تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 524 از 616 اولاول ... 24424474514520521522523524525526527528534574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,231 به 5,240 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    من متولد 29/4/73 هستم و در کنکور سال 91 دانشگاه آزاد رشته ی مهندسی معماری رو قبول شدم،اما در مهرماه به دلیل عدم علاقه انصراف دادم ،حالا می تونم در کنکور 92 شرکت کنم یا خیر ؟ اگه در دانشگاه علمی کاربردی در کاردانی ناپیوسته به صورت موقت برای ترم بهمن ماه ثبت نام کنم و بعدا در دانشگاه آزاد و سراسری شرکت کنم و کارشناسی قبول شم ، اونوقت می تونم دانشگاه جدید رو برم یا نه ؟ و با توجه به اینکه هرکس یک بار فقط می تونه انصراف بده بدون اینکه مشمول شه در صورت قبولی دردانشگاه آزاد ،برای رفتن از دانشگاه علمی کاربردی به آزاد ،باید از اول انصراف بدم ؟ که در این صورت می شه دوبار انصراف ؟!! یا اینکه انتقالی محسوب می شه ؟ در کل اگه در کنکور ثبت نام کنم راهی هست که بتونم برم ؟!!
    سلام

فقط یک بار میتونید انصراف بدید و در صورت انصراف از علمی کاربردی ( باید برای ثبت نام در دانشگاه جدید ، از علمی کاربردی انصراف بدید ) باید برید خدمت چون دو بار انصراف دادید

.

2. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

واسه شرکت تو آزمون 92 حتما باید تا 28 آذر 91 انصراف داده باشیم؟ این فرم شماره 4 دفترچه منو گیج کرد

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

واسه شرکت تو آزمون 92 حتما باید تا 28 آذر 91 انصراف داده باشیم؟ این فرم شماره 4 دفترچه منو گیج کرد
    نه
    وقتی قبول شدی ، میخوای بری واسه ثبت نام باید قبلش انصراف بدی

5. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام

فقط یک بار میتونید انصراف بدید و در صورت انصراف از علمی کاربردی ( باید برای ثبت نام در دانشگاه جدید ، از علمی کاربردی انصراف بدید ) باید برید خدمت چون دو بار انصراف دادید

.
    یعنی من هیچ راهی واسم وجود نداره که بتونم کنکور بدم و برم دانشگاه ؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یعنی من هیچ راهی واسم وجود نداره که بتونم کنکور بدم و برم دانشگاه ؟
    خب اگه مهر انصراف دادی میتونی کنکور سراسری بدی...1 سال وقت داری یعنی مهر 92 مشمول میشی که تو شهریور دانشگاه قبول میشی و ثبت نام میکنی.فقط علمی کاربردی نباید بری چون دیگه نمیتونی انصراف بدی و باز کنکور بدی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب اگه مهر انصراف دادی میتونی کنکور سراسری بدی...1 سال وقت داری یعنی مهر 92 مشمول میشی که تو شهریور دانشگاه قبول میشی و ثبت نام میکنی.فقط علمی کاربردی نباید بری چون دیگه نمیتونی انصراف بدی و باز کنکور بدی.
    پس اینی که می گن دانشجویان انصرافی شش ماه بیشتر فرصت ندارند چی می شه ؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها سنجش هرچی در مورد وضعیت سربازی و اینا گفته فراموش کنین وقت خودتون رو تلف نکنین باهاش.
    تنها نهادی که مسئول سربازی در جمهوری اسلامی هست؛ نظام وظیفه هست بقیه سازمان ها هیچ نقشی ندارن سازمان سنجش کاره ای نیست که بیاد بگه دانشجو حتما باید تا آذر امسال انصراف بده ! سازمان نظام وظیفه وقتی میگه من اجازه میدم هروقت خواستی انصراف بدی بعدش یه سال وقت داری بری سر رشته ی جدید؛ اونوقت دیگه هیچ سازمانی نمیتونه چیز دیگه ای بیاره این وسط.
    این چیزایی که بچه ها میگن توی دفترچه نوشته دو حالت داره؛ یا سازمان سنجش یادش رفته که قوانین عوض شدن ( که در این صورت اصلاحیه میزاره برای دفترچه ) یا هنوز خبر نداره که در این صورت قرار هم نیست خبردار بشه شما به کار خودتون برسین اجازه ندین این چیزا روی اعصاب و تمرکزتون تاثیر بزارن ( من خودم پارسال سر این اصلاح قوانین کلی سختی کشیدم شما رو دقیقا درک میکنم که چه استرسی بهتون تحمیل میشه الان )

10. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها سنجش هرچی در مورد وضعیت سربازی و اینا گفته فراموش کنین وقت خودتون رو تلف نکنین باهاش. تنها نهادی که مسئول سربازی در جمهوری اسلامی هست؛ نظام وظیفه هست بقیه سازمان ها هیچ نقشی ندارن سازمان سنجش کاره ای نیست که بیاد بگه دانشجو حتما باید تا آذر امسال انصراف بده ! سازمان نظام وظیفه وقتی میگه من اجازه میدم هروقت خواستی انصراف بدی بعدش یه سال وقت داری بری سر رشته ی جدید؛ اونوقت دیگه هیچ سازمانی نمیتونه چیز دیگه ای بیاره این وسط.این چیزایی که بچه ها میگن توی دفترچه نوشته دو حالت داره؛ یا سازمان سنجش یادش رفته که قوانین عوض شدن ( که در این صورت اصلاحیه میزاره برای دفترچه ) یا هنوز خبر نداره که در این صورت قرار هم نیست خبردار بشه شما به کار خودتون برسین اجازه ندین این چیزا روی اعصاب و تمرکزتون تاثیر بزارن ( من خودم پارسال سر این اصلاح قوانین کلی سختی کشیدم شما رو دقیقا درک میکنم که چه استرسی بهتون تحمیل میشه الان )
    سلامکاملا موافقم.من هم قراره شنبه به بعد کارهای انصرافم رو انجام بدم.از بخش نظام وظیفه دانشگاه هم پرسیدم میگن با دفترچه سنجش هیچ کاری نداریم ، چون اونا یک چیز میگن ما یه چیزه دیگه.تازه سنجش یه جا گفته دانشجوی انصرافی تا آخر آذر، سال بعد میتونه کنکور بده یه جا گفته بعد انصراف تا سربازی رو نره نمیتونه ثبت نام کنه.اینم جالبه که گفته دانشجوی انصرافی باید یکی از کدهای 1 ، 2 ، 4 یا 7 رو بزنه و این در صورتیه که اینا هیچ کدوم به ماها نمیخوره.جالب تر اینکه این کد 4 تو دفترچه ثبت نام سال 88 این جوری بود:4)پرسنل شاغل رسمی در نیروهای نظامی و انتظامی با ارایه گواهی موافقت از یگان مربوطتو اون سال هم برگ انصراف نوشته بود یکی از کدهای 1 ، 2 ،4 یا 7!!!!!حالا که کدها عوض شده بازم همون حرف نوشته!(دانشگاه ما که میگه همون کد 5 رو بزن درسته)فکر کنم سنجش میخواد هر سال دفترچه جدید بزنه فقط عدد سال قبلی رو میگیره replace میکنه با عدد سال جدید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

الان منی که دانشجوام و میخوام بعد از قبولی انصراف بدم کدوم کد رو باید بزنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

الان منی که دانشجوام و میخوام بعد از قبولی انصراف بدم کدوم کد رو باید بزنم؟
    وضعیت شما مثل پارسال من بود انصراف نداده بودم میخواستم بعد قبولی انصراف بدم (ولی خوب به خاطر این که بهمن ثبت نام کردم و از وقتی حذف ترم کردم شد عید و بعدشم به خاطر یک سری مشکلات رتبم نخورد) دانشگاه میگفت نترس نمیفهمه سنجش که انصراف ندادی بعد این که امتحان دادی و رتبت خوب شد بیا انصراف بده. واسه کد نظام وظیفه هم بهم گفت همون 5 رو بزنم. تازه گفت میخوای اون قسمت وضعیت اصلا نزن که دانشجوی انصرافی هستی! منم با ترس و دلهره ثبت نام کردم ولی میترسیدم قبول شم یه جا سنجش یقه ما رو بگیره. ولی یکی دیگه هم که دورادور میشناختمش و شرایطش مثل من بود اون که کنکورم داد و دانشگاهم قبول شد یعنی که سنجش نفهمیده که دیر انصراف داده. ولی خوب امسال که میخوام کار قانونی تر باشه و تا آخر آذر انصرافم رو میدم بازم باید همون کد پنج رو بزنم انگاری ! ولی بازم می پرسم از بخش نظام وظیفه دانشگاه تا شنبه یکشنبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •