تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 752 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام عزیزان
    من یه هدفون یا هدست میخوام تا 400 تومن . حالا اگه کمترم شد بهتر
    کاربرد اصلی : گیم
    2: آهنگ
    3: فیلم
    نمیدونم چی بخرم. pc360 سنهایزر چطوره؟

در ضمن...
    یکی از دوستام میخواد beats pro بخره. ولی عشق کلاسیک هستش که فکر نکنم ربطی به beats داشته باشه...
    برای اون پیشنهاد خاصی دارید؟

ممنوووون

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اون دو تا بیردینامیک که معرفی کردی میدونم که به جنس سبک موزیک من میخورن ولی در مورد این 3 تا مدل که فرمودی ایا همین نظرو داری؟

من خودم akg k 271 دارم وصدای فلت و استانداردی داره وبیشتر واسه موقعی که گیتار میزنم استفاده میکنم و خیلی تو این سبک موزیک شنیدن به من جواب نمیده.

حالا موندم in ear eaphone چی بگیرم؟
    با توجه به موجودی مدل پیشنهاد شد (:

ولی اگه قصد خرید از خارج رو دارید بحث متفاوته اما فکر میکنم که از اون لیست هر چه به سمت گزینه پایین تر بیاید پشتیبانی از متال کم می شه ولی در هر شرایطی که بخاید حساب کنید حتی روی کاغذ از مدل قدیمی کریتیو شما بسیار خوش صدا تر این نوع موسیقی رو پخش خواهند کرد حتی S4

هر هدفونی برای هر کاربردی مناسب نیست و ممکنه یک هدفون بسیار مشخصات عالی داشته باشه اما برای کاربرد خاصی بدترین انتخاب باشه به هر حال این فقط یک پیشنهاد شخصی از ابزار شخصی هست

در آخر کیفیت صدای IE7 , S4 رو می تونید از ریویوهای اینجا و خارجی جستجو کنید ولی IP2 رو احتمال زیاد ریویوش گیر نیاد:
    1. بیس بسیار مانیتور و پرچزییات
    2. مید گرم و پرجزییات
    3. های شفاف و با کمترین اعوجاج و تیزی ممکن
    4. Soudnstage اون بسیار باز
    5. Imaging اون فوق العاده عالیه
    6. Tonal balance اون خیلی خوبه و احساس رنگی بودن زیاد ندارید
    7. راحتی استفاده از اون تقریبآ به خاطر اسنایل استاندارد برای کمتر از چند ساعت راحت هست
    8. نیاز به رسیدگی یا مراقب خاصی نداره
    9. به راحتی درایو می شه
    10. دیگه چیز دیگه ای می خاید غیر اینکه برای متال با توجه به مید و Low-Mid عالی اون و بیس پر جزییات صدای گرم و پرمغزی از سازتون بشنوید

شما هم موفق باشید.

3. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام عزیزان
    من یه هدفون یا هدست میخوام تا 400 تومن . حالا اگه کمترم شد بهتر
    کاربرد اصلی : گیم
    2: آهنگ
    3: فیلم
    نمیدونم چی بخرم. pc360 سنهایزر چطوره؟

در ضمن...
    یکی از دوستام میخواد beats pro بخره. ولی عشق کلاسیک هستش که فکر نکنم ربطی به beats داشته باشه...
    برای اون پیشنهاد خاصی دارید؟

ممنوووون
    سلام به شما

فعلآ بهترین برند مناسب کاربرد شما کریتیو هست چون به نسبت قیمت کیفیت خوبی داره و سایر برندها چندان مدل مطرحی در این کاربرد خاص ندارند ولی اگر کاربرد یا الویت کاربردتون رو از گیم بردارید پیشنهاد تا 400 تومن:
    1. Beyerdynamic Dt880 که مناسب بازی هم هست ولی باید میکروفون جداگانه تهیه کنید
    2. HD598 که باز هم مناسب بازی هست ولی باید یک کارت صدای خوب با آمپ قوی داشته باشید البته بالایی هم همینطور ولی فرقش اینه که مدل بالای نمونه اهم پایین هم داره که نیازی به کارت صدای قوی نداره
    3. Audio Technica M50 برخلاف دو نمونه قبل با یک کارت معمولی هم قابل استفاده هست ولی بهترین کیفیت صداش با یک کارت با آمپ متوسط بدست میاد

عشق کلاسیک و بیتس؟!
    نمی دونم دقیقآ چی بگم ولی فقط یک چیز:
    زمانی بیتس بخرید که تست کردید و از صداش خوشتون اومد ولی در نظر داشته باشید که این برند هیچ وقت صاحب صدای بالاتر از حد آماتوری نخواهد شد حالا داشته باشیم که کلاسیک قوی ترین سبک موسیقی و اینکه قوی ترین و حرفه ای ترین هدفونها هم از پس اجرای اون برنمیان دیگه چه برسه به این برند که در سطح آماتوری صداش گیر کرده (:

بودجه در نظر گرفته شده دوستتون رو فراموش کردید البته + بودجه برای سورس حرفه ای که احتمالآ ایشون ندارند

شما هم موفق باشید.

5. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام عزیزان...منم ۱ هدست خوب و عالی میخوام واسه شبها که موزیک گوش میدم...
    ۱ هدست توپ میخوام... و اینکه فقط سبک ترنس گوش میدم که حتما میدونید بیس قوی میخواد و صدای پر جزئیات و واضح...

بودجم هم ۵۰تومنه...حالا یه ذره بالاتر هم شد عیبی نداره...!

گوشیم هم Galaxy s I9000 هست و با این گوشی موزیک گوش میدم...

ممنون میشم راهنماییم کنید و مدلا رو بهم معرفی کنید...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من میخوام یک Headphone بخرم تا 200و Over-ear هم میخوام . فقط برای موریک الان خودم Aurvana Live دارم 3 سال پیش خریده بودم ازش راضی بودم یه چیزی میخوام که هم طراحی خوبی داشته باشه هم خوب باشه .
    خودم چنتا مدل در نظر دارم coloud و skullcandy skullcrusher ه
    .AKG سری Q ش تو ایران هست ؟
    من از iPod Touch استفاده میکنم یعنی حجم صدا و بیس زیاد میخوام.
    --
    in-ear خوب هم چیزی در حده ibeats باشه بد نیست ولی اینقدر برند زیاده ادم گیج میشه .
    Last edited by M1sChief; 31-12-2011 at 09:52.

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو سال بود که EP 630 داشتم ولی گمش کردم ومیخوام یه هدفون تازه بخرم می خوام بدونم میتونم با اندکی افزایش بودجه مثلا تا 30 تومن یه هدفونin ear با اختلاف کیفیت محسوس نسبت به 630 بخرم؟
    همه سبکی هم گوش میدم بیس قوی هم میخوام داشته باشه پلیرم cowon u5 هست
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به شما

فعلآ بهترین برند مناسب کاربرد شما کریتیو هست چون به نسبت قیمت کیفیت خوبی داره و سایر برندها چندان مدل مطرحی در این کاربرد خاص ندارند ولی اگر کاربرد یا الویت کاربردتون رو از گیم بردارید پیشنهاد تا 400 تومن:
    1. Beyerdynamic Dt880 که مناسب بازی هم هست ولی باید میکروفون جداگانه تهیه کنید
    2. HD598 که باز هم مناسب بازی هست ولی باید یک کارت صدای خوب با آمپ قوی داشته باشید البته بالایی هم همینطور ولی فرقش اینه که مدل بالای نمونه اهم پایین هم داره که نیازی به کارت صدای قوی نداره
    3. Audio Technica M50 برخلاف دو نمونه قبل با یک کارت معمولی هم قابل استفاده هست ولی بهترین کیفیت صداش با یک کارت با آمپ متوسط بدست میاد

عشق کلاسیک و بیتس؟!
    نمی دونم دقیقآ چی بگم ولی فقط یک چیز:
    زمانی بیتس بخرید که تست کردید و از صداش خوشتون اومد ولی در نظر داشته باشید که این برند هیچ وقت صاحب صدای بالاتر از حد آماتوری نخواهد شد حالا داشته باشیم که کلاسیک قوی ترین سبک موسیقی و اینکه قوی ترین و حرفه ای ترین هدفونها هم از پس اجرای اون برنمیان دیگه چه برسه به این برند که در سطح آماتوری صداش گیر کرده (:

بودجه در نظر گرفته شده دوستتون رو فراموش کردید البته + بودجه برای سورس حرفه ای که احتمالآ ایشون ندارند

شما هم موفق باشید.
    مرسی برای جوابتون
    مشکل اینه که من اسپیکر 5.1 هم دارم به همین دلیل باید کارت صدام 5.1 ساپرت کنه. کارتی هم که 5.1 باشه و آمپ قوی داشته باشه برای من خیلی گرونه...

اون دوستم هم عشق کلاسیک هست ولی اون طوری خفن !! که حرفه ای نیست و بودجش محدوده.
    با 500 -650 تومن بالاترین بازده رو میخواد. بیشتر با لپتاپش n55sf asus با یه هدفون معمولی گوش میکنه.

الان یه چند تا نمودار از beats و dt 880 دیدم ... بیتسه خیلی داغون به نظر میرسید.

بازم ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو سال بود که EP 630 داشتم ولی گمش کردم ومیخوام یه هدفون تازه بخرم می خوام بدونم میتونم با اندکی افزایش بودجه مثلا تا 30 تومن یه هدفونin ear با اختلاف کیفیت محسوس نسبت به 630 بخرم؟
    همه سبکی هم گوش میدم بیس قوی هم میخوام داشته باشه پلیرم cowon u5 هست
    با سپاس
    با افزایش بودجه تا 45 هزار تومان میتونید Creative EP 830 (جنس صداش نزیک همون EP 630 هستش) بخرید. مطمئن باشید پشیمون نمیشید.

11. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ep830 با توجه به قیمتش خیلی خوبه من داشتمش،پانچ خوبی داره

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به این فکر میکردم که مشخصات یک هدفون خوب چیه؟ و اینا به نظرم اومد:
    1. کیفیت صدای خوبی داشته باشه ولی تعریف صدای خوب چیه؟
    2. کیفیت ساخت خوب داشته باشه ولی چه انتخاب یا دخالتی نظر ما می تونه در کیفیت ساخت داشته باشه؟
    3. قیمت مناسبی داشته ولی خیلی از هدفونهای با کیفیت قیمت بسیار بالایی دارند پس چطور می شه انتخاب خوبی داشت؟
    4. به ابزار خاص و جانبی مثل آمپ نیاز نداشته باشه اما همیشه اینطور نیست و چرا هدفونهای حرفه ای به ابزار جانبی وابسته هستند؟
    5. راحتی استفاده داشته ولی همیشه اینطور نیست و اغلب نیازمند مراقبت ویژه هستند ولی چرا هدفون اینقدر ابزاری حساس نسبت به مراقبت هست؟
    6. در هر شرایطی قابل استفاده باشه اما چرا همیشه این اتفاق می افته که یک مدل خاصی برای کاربرد خاصی طراحی شده و چرا یک مدل همه کاره ساخته نمی شه یا حداقل چند کاره؟

خوشحال می شم اگه جوابی برای سوالهای بالا ندارید کمک کنید و سوالهای دیگه ای رو مطرح کنید شاید یکی اینجا پیدا شد و جوابی به من سراپا تقصیر و آرزو به دل مونده که یکی جوابم رو بده ، داد و خووووووشحال شدم (:

شما هم موفق باشید.
    به به صبر کنین الان من جواب میدم.
    با سلام و تشکر از اقا رضا که این فرصت رو بمن دادن.
    1.کیف صدای خوبی داشته باشه یعنی با توجه به قدرت شنوایی و تفکیک پذیری اون شخص, بتونه رضایت اون رو جلب کنه که کاملا سلیقه ای هست.
    2.معمولا تو این روزگار کیفیت ساخت رو زیاد بالا نمیبرن تا کالا بصورت مصرفی باشه و مثل مرسدس بنز های قدیم که الان 30 ساله کار میکنن نباشه تا شرکت تولید کننده ورشکست نشه.
    3. قیمت مناسب هم اصلا نباید مهم باشه بقول انگلیسیها که میگن ما اونقدر ثروتمند نیستیم که جنس ارزون بخریم.
    4.در مورد امپ هم یادم میاد یه جایی مقاله ای رو خوندم که گفته بود (امپ همیشه لازم هست حتی برای هدفونی که نیاز به امپ نداره .باید امتحان کنین )
    5.خوب وقتی وارد مبحس میکرو الکترونیک و قطعات ریز و حساس که به مرور زمان تا این اندازه فشرده و ریز ساخته میشن خوب فعلا نباید انتظار داشته باشیم ضد ضربه و ضد گلوله باشن.البته هدفون هامون زیاد هم حساس نیستن .ولی چون خیلی بهشون علاقه داریم یه خورده وسواس نشون میدیم.مثلا این قسمت توریه نرم بیرونی hd800 واقعا منو کلافه میکنه .لکه انگشتا بلافاصله روش جا میندازه اصلانم پاک نمیشه.شما چطوری پاک میکنین.
    6.راستش ما از تک تک هدفونهامون برای همه نو موسیقی و کاربردی استفاده میکنیم خیلی هم حال میده.ولی مشکل شما audiophile ها اینطوری دیگه.حساسیت بیش از اندازه که مثل وسواس شدید میمونه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •