تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 755 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

استاد با عرض سلام و خسته نباشيد،

پرينتر من hp1200 است. و متأسفانه ديشب كه در حال پرينت گرفتن بودم حدود 10 برگ از كاغذهاي A4 خيلي قديمي را در پرينتر قرار دادم پرينت آن صفحات را گرفت. اما از صفحه 11 به بعد فقط 1 الي 3 خط اول را پرينت گرفت و البته بعضي از حروف را هم به صورت شماتيك يعني علائم اسمبلي و علامت خنده و ستاره و ... پرينت مي‌كند. به نظر شما چه مشكلي براي پرينتر ايجاد شده است؟ امروز هم كه دوباره امتحان كردم همان حالت اتفاق افتاد.
    و البته فراموش كردم عرض كنم كه در هنگام پرينت آن صفحات A4 قديمي زماني كه مي‌خواست كاغذ را به داخل پرينتر هدايت كند انگار به زور كاغذ را بالا مي‌كشيد و درواقع صدايش كه خيلي تقلا مي‌كرد كاغذ را به داخل پرينتر هدايت كند كاملاً به گوش مي‌رسيد.
    و البته وقتي دكمه سبز رنگ را زدم كه چك پرينت بگيرد گرفت كه مشخصات پرينتر را در آن ذكر كرده.
    حال بفرماييد من بايد چه كنم؟ لطفاً راهنمايي كنيد.

با سپاس
    سلام دوست من
    این راه حل ها رو امتحان کنید:
    1- درایور پرینتر تون رو حذف کنید و دوباره نصب کنید.
    2- پرینت رو به سیستم دیگری وصل کنید و دوباره امتحان کنید.
    3- از نرم افزار دیگری استفاده کنید.
    4- البته بهتره از کاغذ های قدیمی استفاده نکنید اما مشکلی که ذکر کردید
    البته بعضي از حروف را هم به صورت شماتيك يعني علائم اسمبلي و علامت خنده و ستاره و ... پرينت مي‌كند.
    گمان نمی کنم به کاغذ مربوط باشه.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوست من
    این راه حل ها رو امتحان کنید:
    1- درایور پرینتر تون رو حذف کنید و دوباره نصب کنید.
    2- پرینت رو به سیستم دیگری وصل کنید و دوباره امتحان کنید.
    3- از نرم افزار دیگری استفاده کنید.
    4- البته بهتره از کاغذ های قدیمی استفاده نکنید اما مشکلی که ذکر کردید گمان نمی کنم به کاغذ مربوط باشه.
    موفق باشید

از پاسخ شما متشكرم.
    اما اين مواري را كه فرموديد حقيقتش اينست كه هر زماني كه بخواهم پرينت بگيرم زماني كه كابل پرينتر را به كامپيوتر وصل مي‌كنم خودش پرينتر را Install مي‌كند و من فقط بايد پرينترم را به عنوان پيش فرض انتخاب كنم و زماني هم كه كارم با پرينتر تمام شد پرينتر نصب شده را حذف مي‌كنم.

اما دوست عزيز مشكل از Install پرينتر نيست. مشكل اين است كه در هر صفحه كاغذ جديد هم كه گذاشتم فقط سطر اول را پرينت مي‌گيرد و سطرهاي ديگر را نمي‌گيرد. دليلش چيست؟ گاهي هم در بعضي صفحات تا 5-6 سطر هم پرينت مي‌كند اما يك سطر با حروف اسمبلي، ستاره و ...
    در ضمن برايم مقدور نيست با سيستم ديگري امتحان كنم چون در اينجا فقط همين يك كامپيوتر وجود دارد.

لطفاً راهنمايي كنيد دليل اينها چيست؟

باز هم متشكرم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

از پاسخ شما متشكرم.
    اما اين مواري را كه فرموديد حقيقتش اينست كه هر زماني كه بخواهم پرينت بگيرم زماني كه كابل پرينتر را به كامپيوتر وصل مي‌كنم خودش پرينتر را Install مي‌كند و من فقط بايد پرينترم را به عنوان پيش فرض انتخاب كنم و زماني هم كه كارم با پرينتر تمام شد پرينتر نصب شده را حذف مي‌كنم.

اما دوست عزيز مشكل از Install پرينتر نيست. مشكل اين است كه در هر صفحه كاغذ جديد هم كه گذاشتم فقط سطر اول را پرينت مي‌گيرد و سطرهاي ديگر را نمي‌گيرد. دليلش چيست؟ گاهي هم در بعضي صفحات تا 5-6 سطر هم پرينت مي‌كند اما يك سطر با حروف اسمبلي، ستاره و ...
    در ضمن برايم مقدور نيست با سيستم ديگري امتحان كنم چون در اينجا فقط همين يك كامپيوتر وجود دارد.

لطفاً راهنمايي كنيد دليل اينها چيست؟

باز هم متشكرم
    سلام دوست من
    درایو دستگاه تون رو از این لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانلود کنید و نتیجه رو اعلام کنید
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

فوری فوری اضطراری مرگ و زندگی دستگاه کپی مردم رو دستم مونده کمک کمک

سلام بر اساتید محترم
    یه دستگاه کپی شارپ مدل AR-5516 زیر دست من بدبخت اومد خیلی ورق رو کثیف میکرد . بازش کردم و همه جاشو تمیز کردم از فیوزر گرفته تا چرخ دنده . بار اول که روشنش کردم دستگاه این ERROR رو میداد : H 2 و چراغ علامت فیوزر (گرم کننده ) هم همش روشن بود . و دیگه هیچ کاری انجام نمی داد .
    این مشکل رو باعوض کردن آیسی 8 پایه روی برد حل کردم و الان دستگاه کار میکنه .
    حلا دو تا چراغ آلارم دیگه روشن میشه . (دو چراغ پهلوی چراغ نشان دهنده شارژ کاتریج هست) . یکیش علامت یه آدمک هست و دیگری مثل خورشید می مونه . هرچی دکمه استارت رو می زنم هیچ فایده ای نداره . اصلا کپی نمیگیره ولی تو لحظه روشن شدن موتورش میچرخه و بعد دیگه هیچی.(حتی کاغذ هم نمیکشه بالا) دیگه نمیدونم چیکارش بکنم .
    اگه کسی اطلاعی داره لطفا من رو راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه acer_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز از اونجایی که خودم به مشکل برخوردم و کسی به دادم نرسید مجبور شدم تو فرومهای خارجی دنبال حل مشکل بگردم که پیشنهاد آنها تنظیم scale to paper size از منوی zoom در پنجره پرینت روی A4 بود و با اجرای اون دستور العمل مشکل به کامل حل شد.

داره خودمونی میشه acer_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟

------------------------------

دوست عزیز از اونجایی که خودم به مشکل برخوردم و کسی به دادم نرسید مجبور شدم تو فرومهای خارجی دنبال حل مشکل بگردم که پیشنهاد آنها تنظیم scale to paper size از منوی zoom در پنجره پرینت روی A4 بود و با اجرای اون دستور العمل مشکل به کامل حل شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من كه هر راه حلي رو امتحان كردم . اين يكي هم امتحان ميكنم . الان نتيجه رو ميگم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اين روش هم جواب نداد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    چند وقتیه پرینتر hp من این پیغام رو میده و گاهی اوقات هم وسط صفحه پرینتی خط های سیاه می اندازه
    کسی میدانه مشکلش چیه؟

black cartridge low
    hp part number ce285a
    approximate pages remaining":<50
    the black cartridge low threshold has been reached

approximate only: varies depending on the types of documents printed and other factors

to order supples online, click shop for supplies

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    چند وقتیه پرینتر hp من این پیغام رو میده و گاهی اوقات هم وسط صفحه پرینتی خط های سیاه می اندازه
    کسی میدانه مشکلش چیه؟

black cartridge low
    hp part number ce285a
    approximate pages remaining":<50
    the black cartridge low threshold has been reached

approximate only: varies depending on the types of documents printed and other factors

to order supples online, click shop for supplies
    سلام دوست من
    ظاهرا تونر تون تموم شده و باید شارژبشه.
    خط های سیاه احتمالا مربوط به درام هست و باید تمیز و یا عوض بشه.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •