دوستان عزیز یه سوال در مورد بسته ها: اقا توی این بسته هاشون فیفا17 نیست ولی فیفا15 و 16 هست من الان اینو بگیرم برام فیفا17 نامحدودم میشه یا نه؟
دوستان عزیز یه سوال در مورد بسته ها: اقا توی این بسته هاشون فیفا17 نیست ولی فیفا15 و 16 هست من الان اینو بگیرم برام فیفا17 نامحدودم میشه یا نه؟
وقتی نیست نمیشه دیگه!
اخه سرورهاشون یکی هستن میخوام ببینم کسی تست کرده یا نه؟
سرعت آپلود بسیار پایینه. تو مشخصات سرویس 1024 نوشته شده اما در اصل 256 هست. دوستان کسی این مشکل رو داره ؟
زنگ بزن 1585 بگو درستش کنن بگو پهنای باند خط رو عوض کنن
درود
احتمالا خطتون کشش نداره . مودم رو ببرید از جایی که سیم های تلفن اومده ، تست کنید . اگر نتیجه عین سابق بود ، که زنگ بزنید پشتیبانیشون (1585) تا خط رو روی سرعت بالاتری ببندن .
سلام دوستان سرویس جشنواره دارم . آیا میشه حالت گیم براش فعال کرد مثل شاتل؟؟
بله کافیه زنگ بزنید پشتیبانی .
دوستان پارس آنلاین دانلود رو بیشتر از 16 مگ میبنده و یا آپلود رو روی 2 مگ ؟
خوش به حالتون من که مرکز مخابراتیم ابوذر (تهران) هست و هم شاتل و هم پارس آنلاین سرویس نمی دن پارس آنلاین میگه مخابراتتون مشکل فنی داره و باید برید تو لیست انتظار تا سه ماه البته من از شاتل که پرسیدم میگفتن شما خطتون فیبر نوری هست ؟ که گفتم واقعا اطلاع ندارم و بعد گفت ببخشید ظرفیت ما پر هست ونمی تونیم بهتون سرویس بدیم و الان هم مجبور شدم بیام td lte ایرانسل بگیرم تازه دیشب از سایت یلو سفارش دادم مودم رو هنوز در حال بررسی هست و دستم نرسیده![]()
Last edited by IvIoI-IsEn; 21-08-2017 at 16:30.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)