به استادیوم بیایند.
    مدیر فنی تیم پاس همدان در خصوص وضعیت این تیم گفت: با وجود بازیکنان مصدوم زیاد در تیم هنوز نتوانسته ایم با ترکیب کامل در لیگ بازی کنیم ولیکن با این حال با اعلام رضایت از کادرفنی عملکرد نسبتا قابل قبولی داشته ایم.
    این بازیکن کروان در پست مهاجم چپ در تیم پاس بازی خواهد کرد و طبق قانون فدراسیون فوتبال ایران دو هفته دیگر می تواند برای ما به میدان برود.
    مس کرمان با شکست تیم های بزرگ استقلال و پرسپولیس با روحیه دو چندانی به مصاف ما می آید اما با وجودی که می دانیم روز سختی را برابر شاگردان مظلومی در پیش داریم به هیچ وجه دستهایمان را به نشان تسلیم بالا نخواهیم برد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اکبرپور: به همین ماه رمضان قسم خطایم عمدی نبود
    از کمیته انضباطی خواهش می کنم مرا ببخشد
    سیاوش اکبرپور قول داده بود. قول داده بود که دیگر شیطنت نکند. دیگر محروم نشود و دیگر با محرومیت هایش پشت هواداران استقلال را نلرزاند. اما شماره 10 خوش قول نبود. پیاده روی او با استوک روی ران پای سرآبادانی یک دفعه همه چیز را باطل کرد. حالا هم آنچه قابل پیش بینی بود، واقع شده. محرومیت و اکبرپور دوباره به هم رسیدند. اگر چه سیاوش قسم می خورد که آن حرکت عمدی نبوده و صرفاً یک اتفاق سهوی بوده است. خودش هم ناراحت است. ناراحت بابت تکرار مکررات و البته تقاضای بخشش می کند.

* بدقولی کردی. محرومیت دوباره سراغت آمد.
    - من در بازی با صباباتری خطای شدیدی کردم. خودم هم قبول دارم ولی به همین ماه رمضان قسم که اصلاً عمدی در کار نبود. من با حمید سرآبادانی دوست هستم و بیشتر ناراحتی ام هم از این است که چرا این خطا را روی سرآبادانی انجام دادم.

* به هر حال تو فعلاً محروم شدی و این اتفاق ممکن است اوضاع استقلال را بدتر از قبل کند.
    - من نمی دانم که تا روز بازی با استقلال اهواز اجازه بازی دارم یا ندارم اما از کمیته انضباطی می خواهم که من را ببخشد. دلیل این خواهش من هم این است که من قبل از فصل قول دادم از این به بعد خوب باشم.

* شاید همین سوابقت باعث شده این محرومیت را برای تو در نظر بگیرند؟
    - من دیگر آن آدم عصبانی و پرحاشیه سالهای قبل نیستم که آنها بخواهند با آن دید درباره ام تصمیم بگیرند. امیدوارم این دید را تغییر بدهند و محرومیت من هم به اندازه ای نباشد که بازی با پرسپولیس را از دست بدهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طوفان،پروازهاي اهواز را لغو کرد
    احتمال لغو ديدار استقلال تهران و استقلال اهواز

ديدار تيم هاي استقلال تهران و استقلال اهواز در آستانه لغو شدن قرار دارد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در شرايطي که نيمي از اعضاي تيم فوتبال استقلال اهواز وارد تهران شده اند،تمام پروازهاي اهواز به تهران لغو شد تا برگزاري بازي تيم هاي استقلال تهران و استقلال اهواز در هاله اي از ابهام قرار گيرد.
    کاروان اول تيم استقلال اهواز در نخستين ساعات صبح امروز به تهران آمد،اما وقتي کاروان دوم اين تيم قصد عزيمت به تهران را داشت طوفان شديدي در اهواز در گرفت،تا جايي که باعث لغو تمامي پروازهاي فرودگاه اين شهر شد.
    مسئولان استقلال اهواز اين مشکل را به فدراسيون فوتبال اطلاع داده اند و درصورتي که آبي هاي اهواز نتوانند امروز به تهران بيايند،احتمال لغو بازي اين تيم مقابل استقلال تهران وجود دارد.
    طبق برنامه قرار است دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز از ساعت 20:30 پنجشنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف هم بروند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پاسخ روشن به فتح الله زاده
    آب مخصوص من "داماش" است!

رئيس پيشين آکادمي باشگاه استقلال تهران اين روزها در کلاردشت و به دور از هياهوي فوتبال روزگار سپري مي کند،اما مصاحبه اخير فتح الله زاده سبب شد که او باز هم در مقام پاسخگويي برآيد.

حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا اظهار داشت: ويلاي من در کلاردشت بالاي درياچه است و از همه چيز دور هستم.ما حتي از نعمت داشتن برق هم محروم هستيم،اما خبرها و مصاحبه هاي فتح الله زاده به گوشم مي رسد.شنيدم ايشان گفته اند که من آب هاي مخصوص مصرف مي کنم.در جواب بايد بگويم که فتح الله زاده درست مي گويد؛من آب معدني "داماش" مصرف مي کنم که مخصوص است و آن را به آب تهران ترجيح مي دهم! اتفاقاً آقاي رضازاده هم آب مخصوص مصرف مي کنند،چون شنيده ام که "واتا" مي نوشد.
    روشن در پايان خاطر نشان کرد: نتايج استقلال را تعقيب نمي کنم و نمي دانم در اين باشگاه چه خبر است،زيرا فوتبال براي ما نيست و متعلق به اين آقايان است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قرباني: مهر سكوت به دهانمان خورده است

پيروز قرباني با فصل گذشته خود تفاوت‌هاي زيادي كرده است. او منطقي شده و حتي ضعف‌هاي خط دفاع استقلال را هم مي‌پذيرد. پيروز يكي از بازيكناني است كه قلعه‌نويي چندان از او راضي نيست و پيروز هم اين موضوع را مي‌پذيرد. او قبول دارد كه عملكرد خط دفاع استقلال قابل قبول نيست و همه مدافعان ضعيف عمل كرده‌اند و اميدوار است كه ضعف مدافعان و مهاجمان استقلال يك جا برطرف شود.
    فكر مي‌كني عملكرد استقلال در چند بازي اخير قابل قبول بوده؟
    معلوم است كه عملكرد خوبي نداشته‌ايم و ضعيف كار كرده‌ايم. واقعا حرفي براي گفتن ندارم و نمي‌توانم از عملكرد تيممان دفاع كنم. وقتي تيمي در يك بازي سه گل مي‌خورد و در جدول 18 تيمي هفدهم مي‌شود بازيكنانش نبايد حرفي براي گفتن داشته باشند. الان هم نمي‌دانم بايد چه بگويم.
    معلوم است كه توجيهي براي نتايج استقلال نداري!
    بله، هيچ توجيهي ندارم. اين نتايج ضعيف مثل مهر سكوت است بر دهان ما. نه مي‌توانيم براي كسي كري بخوانيم نه مي‌توانيم خودمان را توجيه كنيم. اين نتايج دهان ما را بسته و ساكتمان كرده. واقعا آبروريزي است كه استقلال هفدهم باشد. فقط مي‌توانيم باز هم به هوادارانمان اميد بدهيم و آنها را دلخوش كنيم.
    شرايط روحي بازيكنان چطور است؟
    اوضاع همه خراب است. خجالت مي‌كشيم سرمان را بالا بگيريم و در كوچه و خيابان راه برويم اما مطمئنم با يك برد مي‌توانيم اوضاع را بهتر كنيم و شرايط روحي خود را تغيير دهيم. جايگاه استقلال واقعا هفدهم جدول نيست. بعد از بازي با صبا هم قسم شديم كسب نتايج خوب را از بازي مقابل استقلال اهواز شروع كنيم. فكر مي‌كنم شانس آورده‌ايم كه در حال حاضر در شروع ليگ هستيم و فرصت براي جبران امتيازات را داريم.
    به نظر تو عملكرد خط دفاع استقلال خوب بوده؟
    آمار گل خورده استقلال زياد نيست اما خوردن سه گل مقابل صبا خيلي بد بود. اين سه گل يعني اينكه خط دفاع ما ضعيف است و خود من هم بايد نقاط ضعفم را برطرف كنم. البته فقط خط دفاع بدنبود. مهاجمان ما هم در زدن ضربات نهايي مشكل دارند و همه اين نقاط ضعف بايد برطرف شود. به نظر من اگر مشكلات روحي و استرس بازيكنان برطرف شود ضعف‌هاي فني هم از بين مي‌رود.
    بازي با استقلال‌اهواز را چطور مي‌بيني؟
    به اين بازي خوش بينم. در تهران ميزبان هستيم و مي‌توانيم با كمي دقت استقلال‌اهواز را ببريم. فقط از هواداران مي‌خواهم تنهايمان نگذارند و به ورزشگاه بيايند. حضور آنها انگيزه مي‌شود كه بعد از چهار بازي بالاخره رنگ برد را ببينيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اردوگاه آبي

تقى پور: هرجا بگويند بازى مى كنم

تجربه بازى در پست هاى زيادى دارم

جلسه هيات مديره استقلال در دفتر دانشجو

نشست اضطرارى هيات مديره

هيات مديره استقلال فردا تشكيل جلسه مى دهد

ملاحى: گاز اشك آور به ما ربطى نداشت

كميته انضباطى : شكايتى نداشتيم

شنبه ؛ جلسه رسيدگى به تخلفات

آناليز استقلال اهواز

پنج شنبه، استقلال تهران - استقلال اهواز

اميرى: هيات مديره به امير اعتقاد دارد

مراسم افطارى استقلال به ميزبانى فتح ا...زاده

ورمزيار: قلعه نويى به چه دليل ادعايش مى شود

او استقلال را بيست و ششم مى كند

تقى پور: هرجا بگويند بازى مى كنم

تجربه بازى در پست هاى زيادى دارم

ابراهيم تقى پور كه در اين فصل به عنوان مدافع به جمع استقلال پيوسته در آخرين ديدار تيمش مقابل صباى قم در اواخر بازى به عنوان مهاجم وارد زمين شد و خود را تابع تصميمات كادر فنى دانست.تقى پور درباره اين موضوع مى گويد: در ديدار مقابل صبا با توجه به نظر كادر فنى و بنا به خواسته امير قلعه نويى در دقايق پايانى بازى وارد زمين شدم و در خط حمله استقلال حضور يافتم كه اين موضوع باعث تعجب برخى شد. من يك بازيكن هستم و هر زمانى سرمربى و كادر فنى تيم بخواهد در هر پستى براى آنها بازى مى كنم. مدافع استقلال در اين مورد ادامه مى دهد: پست اصلى من مدافع است ولى تجربه بازى در پست هاى ديگر را نيز دارم هر زمانى كه سرمربى تيم صلاح بداند كه در چه پستى بازى كنم در خدمت تيم خواهم بود و مشكلى در اين زمينه نخواهم داشت.

جلسه هيات مديره استقلال در دفتر دانشجو

اعضاى هيات مديره استقلال تهران چهارشنبه در دفتر رييس هيات مديره حضور خواهند يافت تا در خصوص آخرين وضعيت باشگاه بحث و گفت و گو كنند. نتايج استقلال در ليگ اصلى ترين موضوعى است كه در اين جلسه مطرح خواهد شد هر چند كه موضوع جذب اسپانسر نيز به ميان خواهد آمد. پيش از اين گفته شده بود كه امير قلعه نويى به جلسه هيات مديره دعوت مى شود اما قرار نيست سرمربى استقلال به جلسه هيات مديره برود. سفر نفريه به كرمانشاه و حضور پورحيدرى در همدان اين اجازه را به هيات مديره استقلال نداد تا زودتر از روز چهارشنبه جلسه برگزار كند.

نشست اضطرارى هيات مديره

اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال تهران در نشستى اضطرارى روز چهارشنبه به بررسى علل ناكامى تيم فوتبال اين باشگاه مى پردازد. بعد از اينكه استقلال با باخت برابر صباى قم به رده هفدهم جدول رده بندى سقوط كرد، اعضاى هيات مديره اين باشگاه كه شرايط را غيرقابل پيش بينى و نامناسب مى بينند، با دستور مسعود زريبافان كه به عنوان نماينده تام الاختيار سازمان تربيت بدنى در استقلال حضور دارد به منظور بررسى دلايل ناكامى و شناخت راه هاى برون رفت از آن، جلسه اى اضطرارى را برگزار خواهند كرد.
    قرار است در اين نشست على فتح ا...زاده گزارشى از كمبودها و مشكلات را ارايه دهد تا رايزنى هاى لازم براى برطرف كردن آنها انجام پذيرد. تلاش براى به توافق رسيدن با اسپانسر مالى و تامين بودجه لازم براى جذب مهاجم خارجى مهمترين خواسته اى است كه مديرعامل باشگاه از هيات مديره دارد. بر اساس اين خبر، قلعه نويى تمايل زيادى داشت تا در اين جلسه شركت كند كه با صلاحديد اعضاى هيات مديره اين امر منتفى شد.

ملاحى: گاز اشك آور به ما ربطى نداشت

اتفاقاتى كه در خارج از ورزشگاه پيش آمد، ربطى به مسابقه نداشت و هواداران و بازيكنان اين تيم با هم درگير شدند. اين اولين جمله اى است كه از زبان كريم ملاحى مى شنويم. او در واكنش به پرتاب گاز اشك آور به اتوبوس استقلال مى گويد: اطلاعى از اين اتفاق ها ندارم. اگر هم حادثه اى رخ داده، خارج از ورزشگاه بوده و هواداران و بازيكنان استقلال با ليدرهاى خودشان درگير شده اند. اين درگيرى ها از جانب خودشان بوده و ربطى به صبا باترى ندارد.
    مديرعامل باشگاه صبا باترى در خصوص احتمال حضور اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا، اميدوار است و البته پيگير. او مى گويد: از طريق سازمان ليگ پيگير اين مسأله هستيم. 90 درصد اميدوارم كه صبا به اين مسابقات راه پيدا كند.

كميته انضباطى : شكايتى نداشتيم

طى روزهاى گذشته اخبارى در رسانه ها مطرح بود مبنى بر اينكه باشگاه استقلال تهران شكايتى را از نحوه قضاوت خداداد افشاريان، داور مسابقه اين تيم برابر صباى قم به مسؤولان كميته انضباطى اعلام داشته است.
    در همين خصوص طى تماس با كميته انضباطى فدراسيون فوتبال مطلع شديم باشگاه استقلال تهران تاكنون هيچ گونه اعتراضى رسما به اين كميته نداشته است. يكى از اعضاى كميته انضباطى در اين باره اين طور مى گويد: مسؤولان باشگاه استقلال تهران اگر اعتراضى به نحوه قضاوت خداداد افشاريان دارند بايد اين موضوع را كتبا اعلام كنند تا با بررسى هاى لازم در اين خصوص تصميم گيرى شود. نكته: اين در حالى است كه على فتح ا...زاده ديروز اعلام كرد كه باشگاه استقلال با ارسال نامه اى به فدراسيون فوتبال، از خداداد افشاريان شكايت كرده است.

شنبه ؛ جلسه رسيدگى به تخلفات

جلسه رسيدگى به تخلفات بازيكن و مربيان تيم هاى استقلال تهران وصباى قم روز شنبه هفته آينده (۳۱ شهريور) برگزار خواهد شد. سياوش اكبرپور و صمدمرفاوى بازيكن و مربى تيم استقلال تهران وصادق ورمزيار مربى تيم صباى قم به دليل عكس العمل هايى كه درمسابقه هفته ششم تيمشان داشته اند به كميته انضباطى احضار شده اند.

آناليز استقلال اهواز

كادر فنى استقلال تهران، فيلم آخرين ديدار حريف آينده تيمشان استقلال اهواز را مورد بازبينى و آناليز قرار دادند. قلعه نويى و دستيارانش ديروز در باشگاه استقلال، فيلم ديدار حريف آينده شان، استقلال اهواز برابر مقاومت سپاسى را به دقت آناليز كردند.سرمربى استقلال در اين جلسه آناليز، نكات لازم و فنى را با دستياران خود به دقت مرور كردند تا نكات موردنظر را به بازيكنان انتقال دهند.

پنج شنبه، استقلال تهران - استقلال اهواز

در چند روز گذشته شايعات بسيارى مبنى بر به تعويق افتادن بازى تيم هاى استقلال تهران و استقلال اهواز به گوش مى رسيد اما سازمان ليگ با صراحت اعلام كرد كه اين ديدار روز پنج شنبه و در موعد مقرر در ورزشگاه آزادى تهران برگزار خواهد شد. پيش از اين در خبرها آمده بود كه به دليل برگزارى ديدار سايپا مقابل كوروفچى اين ديدار به تعويق خواهد افتاد اما مسؤولان سازمان ليگ به اطلاع دو تيم رساندند كه اين ديدار طبق برنامه قبلى برگزار خواهد شد.

اميرى: هيات مديره به امير اعتقاد دارد

على اميرى معاون اجرايى باشگاه استقلال تهران گفت: بر خلاف تصور، هيأت مديره باشگاه استقلال به امير قلعه نويى اعتقاد دارد . بعضى ها مى خواهند براى استقلال جوسازى كنند و به دنبال آن با خبرهاى تخريب كننده اين تيم را به حاشيه مى برند . مديران اين تيم به دانش و توانايى قلعه نويى اعتقاد كامل دارند. در جلسه هيأت مديره نيز همه از اين مربى حمايت كامل كردند . در اين باشگاه هيچكس به فكر تعويض سرمربى نيست و همه ما به قول امير قلعه نويى كه همان قهرمانى است فكر مى كنيم.

ورمزيار: قلعه نويى به چه دليل ادعايش مى شود

او استقلال را بيست و ششم مى كند

صادق ورمرزيار مربى صبا باترى با اشاره به صحبت هاى امير قلعه نويى سرمربى استقلال در كنفرانس مطبوعاتى پس از بازى اين تيم با صبا باترى مى گويد: آقاى قلعه نويى تيم را سيزدهم تحويل گرفته اما من مطمئنم كه او تيم را بيست و ششم تحويل خواهد داد. ما فصل گذشته به اندازه نيمى از هزينه اى كه اين فصل آقايان خرج خريد بازيكنان جديد كرده اند صرف خريد بازيكنان نكرديم ولى آقايان در اين فصل با ولخرجى بسيار و بازيكنان اسمى و بزرگ در پنج مسابقه، سه بار شكست خوردند. ورمزيار ادامه مى دهد: آقاى قلعه نويى اگر ادعايى دارد چرا تيمى كه قهرمان شده بود را نتوانست به ليگ قهرمانان آسيا ببرد و چرا در اين زمينه سهل انگارى كرد.

مراسم افطارى استقلال به ميزبانى فتح ا...زاده

على فتح ا... زاده خويى مدير عامل استقلال تهران امروز ميزبان مربيان،بازيكنان و كارمندان باشگاه خواهد بود تا در شب ولادت امام حسن مجتبى سفره افطارى خود را براى استقلالى ها پهن كند و به اين وسيله روحيه بازيكنان را براى بازى مقابل استقلال اهواز افزايش دهد.
    برگزارى مراسم افطارى استقلال باعث شد تمرين ديروز آبى پوشان دو ساعت زودتر در زمين شماره دو آزادى برگزار شود.

هيات مديره استقلال فردا تشكيل جلسه مى دهد

اعضاى هيات مديره استقلال روزهاى شلوغى را پشت سر مى گذارد. پس از باخت استقلال به صبا و ادامه ناكامى هاى اين تيم مسؤولان باشگاه به تكاپو افتاده اند كه سروسامانى به تيم بدهند. پس از جلسه يكشنبه شب هيات مديره استقلال كه شنيده مى شود يكى از مصوبات آن اضافه شدن يك مربى به كادر فنى استقلال است، آنها فردا نيز دوباره گردهم مى آيند تا براى رهايى باشگاه از بحران، چاره انديشى و تصميم گيرى كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح ا... زاده: در خواب قهرمانى جام حذفى هستيم

عليزاده هم طلبكار بود اما با مصطفوى دعوا نكرد

قرار گرفتن در رده هفتم جدول مسابقات ليگ برتر» شايد به ذهن بدبين ترين هوادار استقلال هم نمى رسيد! استقلال بعد ازگذشت ۵ هفته از ليگ برتر با دو شكست به ته جدول زنجير شده است البته فتح ا...زاده معتقد است كه هنوز استقلال راه زيادى در پيش دارد و اين تيم در ليگ هشتم قهرمان مى شود. آيا استقلال در كمال بهت و حيرت همگان مى تواند به روزهاى بد آتش بكشد با فتح ا...زاده حرف مى زنيم؛ مردى كه انتقادها از او كم نيست.

قرار گرفتن در رده هفدهم جدول، عجيب نيست !

فعلاً ۵ بازى گذشته است، ليگ كه تمام نشده تا عجيب باشد! در اين مقطع «خاص» استقلال هفدهم هستيم.

مثل اينكه بعد از بازى صبا، جلسه اضطرارى با آقاى قلعه نويى داشتيد

بله با آقاى قلعه نويى حدود ۳ ساعت حرف زدم. 2 ساعت فيلم بازى را ديديم و يك ساعت با هم صحبت كرديم. به

قلعه نويى گفتم پاى كار خودت محكم بايست من حمايت مى كنم.

اما شايعه شده در اين نشست به آقاى قلعه نويى اولتيماتوم داديد

اولتيماتومى در كار نبود. خوشبختانه هيأت مديره حمايت كرده و ما با حمايت هيأت مديره با آرامش به كار خود ادامه مى دهيم.

اشكال كار استقلال كجاست

هنوز بازيكنان در خواب قهرمانى جام حذفى هستند. بايد اين تفكر از ذهن بازيكن بيرون بيايد. بايد آنها به قهرمانى در ليگ برتر فكر كنند. از اين هفته دايماً سر تمرين حاضر مى شوم.

گفته مى شود قصد داريد تغييراتى در كادر فنى استقلال ايجاد كنيد

در كار كادر فنى دخالتى نمى كنم چون معتقدم خود آنها بايد تصميم بگيرند؛ يعنى آقاى قلعه نويى...

آقاى قلعه نويى نخواسته مربى جديدى بياوريد

ايشان به من گفت مى خواهم تغييراتى در كادر فنى بدهم و مربى اضافه كنم من هم به او گفتم مربى بزرگ بياور.

حالا هم رفته مربى انتخاب كند.

مثلاً مرزبان را

به من چيزى نگفته، منتظرم ايشان مربى جديد را معرفى كند.

در حالى كه شخصى مثل حسين هدايتى از جانب سازمان تربيت بدنى براى پرسپوليس انتخاب مى شود تا پول به باشگاه تزريق كند اما به استقلال در اين زمينه كمك نمى شود

ممكن است شخصى مثل حسين هدايتى در كوتاه مدت جواب بدهد اما در بلند مدت نه، بايد به فكر منابع ديگر باشيم. تمام اعضاى هيأت مديره خصوصاً آقاى دانشجو در اين زمينه به ما كمك زيادى كرده است. و با اسپانسر استقلال نيز به توافق رسيديم.

چه ارگانى اسپانسر استقلال خواهد بود

شهردارى تهران! به احتمال ۹۹ درصد شهردارى از هفته آينده اسپانسر استقلال خواهد بود.

فكر مى كنيد شهردارى بتواند تمام مشكلات مالى استقلال را حل كند

ما حدود ۷۰۰-600 ميليون كم داريم كه فكر مى كنم شهردارى بتواند به ما كمك كند. البته اميدواريم سازمان تربيت

بدنى هم به استقلال كمك كند.

تا به حال سازمان تربيت بدنى كمك مالى به استقلال داشته

بله، ۷۰۰-600 ميليون تومان به ما كمك كرده اند اما آقاى على آبادى قول دادند يك ميليارد و نيم به ما كمك كنند.

گفتيد حدود ۷۰۰ ميليون چك دست بازيكنان داريد

بله افرادى مثل نوازى، لطفى...

از قرار معلوم لطفى هم براى گرفتن طلبش در باشگاه سر و صدا به پا كرده

بله، ايشان بدون هماهنگى ما به باشگاه آمده بود. گفتند فتح ا...زاده جلسه دارد. گفت تا پولم را نگيرم از باشگاه نمى روم تا شب اينجا مى نشيم! سر و صدا كرد، بعد آمد دفترم، گفتم ما كه دعوا نداريم، اگر پولت را مى خواهى به فدراسيون فوتبال شكايت كن.

شما گفتيد به فدراسيون شكايت كند !

بله، با دعوا كه چيزى حل نمى شود. نهايت اين است كه ما بدقولى كرديم. لطفى مى رود به فدراسيون فوتبال شكايت مى كند تا به پولش برسد. البته همه چيز در نهايت به خوبى و خوشى تمام شد. اما حرف من اين است كه عليزاده ۴ سال از پرسپوليس طلبكار است يك بار نرفته باشگاه داد و بيداد كند. سياوش اكبرپور از استقلال چك دارد و چكش برگشت مى خورد. جبارى چك برگشت خورده دارد. اگر قرار باشد پولى پرداخت شود بازيكنان استقلال در اولويت هستند.

مثل اينكه از آقاى افشاريان هم شكايت كرديد

نامه اى به فدراسيون نوشتيم كه داوران در كارشان دقت بيشترى داشته باشند يك پنالتى براى پرسپوليس نگرفتند ديديد چه غوغايى شد. آن وقت دو پنالتى ما را نگرفتند حق نداريم از اين موضوع گله مند باشيم.

قبول داريد يكى از مشكلات اصلى استقلال نبود يك مهاجم نوك است

قبول دارم. به من گفتند به مهاجم نياز داريد گفتم: بله آن وقت به اشتباه نوشتند فتح ا... زاده گفته به مهاجم نياز ندارم! ما دنبال يك مهاجم ششدانگ هستيم از ۷-6 مهاجم تست گرفتيم اما با دقت مهاجم را انتخاب مى كنيم.

قصد داريد از كدام كشور مهاجم بياوريد

از برزيل، اما همانطور كه گفتم الكى بازيكنى را جذب نمى كنيم بايد جزو بهترين ها باشد.

كى مهاجم جديد به جمع استقلالى ها اضافه مى شود

ظرف ده روز آينده، مطمئن باشيد.

اينطور كه گفته مى شود قرار است با برادران شفيع زاده پروژه اى داشته باشيد

احداث يك كمپ بزرگ فرهنگى و ورزشى است كه ظرف ،۱۰ پانزده روز آينده به كمك يك شركت بزرگ ساختمانى انجام خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مشاور قلعه نویی : باخت های استقلال مربوط به فصل های پیش است
    ناکامی‌های گذشته عامل شکست‌های امروز است/ برخی‌ها چشم بسته انتقاد می کنند

رضا رجبی مشاور فنی امیر قلعه نویی در تیم فوتبال استقلال تهران با بیان این مطلب افزود: تیم استقلال تا به امروز از نظر فنی عملکرد بدی نداشته و نمی توان نتایج این تیم در پنج هفته اخیر را ناشی از کاستی و ضعف فنی بازیکنان دانست.

متاسفانه عامل اصلی ضعف تیم، ناکامی‌های دو فصل اخیر است که به نوعی شخصیت و روحیه پیروزی و قهرمانی را در تیم تخریب کرده است. برای بازگشت این روحیه کار دشواری پیش رو داریم اما سعی می کنیم در کمترین زمان ممکن تیم را از این حیث ارتقا دهیم.

وی آسیب دیدگی بازیکن تاثیرگذاری چون امید روانخواه را از دیگر عوامل ناکامی تیم فوتبال استقلال برشمرد و گفت: براساس برآوردی که از عملکرد تیم طی هفته های اخیر داشته‌ایم، مهمترین نقطه ضعف ما استفاده نکردن از فرصت‌های گلزنی است. در مقابل تیم‌های دیگر از تک شانس‌های خود نهایت بهره را برده پیروز از زمین مسابقه خارج می شوند.

بازیکنان استقلال متاثر از سیزدهمی فصل گذشته با ترس و استرس بازی می کنند و خود را باور ندارد. این مشکل یکی دو روز حل نمی شود و نیاز به زمان دارد. رجبی هم مانند امیر قلعه نویی مدعی شد تیم استقلال در بازی با صباباتری باید با نتیجه 4 بریک پیروز می شده و در توجیه این مدعا گفت: حد فاصل دقایق 46 تا 55 تیم ما سه فرصت مسلم گلزنی را از دست داد. این شانس‌ها جدا از موقعیت تک به تکی است که جان واریو در دقایق ابتدایی مسابقه از دست داد.

مشاورسرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه از تلاش کادر فنی این تیم برای بهبود روحیه بازیکنان این تیم یاد کرد و گفت: طی هفته جاری بیشتر تمرکز ما روی مسائل روحی و روانی خواهد بود. در این شرایط انتظار ما از بزرگترهای تیم این است که در زمین بزرگی کنند. در شرایط سخت مسابقه که کاری از دست کادر فنی هم برنمی آید آنها می توانند تیم را رهبری کرده و از بحران خارج کنند.

وی با بیان اینکه فوتبال ما کوچک شده است، در پاسخ به منتقدان تیم فوتبال استقلال گفت: ما شکست خورده ایم و این شکست باعث شده تا برخی از قدیمی ها تیم استقلال لب به انتقاد بازکرده و همه چیز باشگاه را زیر سئوال ببرند. درپاسخ به آنها فقط می توانم بگویم مردم آنقدر فهیم هستند که می دانند چه کسی استقلال را برای استقلال می خواهد و چه کسی به دنبال منافع اش است. دوستانی که تا دیروز منافع شان با استقلال گره خورده بود همه چیز استقلال را خوب می دانستند اما به محض اینکه از باشگاه رفتند منتقد درجه یک شده اند.

رجبی افزود: همین صادق ورمزیار که هواداران استقلال او را صادق با تعصب می خواندند، تعصب واقعی خود به استقلال را در بازی روز جمعه نشان داد. او آنقدر از پیروزی صبا خوشحال بود که در زمان گلزنی این تیم سرش به سقف جایگاه ورزشگاه یادگار امام برخورد کرد. ورمزیار که مدعی بود استقلال برای قلعه نویی نیست، نشان داد که چقدر استقلال را دوست دارد. اینها تا زمانی که در استقلال بودند برای مدیرعامل و مسئولان باشگاه دولا راست می شدند و حالا فقط انتقاد می کنند. من به آنها می گویم اگر انتقادی هست فنی بگویید تا ما هم استفاده کنیم نه اینکه چشم بسته از همه چیز انتقاد کنید.
    "

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هديه فيروز كريمى به استقلالى ها در ورزشگاه جا ماند!

پيش از شروع بازى صباباترى با استقلال، فيروز كريمى سرمربى تيم صباباترى براى تجليل از بازيكنان فصل گذشته اش قاب عكس هايى را به آنها به رسم يادگار اهدا كرد تا آنها با خاطره خوش ورزشگاه يادگار امام را به مقصد تهران ترك كنند.بازيكنان استقلال پس از ديده بوسى با فيروز كريمى و گرفتن تابلوهاى يادگارى آنها را در گوشه ورزشگاه گذاشتند تا در پايان بازى آنها را با خود به همراه ببرند اما اين اتفاق پس از شكست استقلال هرگز به وقوع نپيوست تا تابلو هاى يادگارى فيروز كريمى نصيب بعضى از هواداران شود.
    اعتراف استقلالى ها:
    هر كارى كنيم، باز هم خبرها از رختكن بيرون مى رود
    ۲ هفته قبل استقلالى ها تمام توان خود را به ميدان آورده بودند تا «جاسوس» تيم خودشان را پيدا كنند! آنها آنقدر اين موضوع را جدى گرفته بودند كه خود آن به يك سوژه پر حاشيه رسانه اى مبدل گرديد و تا مدتها روزنامه ها در موردش مطلب مى نوشتند. البته اين اتفاق درنهايت فقط خوراك خوبى به رسانه ها داد و همان طور كه از قبل پيش بينى مى شد، نام هيچكس به عنوان «خبرچين» به صورت رسمى مطرح نگرديد زيرا حتى به صرف وجود چنين فردى، اعلام نام او قطعاً مشكلات حاشيه اى بيشترى بوجود مى آورد.از طرف ديگر خبرنگاران، كماكان به اخبارى كه مى خواهند دست مى يابند و اين يعنى ناكامى استقلالى ها در مبارزه با حفظ اخبار داخلى!از شما چه پنهان، برخى از مسئولان و اطرافيان تيم هم اين موضوع را پذيرفته اند و در گفتگوهايى دوستانه خود اشاره مى كنند كه با وجود اتخاذ تمهيدات فراوان، باز هم اخبار تيم به گوش خبرنگاران رسيده و در اختيار روزنامه ها قرار مى گيرد.
    پاداش ۴۰۰ هزار تومانى به استقلال براى خروج از بحران
    به نظر مى رسد مديران استقلال مى خواهند به هر طريق ممكن روحيه بازيكنان خود را براى بازى حساس پنجشنبه شب افزايش داده و با كسب يك پيروزى خوب خانگى مقابل استقلال اهواز از بحران خارج شوند. آنها براى نيل به اين هدف هم اكنون براى بازيكنانشان كلاس روانشناسى گذاشته و حتى از كمك روانپزشكان نيز استفاده مى كنند اما در كنار تمام مواردى كه بر شمرديم، محركهاى ديگرى نيز تعبيه شده كه در روز بازى مورد استفاده قرار خواهد گرفت. طبق خبرهاى دريافتى، اگر استقلال بتواند پنجشنبه شب از سد همتاى جنوبى خود بگذرد، هر كدام از بازيكنان اين تيم مبلغ ۴۰۰ هزار تومان پاداش دريافت مى كنند كه براى كسب يك پيروزى خانگى رقم خوبى تلقى مى شود. از طرف ديگر به نظر مى رسد پاداش فوق نقدى بوده و بلافاصله پس از كسب برترى در رختكن در اختيار تمام نفرات قرار خواهد گرفت.

در صورت باخت استقلال برگزار مى شود
    جلسه تلفنى پنجشنبه شب مديران براى يافتن سرمربى جديد
    اگر استقلال بازى پنجشنبه شب خود را با پيروزى پشت سر بگذارد، قطعاً امير قلعه نويى بر مسند كار باقى مانده و بدون هيچ مشكلى كار را دنبال مى كند حتى تساوى اين تيم هم مى تواند امير را حداقل براى يك هفته ديگر حفظ كند اما در صورت ناكامى، پروژه تعويض سرمربى به طور جدى مطرح خواهد شد زيرا اوضاع استقلال در صورت ناكامى خانگى مقابل استقلال اهواز بسيار بغرنج تر از قبل خواهد شد.بر اساس شنيده هاى ما؛ اگر استقلال پنجشنبه شب قافيه را ببازد و دست خالى از ميدان خارج شود آنگاه مديران اين باشگاه همان شبانه با يكديگر جلسات مستمر تلفنى برگزار خواهند كرد و براى نيمكت خودشان فكرى مى كنند تا داستان حداكثر بيشتر از ۲۴ ساعت طول نكشد و اگر قرار بر انتخاب سرمربى جديد گرديد، اين فرد نهايتاً تا جمعه شب به صورت رسمى به همه بازيكنان و هواداران معرفى شود.
    سرتيپ ملاحى: استقلالى ها با ليدرهاى خودشان درگير شدند
    سرتيپ كريم ملاحى مديرعامل باشگاه صبا باترى قم طى اظهارنظرى گفت: اتفاقاتى كه در خارج از ورزشگاه پيش آمد، ربطى به مسابقه نداشت و هواداران و بازيكنان اين تيم با هم درگير شدند. وى همچنين در مورد پرتاب گاز اشك آور به اتوبوس استقلال اظهار داشت: اطلاعى از اين اتفاق ها ندارم. اگر هم حادثه اى رخ داده، خارج از ورزشگاه بوده و هواداران و بازيكنان استقلال با ليدرهاى خودشان درگير شده اند. اين درگيرى ها از جانب خودشان بوده و ربطى به صبا باترى ندارد. مديرعامل باشگاه صبا باترى در خصوص احمال حضور اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا، عنوان كرد: از طريق سازمان ليگ پيگير اين مسأله هستيم. ۹۰ درصد اميدوارم كه صبا به اين مسابقات راه پيدا كند. ملاحى در خصوص اينكه امكان دارد استقلال به دليل قهرمانى در جام حذفى نتواند در ليگ قهرمانان شركت كند و صبا باترى به جاى اين تيم عازم شود، گفت: از جزئيات اين مسأله و نحوه شركت تيم ها در ليگ قهرمانان بى اطلاع هستم.

رأى احتمالى براى متخلفان ديدار صبا باترى - استقلال تهران
    به دليل اتفاقاتى كه در جريان ديدار ۲ تيم صبا باترى و استقلال در ورزشگاه يادگار امام قم رخ داد، سياوش اكبرپور مهاجم استقلال، به همراه صمد مرفاوى مربى اين تيم و صادق ورمزيار مربى تيم صبا باترى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال دعوت شدند تا پاسخگوى سؤالاتى باشند كه اين روزها ابهامات زيادى را در اطراف فوتبال بوجود آورده است. از قرار معلوم سياوش اكبرپور كه ۶ جلسه محروميت تعليقى در پرونده دارد،با اتفاقات رخ داده از سوى او در جريان ديدار با صباباترى به احتمال بسيار بيش از ۶ جلسه از ادامه بازيهاى ليگ محروم خواهد شد. همچنين با توجه به آنچه در گزارش ناظر بازى ۲ تيم صبا باترى و استقلال آمده است، به احتمال بسيار محروميت هايى كه براى صمد مرفاوى و صادق ورمزيار در نظر گرفته خواهد شد. قرار است جلسه رسيدگى به تخلفات اين ۳ مربى و بازيكن طى امروز و فردا انجام شده و رأى نهايى درباره آنها تا پيش از بازيهاى پنجشنبه شب اعلام شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •