تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 754 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام

خط منزلمون بصورت pcmبود و الان چند وقت پیش اومدن سر کوچمون از طرف مخابرات و نمیدونم چکار کردن و از مغازه دارا پرسدم و گفتم از حالت pcmبرداشتن واسه ارائه اینترنت و هر چی زنگ میزنم به مخابرات مربوطه جواب نمیدن و اینکه اگر بخوام بفهمم خطمون از pcm خارج شده باید چکار کنم و چه تستی کنم ؟؟ میخام بصورت انلاین انجام بدم ک مطمین بشم و بنده شهر شیرازم

با سپاس

داره خودمونی میشه M E H R D A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من از پارس آنلاین سرویس داشتم و یک هفته پیش درخواست جمع آوری دادم. امروز برای این که ببینم جمع آوری شده یا نه مودم رو وصل کردم دیدم چراغ دی اس ال ثابت هست. زنگ زدم گفتن جمع آوری شده و نامه محابرات هم اومده که این حط جمع آوری شده و گفتن که از اینجا که چک می کنن اینترنت ندارم.
    به نظرتون علت چیه که خط جمع آوری شده ولی چراغ دی اس ال هنوز ثابته و چشمک زن نیست؟ ضمنا توی بخش statistics مودم هم snr و بقیه پارامترها مقدار دارن که فکر می کنم اگه جمع آوری شده باشه باید اینها صفر باشن.
    ببخشید که توی این تاپیک مطرح کردم هر چند که مربوط به نویز نیست ولی تاپیک دیگه ای پیدا نکردم که مرتبط تر باشه.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    از ساعت 6 بعدازظهر به بعد با افت شدید سرعت مواجه میشم که با خاموش روشن کردن مودم درست میشه بعد یه 15 دقیقه دوباره افت شدید و خراب میشه
    ممکنه مشکل از مودم باشه؟
    ممنون
    سلام
    اگر فقط تو ساعتای خاص این اتفاق میفته که دلایل دیگه داره
    وگرنه میتونه از مودم باشه خصوصا آداپتور

من از پارس آنلاین سرویس داشتم و یک هفته پیش درخواست جمع آوری دادم. امروز برای این که ببینم جمع آوری شده یا نه مودم رو وصل کردم دیدم چراغ دی اس ال ثابت هست. زنگ زدم گفتن جمع آوری شده و نامه محابرات هم اومده که این حط جمع آوری شده و گفتن که از اینجا که چک می کنن اینترنت ندارم.
    به نظرتون علت چیه که خط جمع آوری شده ولی چراغ دی اس ال هنوز ثابته و چشمک زن نیست؟ ضمنا توی بخش statistics مودم هم snr و بقیه پارامترها مقدار دارن که فکر می کنم اگه جمع آوری شده باشه باید اینها صفر باشن.
    ببخشید که توی این تاپیک مطرح کردم هر چند که مربوط به نویز نیست ولی تاپیک دیگه ای پیدا نکردم که مرتبط تر باشه.
    اون پارامتر ها احیانا نسبت به قبل کم نشدن؟
    مثلا Upstream و Downstream خط زمان برقراری اینترنت و بعدش چقدر تغییر کرده؟
    ممکنه اثر سایر خطوط روی خط باشه

4. 2 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.دوستان دیروز به خاطر دانلود رایگان شبانه رفتم از طرح یاقوت بسته 1 الی 4 مگ از مخابرات استان اغ شهر خوی یه ساله رو خریدم.میخواستم 2 الی 16 رو بگیرم که پشتیبانش گفت به نظرم بیشتر از 4 مگ جواب نده.
    سرعت دانلودش از 250 به بالا نمیره و بهانه میارن که فاصلش از مرکز مخابرات دو رباشه نمیشه 16 مگ داد و سرعت کم میشه.الان سرعت دانلودم ازسایت ها بشتر از 260 الی 270 نمیره.تماس گرفتم گفتن که روی 4 الی 5 مگ میبندن خط رو.تصویر اطلاعات مودم رو میزارم دوستان کار بلد راهنمایی کنن که این خط تا چقدر میتونه بگشه و دیتا ریت رو چند مگ الان بستن و خلاصه چقدری میشه از این خط سرعت گشید.امروز که خط رو روی 4 بستن چراغ adsl چشمک زن شد وگفتن که به خاطر فاصله از مرکز تلفن بیشتر از 2 مگ نمیکشه خط شما در حالی که هزینه 2 برابری رو پرداخت کردم.خواشا دوستان وارد کمک کنن ببینم اگه حرفشون درست نباشه و بشتر از 2 مگ بکشه بتونم پیگیری کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام.دوستان دیروز به خاطر دانلود رایگان شبانه رفتم از طرح یاقوت بسته 1 الی 4 مگ از مخابرات استان اغ شهر خوی یه ساله رو خریدم.میخواستم 2 الی 16 رو بگیرم که پشتیبانش گفت به نظرم بیشتر از 4 مگ جواب نده.
    سرعت دانلودش از 250 به بالا نمیره و بهانه میارن که فاصلش از مرکز مخابرات دو رباشه نمیشه 16 مگ داد و سرعت کم میشه.الان سرعت دانلودم ازسایت ها بشتر از 260 الی 270 نمیره.تماس گرفتم گفتن که روی 4 الی 5 مگ میبندن خط رو.تصویر اطلاعات مودم رو میزارم دوستان کار بلد راهنمایی کنن که این خط تا چقدر میتونه بگشه و دیتا ریت رو چند مگ الان بستن و خلاصه چقدری میشه از این خط سرعت گشید.امروز که خط رو روی 4 بستن چراغ adsl چشمک زن شد وگفتن که به خاطر فاصله از مرکز تلفن بیشتر از 2 مگ نمیکشه خط شما در حالی که هزینه 2 برابری رو پرداخت کردم.خواشا دوستان وارد کمک کنن ببینم اگه حرفشون درست نباشه و بشتر از 2 مگ بکشه بتونم پیگیری کنم
    سلام
    attenuation شما 49 دسی بل هست که نشون میده از مرکز مخابراتی حدود 3.5 کیلومتر فاصله دارید که زیاده
    خط شما هم فعلا روی 2 مگابیت آپ شده اما از لحاظ تئوری نباید بیشتر از 5 مگابیت کشش داشته باشه البته مودم شما خودش نهایت کشش رو زده 10 مگابیت که خیلی بعیده
    اما از لحاظ عملی بهشون بگید مجدد روی 4 یا 5 مگابیت تنظیم کنن و شما هم مدلاسیون خط رو از ADSL2+ بزارید روی G.DMT احتمالا لینک ثابت بمونه

7. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    attenuation شما 49 دسی بل هست که نشون میده از مرکز مخابراتی حدود 3.5 کیلومتر فاصله دارید که زیاده
    خط شما هم فعلا روی 2 مگابیت آپ شده اما از لحاظ تئوری نباید بیشتر از 5 مگابیت کشش داشته باشه البته مودم شما خودش نهایت کشش رو زده 10 مگابیت که خیلی بعیده
    اما از لحاظ عملی بهشون بگید مجدد روی 4 یا 5 مگابیت تنظیم کنن و شما هم مدلاسیون خط رو از ADSL2+ بزارید روی G.DMT احتمالا لینک ثابت بمونه
    میشه کاملتر توضیح بدین باید چی کار کنم.تنظیمات مودم رو باید چطوری و کجاش رو تغییر بدوم.مودم که میگین زده بیشتر از ده مگ نمیشه مدلش 8811 از اون قدیمی ها هست.عدوض کنم مشکل حل میشه ؟چرا تئوری و بیشتر از 5 مگ نمیشه.یه کم بیشتر و راحتر توضیح میدین.ممنو

-----
    خودم در تنظیمات این گزینه ها رو پیدا کردم.اینها رو باید غیر فعال کنم به غیر از اولی یا چطوری هست ؟

Last edited by ir.warez; 25-12-2016 at 19:52.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

میشه کاملتر توضیح بدین باید چی کار کنم.تنظیمات مودم رو باید چطوری و کجاش رو تغییر بدوم
    Advanced Setup
    DSL
    فقط تیک G.Dmt Enabled و AnnexL Enabled و AnnexM Enabled رو بزنید

اگر مودم شما تی پی لینک نیست و فرق داره عکس بزارید تا راهنمایی کنم

---
    بله همونجاست
    Last edited by hellbrain666; 25-12-2016 at 19:57.

10. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

Advanced Setup
    DSL

AnnexL Enabled و AnnexM Enabled چی هستن ؟
    من الان مدت هاست تو تنظیمات مودم فقط تیک G.Dmt Enabled برام زده هست و هیچ مشکلی هم ندارم

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

Advanced Setup
    DSL

متوجه شدم.فقط میشه بیشتر توضیح بدین که چرا و چطوری میشه نهایت سرعتی که خط میشه رو فهمید و چرا نباید بیشتر از 4 یا 5 مگ بده و این که مدم نهایتا 10 مگ رو میتونه بده و با تغییر مدم میشه مشکل حل میشه یا خیر ؟

داره خودمونی میشه M E H R D A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    اگر فقط تو ساعتای خاص این اتفاق میفته که دلایل دیگه داره
    وگرنه میتونه از مودم باشه خصوصا آداپتور

اون پارامتر ها احیانا نسبت به قبل کم نشدن؟
    مثلا Upstream و Downstream خط زمان برقراری اینترنت و بعدش چقدر تغییر کرده؟
    ممکنه اثر سایر خطوط روی خط باشه
    SNR Downstream که تغییری نکرده و قبلا 6 بود الآن هم 6 هست. بقیه پرامترها رو یادم نیست قبلا چقدر بودن.
    خودم هم خدس می زنم مشکل از تاثیر خطوط روی هم باشه چون ما سه تا حط تلفن داریم که هر سه تاشون ADSL دارن (یکیش همین پارس آنلاین بود و الاآن روی اون دو تای دیگه اینترنت هست) ولی نویز توی هر سه تا شون بالاست در حالی که توی پارکینگ یه بار تست سر خط گرفتیم نویز نبود و SNR حدود 22 بود. هر سه تا خط توی یه کابل 6 رشته به داخل خونه اومده و مودم ها هم مستقیما به همون کابل وصل شدن. ضمنا فاصله آپارتمان ما از کافوی مخابرات که توی پارکینگ هست خیلی زیاده (طول اون کابلی که گفتم 250 متره!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •