نميدونستم تاپيك داره!!!
نه دقیقا ولی این پست به نقل از دوست گلم علی:
البته واسه تاپیک زیر هستش :
----------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی برا اینکه بی ربط نشه :
حالا که دیگه -- اومده و میشه رفت PSN میخواستم ببینم که با این شرایط سرعت :
![]()
میشه بازی کرد؟؟؟
Last edited by farbod N73 me; 15-11-2010 at 16:01.
فربد جان ما با این سرعتی که تو امضامون هستش مشکلی نداریم حالا ...
به نظرم پینگش بالاس ، بعضی وقتا بد اعصاب آدمو خورد میکنه
من با حدودای 420 بازی میکردم . تکن که غیر ممکن بود ، تو pes هم پاس رو میزدم حدودا 1 ثانیه بعد پاس میداد.
تو Burnout عالی بود.
البته کلا ISP های کشور عزیزمون وضعشون همینه، حالا باز مال شما خوبه ، زیر 400 هس
.
بالاخره میشه یا نمیشه؟
بالاخره بستگی به بازی داره و بستگی به کسی که باهاش بازی می کنی
اگه یه کم تو مفهوم پینگ تمرکز کنی ( اگه فهمیدی چیه به منم بگو )میفهمی که واقعا دلیلی وجود نداره که بشه با پینگ بالا بازی کرد . به هر حال یه سری اطلاعات از سیستم شما باید فرستاده شه به یه سرور و یه سری اطلاعات هم گرفته شه ، حالا تو تکن که هر ثانیه سیصد میلیارد هزار بار دکمه میزنیم خودت حساب کارو بکن .
من فوتبال با اروپا بازی می کردم خیلی عالی بود ، با امریکا در حد فحش بود با یه عربستانی هم یادمه داشتم بازی می کردم وسطش DC شدیم.
تازه ، PSN که فقط بازی آنلاین نیس ، Store , Home , اهنگ ، کلیپ ...
این چیزی که من میگم بیشتر منظورم Modern Warfare 2 هستش!!
پینگ هم خوب معنیش مشخصه ولی برا بازی کردن باید با کسی بازی بکنی(کسی که هاست میشه!!) که آپلود بالا هم داشته باشه!!
شک دارم بشه بازی کرد ولی تلاشم رو میکنم!!![]()
برا PSN بهتر بازی های ریجین دو تهیه کنید که با سرور های اروپا بازی کنید ، سرعت نسبتا خوبه ولی بازم به بازیش ربط داره ، مثلا سوکوم رو عمرا نمی شه بازی کرد ولی مگ رو خوب می شه بازی کرد هر چند گاهی تاخیر داره !!!!
بازی ریجین سه هم اگه دارید اصلا فکر PSN نباشید تو سرور هاشون مگس در حال جابه جایی هیچکی نیست !!!! البته بعضی بازی ها امکان عوض کردن سرور به اروپا رو تو خودشون دارن ...
من میخام حین بازی فیلم بگیرم ازش.
راهی نیس که خود PS3 این کارو کنه بعدش با فلش بگیرمش .
مرسی
چون بعضی از کاربرد ها تو کنسول ها Common نیست معمولا براش HomeBrew نمینویسن ولی خب میتونید از یک
Capture SD که USB خور هست استفاده کنید.
Last edited by SamGun; 17-11-2010 at 23:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)