منم دو مگ دارم چند ماهه سرعتم همینه ۱۷۰تا ۱۹۰. فک کنم عادیش همینه![]()
منم دو مگ دارم چند ماهه سرعتم همینه ۱۷۰تا ۱۹۰. فک کنم عادیش همینه![]()
Last edited by mansoor 7; 11-11-2014 at 08:07.
بچه ها شرکت فن آوا تو اهواز آدرسش کجاست؟شماره ای ازش دارید؟![]()
تو سایت فن آوا قسمت نمایندگان آدرس همشون هستش
دوستان فن اوا خط رو روی چند مگ میبنده برای سرویس های یک و دو مگ ؟
دوستان فناوایی
اینجا کسی از تهران، مرکز مخابرات کاشانی سرویس نداره؟
سرعت 2 مگ نامحدود برنزی فنآوا چنده؟ اگه زیاد دانلود کنیم محدود نمیشه؟
سرعت سرویس 2 مگ حجمی (با شبانه رایگانش) چطوره؟ روزانه و شبانه؟ آیا بالاتر از سرعت اسمی میبنده یا فیکس روی اونه؟
آقا لطفاً یه جوابی به من بدید.
از دوستان بندرعباسی کسی اینجا هست که از فن آوا گرفته باشه؟ سرویس دهیشون چطوره؟ سرعت دانلود شبانه چطور؟
سلام به همگی
من به چند نمایندگی تهران زنگ زدم ولی آخرش به جمع بندی نرسیدم. بعضی ها میگن در سرویس های محدود پورتها روی 4 برابر سرعت اسمی بسته میشن در صورتیکه نماینده دیگری میگفت 512 رو روی 4 مگ می بندند و بعد نماینده دیگری گفت تا 10 مگ هم میشه بست (که این میشه بست رو نفهمیدم دقیقا یعنی چی !) لطفا دوستانی که از تهران اطلاع دارن یه پاسخی بدن که ما آورگان شرکت های دیگه بتونیم تصمیم بگیریم بالاخره روی چه سرعتی پورت بسته میشه ؟!!
سلام
قاعده خاصی نداره و بیشتر بستگی داره با کی اون لحظه صحبت میکنی واسه باز کردن سرعتت.
خودم معمولا تا جایی که خط بکشه هر کسی درخواست کنه باز میکنم واسش حالا میخواد 128 داشته باشه یا 2 مگ . سیستم چون براست هست بستگی به سرعتت خودش درست میکنه
سلام
قیمت 110 هزار تومانه
خیر محدود نمیشه
آره بستگی به مرکزی قرارداری حداقل روی 6 به بالا بسته میشه .
شبانش بستگی به شلوغی مرکز داره
این فن آوا مشکلش اینه که تو همه شهرها نیست و من خودم که از پارس میخواستم تخلیه کنم هدفم این بود که بیام اینجا ولی وقتی نیست چکار میشه کرد ضمنا بعید میدونم با این حجم از کاربرهایی که دارن از پارس سرازیر میشن طرفش پهنای باندش نترکه. کلا تجربه ثابت کرده هرجا تعداد یوزرها که اکثرا هم دانلودر هستن زیاد بشه کیفیت افت میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)