تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 1421 اولاول ... 234234735135195205215225235245255265275335736231023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

لطفا برای من هم پخ کنید.
    روشش مجانیه؟
    دوست عزیز این روشو برای منم پ.خ کن .
    براتون پیام خصوصی شد

ساعت 1:47 صُبح، سرعت در حال حاضر با این روش و تک لینک از یوتوب (343 کیلوبایت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

براتون پیام خصوصی شد

داداش نمی خوام بهت بی احترامی کنم ولی اکانتت اصلا بدرد نمی خوره
    سرعتی هم که گفتی اصلا وجود نداره من الان ساعت 2:40 از youtube دانلود کردم حداکثر 80 بود
    از سایت های دیگه همین سرعت بود
    در بیشتر جاها بدون استفاده از kerio شما سرعت بالا تر هم بود

3. این کاربر از darzi89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

اونایی که از kerio استفاده میکنن حواسشون باشه به راحتی تمام اطلاعاتشون مانیتور میشه

5. 4 کاربر از endoftime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اونایی که از kerio استفاده میکنن حواسشون باشه به راحتی تمام اطلاعاتشون مانیتور میشه

راس میگه این خوشتیپ مک کویین.! حواستون به خودتون باشه. داداش این این یه امکان یا همون Feauture ه که بعضی فایروالا دارن بنام Http Log ! فایروال Outpost هم داره. شما یا نمی فهمی این یعنی چی یا می فهمی و الکی می خوای اظهار فضل کنی یا بقیه رو بترسونی.شما خودت خودتو مانیتور کنی حواست به چی باید باشه؟؟ قبل از چرخاندن زبان در دهان بهتر است فکر را در ذهن حداقل یکبار بچرخانیم.! زت زیاد!

7. این کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سرویس 2m مخابرات مدارک چی میخواد .

شبانه از چند تا چند هست و سرعتش چه طوری هست.

ماهانه هم شبانه رایگان داره یا باید 6 ماه و 1 ساله باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

راس میگه این خوشتیپ مک کویین.! حواستون به خودتون باشه. داداش این این یه امکان یا همون Feauture ه که بعضی فایروالا دارن بنام Http Log ! فایروال Outpost هم داره. شما یا نمی فهمی این یعنی چی یا می فهمی و الکی می خوای اظهار فضل کنی یا بقیه رو بترسونی.شما خودت خودتو مانیتور کنی حواست به چی باید باشه؟؟(?WTF) قبل از چرخاندن زبان در دهان بهتر است فکر را در ذهن حداقل یکبار بچرخانیم.! زت زیاد!
    شما چرا دردت میاد!
    بنده عرض کردم kerio امنیت نداره
    شمارو به این صفحات ارجاع میدم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فعلا وقت ندارم ولی خودتون میتونید یه سرچی در باره kerio user control انجام بدید.

اگر چیزی که میگم غلطه بگید ماهم اطلاعاتمون بیشتر شه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

شما چرا دردت میاد!
    بنده عرض کردم kerio امنیت نداره
    شمارو به این صفحات ارجاع میدم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فعلا وقت ندارم ولی خودتون میتونید یه سرچی در باره kerio user control انجام بدید.

اگر چیزی که میگم غلطه بگید ماهم اطلاعاتمون بیشتر شه!

دوست عزیزمون راست میگه تمام کسایی که دارن از سرویس کریو (kerio) استفاده می کنند تمامی اطلاعات ارسالی و دریافتی شون لاگ گرفته میشه
    و مدیر سرور میتونه مشاهده کنه شما تو کدوم سایت ها رفتی و چه مطالبی را در گو گل سرچ کردید
    حتی این امکان هم هست که کریو را به یکسری اسکریپ اتصال می دهند و می توانند یوزرنیم و پسورد های ارسالی شما را زیر نظر داشته باشند.

به نظر من سرویس کریو خوب نیست و از همون https & ------ فایر استفاده کنیم بهتره سرعتش هم فرقی نداره

11. این کاربر از darzi89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیزمون راست میگه تمام کسایی که دارن از سرویس کریو (kerio) استفاده می کنند تمامی اطلاعات ارسالی و دریافتی شون لاگ گرفته میشه
    و مدیر سرور میتونه مشاهده کنه شما تو کدوم سایت ها رفتی و چه مطالبی را در گو گل سرچ کردید
    حتی این امکان هم هست که کریو را به یکسری اسکریپ اتصال می دهند و می توانند یوزرنیم و پسورد های ارسالی شما را زیر نظر داشته باشند.

به نظر من سرویس کریو خوب نیست و از همون https & ------ فایر استفاده کنیم بهتره سرعتش هم فرقی نداره
    احتیاج به سرچ نیست شما همین عبارتو دقیق بخونید همه چی معلومه.Kerio Contorl در حکم یه فایروال می تونه از راه دور به صورت ریموت مدیریت بشه یعنی اگه شما این فایروالو نصب کنید و Kerio Connect رو اجازه بده به کانکت شدن این امکان هست. تقریبا یه چیزیه شبیه به Symantec Enpoint Protection که ادمین میتونه Policy ها رو بصورت ریموت روی کلاینت ها مدیریت کنه. یا Comodo Endpoint منتها فرقش اینه که چون این نرم افزار Http Log داره و امکانات مانیتورینگ بیشتر ادمین به جزئیات بیشتری دسترسی داره. حتما این نرم افزار امکان غیر فعال کردن Http Log رو داره. اما اینا هیچکدوم دلیل نمیشه که این نرم افزار نا امن باشه مگر اینکه:
    1- از کرک غیر مطمئن استفاده بشه.که من اصلا به کرک ها اعتمادی ندارم. مگر موارد خاص.به این شکل که کرک کننده به نوعی تو نرم افزار تغییراتی داده باشه که امکان کانکت شدن رو به ادمین بده.مثلا Dll یا فایل اجرایی رو دستکاری کرده باشه تا یه حفره ایجاد شده باشه.
    2-کسی دیگه این نرم افزار رو نصب کرده باشه و امکان کانکت رو برای خودش ایجاد کرده باشه.
    3-یا این نرم افزار به اکانتی کانکت بشه و لاگ های خودش رو آپلود کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

برای خرید این سرویس ها باید مطمئن باشید از کی و کجا میخرید
    به هر حال هر ادمینی میتونه به هر صورت که بخواد اطلاعات یوزرهاش رو در اختیار داشته باشه و این چیز جدیدی نیست
    به جُز سرویس Kerio میتونید از چیز پی ان ها، س.اکس و بقیه چیز شکن ها هم استفاده کنید
    باز هم به شرطی که بدونید از کی و کجا تهیه می کنید..
    قدرت سرور و کیفیت خدمات هم خیلی مهمه که دلیل بالا بودن سرعت من با تک لینک، استفاده از همین سرورها و خدمات حرفه ای است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

براتون پیام خصوصی شد

با سلام برای منم بفرستید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •