یه نفر راهنمایی کنه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
یه نفر راهنمایی کنه
سلام. در رابطه با خرید وسایل صوتی میتونم یه سایتی رو بهتون معرفی کنم که شما هرچی بخواین رو سرچ میکنین بعد براتون لیستی از عرضه کنندگان رو میاره که هرکدوم اون محصول رو با چه قیمیتی عرضه کردن. مقایسه هم میتونین کنین. در کل سایته خوبیه. بهتون پیشنهاد میکنم یه سر بزنین. امیدوترم که به دردتون بخوره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای پی 630 رو نداشت
سلام دوستان خسته نباشید
هدفون رنج 100 واس بچه 4 ساله سبک پاپ چی پیشنهاد میدید که سرش رو اذیت نکنه و اندازش باشه و آلیاژش هم خوب باشه؟
نظرتون راجع به K44 , SHL3000 , xb200 , HD 202 II , dj700 چیه؟
ممنون
دوستان تا حداکثر 70 هزار تومن یه هدفون معرفی می کنید که بیس و شفافیت خوبی داشته باشه. البته تا حد همین قیمت منظورم هست. اگه گارانتی هم داشته باشه که خیلی خوبه. کریتیو 630 چطور هست؟
درود
دوست گرامی من بر اساس تجربیات خودم با minix NT-1 پاسخ میدم. من دوایس ios دارم هم آیفون هم آیپد. تمام صداهایی که از دستگاه بیاد توی هدست پخش میشه. موزیک فیلم بازی و ... . اگر در حین هر کدام از این کارها تلفن زنگ بخوره صدای اصلی قطع و صدای زنگ خور تلفن بصورن ملایم توی هدست هم پخش میشه و دکمه کنار هدست رو میزنید و شروع به صحبت کردن از طریق هدست میکنید. خوبیش اینکه میتونید همزمان هم به آیفون و هم آیپد وصل کنید و بشینید با آیپد بازی کنید و به محضی که گوشی زنگ خورد بصورت اتومات سوییچ میشه روی گوشی و میتونید فوری جواب بدید.
اما در مورد کیفیت هدست بی سیم و با سیم فکر نکنم در اون حد که میگین باشه.من خودم هم از همین NT-1 بخصوص موقع پیاده روی استفاده میکنم بسیار کیفیت عالی داره و از نظر کیفیت صدا از هدست های سیم داری که تا 3برابر اون قیمت دارن اگر بهتر نباشه کمتر هم نیست. دلیل قیمت پایین این مدل هم با توجه به سیاست شرکت برای ایجاد رقابت در بازار هست و چون در بازار رقبای معروف و با سابقه ای وجود داره و این مدل minix هنوز در اول راه هست سعی داره در بازار اول خودشو معروف کنه بعد قیمتش افزایش پیدا خواهد کرد.
البته باز هم تاکید میکنم که اینها بر اساس تجربه شخصی خودم با NT-1 هست و در مورد سایر مدل های مشابه تجربه یا نظری ندارم.
ممنون از پاسخ گویی شما دوست عزیز
من تو چند تا سایت خارجی بررسی این هدفون رو خوندم،تقریبا هممشون با توجه به رنج قیمتیش ازش تعریف کرده بودن و حتی بین رقبای هم قیمتش هم تقریبا اونو بهترین دونسته بودن،ولی یه نکته ای که همه در موردش ذکر کرده بودن این بود که باس این هدفون قوی و زیاده،می خواستم ازتون بپرسم میزان صدای باس این هدفون در چه حدیه و آیا بیش از حده که باعث محو شدن صداهای دیگه بشه؟ میزان شفافیت صدا و کیفیت صداهای زیر در چه حدی هستش؟ همچنین میزان نشت صدا زیاد نیست(با توجه به این که به نظر میاد گوشی هاش کمی کوچک هستن)،وضعیت باتری و شارژ اون چطوره(چند ساعت دووم میاره) و این که آیا قابلیت اتصال به صورت سیمی (جک 3.5 میلی متری) رو هم داره؟ راستش دلیل وسواس من این هستش که تو این رنج قیمتی میشه هدفون های فوق العاده با کیفیت سیمی مثل سنهایزر HD 203 خرید و اگه نگران مشکل خرابی سیم نبودم هم قطعا همین رو می خریدم! ببخشید زیاد سوال پرسیدم!
سلام.
من میخوام یه مقایسه انجام بدین.
به نظر شما هدفون گوشی گالکسی S4mini در چه رده ای از هدفون ها میتونه قرار بگیره؟؟؟ باتوجه به تکنیک ساخت و کیفت صدا
![]()
این مدل به خصوص را تست نکردم ولی اگر شبیه سری note سامسونگ باشه در بهترین حالت کیفیتش در حدود ep 630 هست.کیفیت ساختش بد نیست اما در قسمت صدا بیسش نسبت به 630 بومی و شل و ول تر ،مید ناواضح و عقب رفته تر و تریبل کم تر و بالاطبع شفافیت کمتر.
توی همین سه یا 4 صفحه اخیر توضیحات کافی موجوده. کریتیو ep630 و فیلیپس 3590 گزینه هایی هستن که باید در موردشون بیشتر بدونین. همین ادامه پستم هم می تونه کافی باشه براتون.
سلام
من قبلاً یک مقایسه ایی کوچیک بین ایرفون گلکسی اس 4 و فیلیپس 3590 انجام دادم. شاید مفید باشه براتون:
Last edited by rave-87; 13-09-2014 at 19:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)