تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 942 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

برای من هم همچین اس ام اسی اومد، دیروز هم قبض رو با پست آوردن
    آخه اس ام اسي كه باسه من اومد به جاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي توي e-care ايميلم رو درست نوشته

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

از امروز صبح آنتن دهی طرف های ما واقعا عالی شده . در منزل هم آنتن خوب شده . فکر کنم یک Bts جدید اضافه شده.
    جدی؟! اگه نصب شده همون طرفای شما بوده چون این سمت شهر فرقی نکرده ! مثل اینکه مشکلشون دیگه با شهرداری رفع شده . خدا کنه درست شه البته نه بر اساس اون نقشه ... ضمنا من الان به اون نقشه نگریستم ! دیدم خیابونه بی سیمه شما هم جزو مناطق بی رنگه !
    Last edited by vahooli; 07-08-2007 at 23:27.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

جدی؟! اگه نصب شده همون طرفای شما بوده چون این سمت شهر فرقی نکرده ! مثل اینکه مشکلشون دیگه با شهرداری رفع شده . خدا کنه درست شه البته نه بر اساس اون نقشه ... ضمنا من الان به اون نقشه نگریستم ! دیدم خیابونه بی سیمه شما هم جزو مناطق بی رنگه !
    آن نقشه خیلی ایراد داره . کل خیابان بزرگمهر و آن طرف ها نسبتا خوب آنتن میده ... امروز دیدم اول خیابان 22 بهمن نزدیک مرکز مخابرات ردانی یک آنتن BTS جدید نصب شده بود روی یک ساختمان بلند که به احتمال زیاد همین BTS جدید ایرانسل هست . کلا سرویس های ایرانسل داره به پایداری می رسه . گفتم قبلا وقتی از تلفن ثابت ما که مال همین مرکز مخابرات ردانی هست به ایرانسل زنگ می زدم اشغال میزد و باید چند بار شماره گیری می کردم تا می گرفت ولی الان بار اول سریع وصل می کنه حتی زودتر از TCI .
    اس ام اس هم راحت دریافت و ارسال میشه با سایر خطوط مثل همراه اول و تالیا ولی هنوز مشکل دریافت اس ام اس از خارج کشور هست و اصلا دریافت نمیشه .
    کلا نسبت به روز های اول که تو اصفهان افتضاح بود بهتر شده ولی جای کار هنوز خیلی داره .

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

منظور از مناطق آبی تو نقشه های ایرانسل چیه ؟؟

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض معاون فني ايرانسل: مشكلي با سايت شيرينگ نداريم

معاون فني شركت ايرانسل گفت: ايرانسل با اهداف اوليه شركت سايت شيرينگ كه با حضور مسوولان وزارت ارتباطات،‌ اپراتورها و شهرداري‌ تدوين شد هيچ مشكلي ندارد، اما اكنون كه كار به مرحله تاسيس شركت رسيده ابهاماتي در نحوه انجام كار وجود دارد كه بايد قبل از تاسيس شركت مشخص شود.

به گزارش فناوران علي‌اصغر عيني پور با بيان اين مطلب گفت: در ابتداي كار قرار بود شركت سايت شيرينگ تنها در مكان‌يابي سايت‌ها به اپراتورها كمك كند، اما در حال حاضر صحبت از نصب و راه‌اندازي سايت‌ها توسط اين شركت به ميان آمده است.

وي افزود: از جايي كه ايرانسل قرارداد نصب و راه‌اندازي سايت‌هاي مورد نياز خود را با پيمانكاران‌مان منعقد كرده است و چنانچه بپذيريم كه شركت سايت شيرينگ راه‌اندازي سايت‌هاي Bts ايرانسل در تهران را به عهده گيرد ما با پيمانكاران‌مان به مشكل بر مي‌خوريم.

وي خاطر نشان كرد: ما معتقديم قبل از تاسيس شركت مي‌بايد تمامي اپراتورها برنامه‌هاي توسعه خود را مشخص كنند، چرا كه اپراتورها به دليل متفاوت بودن نوع طراحي شبكه خود نمي‌توانند در تمامي سايت‌ها به صورت اشتراكي فعاليت كنند.

وي اظهار كرد: اينكه گفته مي‌شود ايرانسل نماينده‌اي براي تاسيس شركت سايت شيرينگ معرفي نمي‌كند، درست نيست چرا كه همكاران ما مي‌خواهند كه ايرانسل يك نفر را براي حضور در هيات مديره اين شركت معرفي كند.

عيني پور تاكيد كرد: ما هيچ مشكلي در تاسيس شركت سايت شيرينگ نداريم و با كليات آن موافقيم اما قبل از تاسيس شركت مي‌بايد نحوه انجام كار توسط اين شركت پيش‌بيني و مشخص شود.

معاون فني شركت ايرانسل با اشاره به آماده بودن شبكه ارتباطي اپراتور دوم در شهرهاي اصفهان، خوزستان و كرمانشاه گفت: كار اجرايي شبكه به پايان رسيده و تنها منتظر گرفتن لينك ارتباطي از سوي مخابرات‌هاي استاني هستيم. وي افزود: پيش‌بيني مي‌كنيم در آينده‌اي نزديك اين شهرها نيز تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار بگيرند.

عيني‌پور در پاسخ به اين سوال كه ايرانسل تاكنون موفق به واگذاري چه تعداد سيم‌كارت شده است گفت: تاكنون حدود 3 ميليون و 200 هزار سيم كارت به متقاضيان ارايه شده كه از اين تعداد 80 درصد متعلق به سيم كارت‌هاي اعتباري بوده است. وي افزود: در حال حاضر 215 شهر تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گرفته است.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آن نقشه خیلی ایراد داره . کل خیابان بزرگمهر و آن طرف ها نسبتا خوب آنتن میده ... امروز دیدم اول خیابان 22 بهمن نزدیک مرکز مخابرات ردانی یک آنتن BTS جدید نصب شده بود روی یک ساختمان بلند که به احتمال زیاد همین BTS جدید ایرانسل هست . کلا سرویس های ایرانسل داره به پایداری می رسه . گفتم قبلا وقتی از تلفن ثابت ما که مال همین مرکز مخابرات ردانی هست به ایرانسل زنگ می زدم اشغال میزد و باید چند بار شماره گیری می کردم تا می گرفت ولی الان بار اول سریع وصل می کنه حتی زودتر از TCI .
    اس ام اس هم راحت دریافت و ارسال میشه با سایر خطوط مثل همراه اول و تالیا ولی هنوز مشکل دریافت اس ام اس از خارج کشور هست و اصلا دریافت نمیشه .
    کلا نسبت به روز های اول که تو اصفهان افتضاح بود بهتر شده ولی جای کار هنوز خیلی داره .
    آره اون نقشه را اصلا بی خیال حتی از لحاظ اسم خیابون و نقشه ی خیابونیم مشکل داره حتی گفتم هم این ور رودخونه غیر از جنوب غرب همه جاش آنتن داره اما این منطق بی رنگه! مخابرات محله ی ما هم که آزادی هست کلا بی خیاله !

منظور از مناطق آبی تو نقشه های ایرانسل چیه ؟؟
    مناطق آبی یعنی بزودی و مناطق بی رنگ یعنی هیچ وقت !

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

آقا قضیه چیه برا من اصلا قبض از طریق پست نمیاد باید چی کا کنم
    برا من اس ام اس اومد که صورت حساب به ایمیلم ارسال شده ولی چیزی نیومده بود

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به به ! اصفهانی های عزیز مبارکه ! ایشالا بهتر هم میشه.
    دیروز تو روزنامه همشهری یه تیتر درشت زده بود به این شکل :
    توصیه ی مخابرات به مردم: پشت بام ها را برای نصب بی تی اس اجاره ندهید !!!
    آخه یکی نیست بگه به شما چه مربوط؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

معاون فني شركت ايرانسل گفت: ايرانسل با اهداف اوليه شركت سايت شيرينگ كه با حضور مسوولان وزارت ارتباطات،‌ اپراتورها و شهرداري‌ تدوين شد هيچ مشكلي ندارد، اما اكنون كه كار به مرحله تاسيس شركت رسيده ابهاماتي در نحوه انجام كار وجود دارد كه بايد قبل از تاسيس شركت مشخص شود.

به گزارش فناوران علي‌اصغر عيني پور با بيان اين مطلب گفت: در ابتداي كار قرار بود شركت سايت شيرينگ تنها در مكان‌يابي سايت‌ها به اپراتورها كمك كند، اما در حال حاضر صحبت از نصب و راه‌اندازي سايت‌ها توسط اين شركت به ميان آمده است.

وي افزود: از جايي كه ايرانسل قرارداد نصب و راه‌اندازي سايت‌هاي مورد نياز خود را با پيمانكاران‌مان منعقد كرده است و چنانچه بپذيريم كه شركت سايت شيرينگ راه‌اندازي سايت‌هاي Bts ايرانسل در تهران را به عهده گيرد ما با پيمانكاران‌مان به مشكل بر مي‌خوريم.

وي خاطر نشان كرد: ما معتقديم قبل از تاسيس شركت مي‌بايد تمامي اپراتورها برنامه‌هاي توسعه خود را مشخص كنند، چرا كه اپراتورها به دليل متفاوت بودن نوع طراحي شبكه خود نمي‌توانند در تمامي سايت‌ها به صورت اشتراكي فعاليت كنند.

وي اظهار كرد: اينكه گفته مي‌شود ايرانسل نماينده‌اي براي تاسيس شركت سايت شيرينگ معرفي نمي‌كند، درست نيست چرا كه همكاران ما مي‌خواهند كه ايرانسل يك نفر را براي حضور در هيات مديره اين شركت معرفي كند.

عيني پور تاكيد كرد: ما هيچ مشكلي در تاسيس شركت سايت شيرينگ نداريم و با كليات آن موافقيم اما قبل از تاسيس شركت مي‌بايد نحوه انجام كار توسط اين شركت پيش‌بيني و مشخص شود.

معاون فني شركت ايرانسل با اشاره به آماده بودن شبكه ارتباطي اپراتور دوم در شهرهاي اصفهان، خوزستان و كرمانشاه گفت: كار اجرايي شبكه به پايان رسيده و تنها منتظر گرفتن لينك ارتباطي از سوي مخابرات‌هاي استاني هستيم. وي افزود: پيش‌بيني مي‌كنيم در آينده‌اي نزديك اين شهرها نيز تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار بگيرند.

عيني‌پور در پاسخ به اين سوال كه ايرانسل تاكنون موفق به واگذاري چه تعداد سيم‌كارت شده است گفت: تاكنون حدود 3 ميليون و 200 هزار سيم كارت به متقاضيان ارايه شده كه از اين تعداد 80 درصد متعلق به سيم كارت‌هاي اعتباري بوده است. وي افزود: در حال حاضر 215 شهر تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گرفته است.

خیلی خوبه مثل اینکه به خودش اومده این ایرانسل

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

کسی نمیدونه که آیا کازرون وصله یا نه

آقا سروش نمیدونی شهرک بهشتی شیراز آنتن میده یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •