سلام دوست عزيز. نرم افزار جديد رو هم قبلاً ريختم فرقي نكرد. نرم افزار جديد چيزي كه سايت پاناسونيك گفته بود يه تغييراتي توي امكان اسكايپ داره، تغيير ديگه اي نداره
سلام دوست عزيز. نرم افزار جديد رو هم قبلاً ريختم فرقي نكرد. نرم افزار جديد چيزي كه سايت پاناسونيك گفته بود يه تغييراتي توي امكان اسكايپ داره، تغيير ديگه اي نداره
ُسلام تی وی مشکل داره حتما تعویضش کن
ربطی به رد شدن از QC نداره ولی ربطی به مرجوعی بودن داره چون به این سرعت این همه مدل و برند یه جا مرجوعی نمی شن. مثلا با عقل جور در میاد HX925 به تعداد این همه زیاد با فاصله کمی از اومدن در دنیا که به تعداد نامحدود در بانه توزیع میشن اکثرا از QC رد شده باشند؟
واقعا قیمت کم بانه به علت بنجل بودن جنسا نیست بلکه علتش تطابق با قیمت جهانی هست که تازه اگر دلار انقدر گرون نبود قیمتهاش از این هم ارزون تر بود.
Last edited by smhsh121; 01-07-2012 at 15:56.
یک تجربه شخصی از بانه به عرضتون برسونم که سال پیش در سفری که به اونجا داشتم و در کمال تعجب با اتوبوسی که در حال تخلیه بار بود و از تهران میومد و بار تخلیه شده شامل چندین tv بود روبرو شدم و حساب کار دستم اومد که بدون شک اینها محصولات معیوب خیابان جمهوری یا امین حضور بودن! و مطمئنم باز اینهارو به مشتری میفروشند!
و نکته ی اصلی شرایط حمل این محصولات حساس هست که سوار بر قاطر و زیر برف و بوران و تکانها و ضربه هایی که حین عبور از بیراهه ها به اونها وارد میشه تا به دست مشتری برسه! و اگر هم مرز رو ببندن ممکنه چند روزی این وسایل در کوه و کمر معطل شوند و به خاطر شرایط محیطی دچار انقباض و انبساط شوند که میتونه آسیبهای جدی رو بر خازنهای دستگاه بزنه.
اگر قصد خرید از بانه رو دارید سعی کنید در فصول سرد و بارانی و برفی اونجا نرید. و یا ریسک خرید رو به جان بخرید.
|
بله خب، وقتی سر می چرخونیم انواع تخلف رو به چشم می بینیم! چرا یه عده نیان و از شهرهای دیگه تی وی نبرن بانه و به مردم...
وقتی از نمایندگی بگیری، تی وی رو هم اگه بهت ..بله.. حداقل یه جایی هست که بتونی قانونی پیگیر حقت باشی ولی اونجا چی..
|
Last edited by New-P30world; 01-07-2012 at 22:22.
42st30که من از نمایندگی گرفتم از بانه قیمتش کمتر بود
شايد يه زماني نمايندگي ارزونتر بود ولي موقعي كه من گرفتم اونجا 2.540 بود اينجا 3.350
Last edited by mahiran; 02-07-2012 at 12:34.
با این وضعیت تغییر قیمت دلار بنظرتون خرید VT30 50 اینچ ریسک نیست ممکنه دوباره برگرده قیمت قبل ؟
قیمتا دیگه هیچ وقت بر نمیگرده مطمئن باش بدتر نشه بهتر نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)