تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 602 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بالاخره بهترین پیشنهاد تا صد تومن چیه که صداش شبیه به باند های jbl gto938 باشه یا به کنوود718 نزدیک باشه

باند های 6975 صداش خوبه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    یه پیشنهاد تا صد تومن بدین
    اگه برای ورزش هم مناسب نبود اشکال نداره چون سعی میکنم یجوری خودم مناسب کنمش

کس نیست راهنمایی کنه

یه نفر راهنمایی کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام. در رابطه با خرید وسایل صوتی میتونم یه سایتی رو بهتون معرفی کنم که شما هرچی بخواین رو سرچ میکنین بعد براتون لیستی از عرضه کنندگان رو میاره که هرکدوم اون محصول رو با چه قیمیتی عرضه کردن. مقایسه هم میتونین کنین. در کل سایته خوبیه. بهتون پیشنهاد میکنم یه سر بزنین. امیدوترم که به دردتون بخوره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام. در رابطه با خرید وسایل صوتی میتونم یه سایتی رو بهتون معرفی کنم که شما هرچی بخواین رو سرچ میکنین بعد براتون لیستی از عرضه کنندگان رو میاره که هرکدوم اون محصول رو با چه قیمیتی عرضه کردن. مقایسه هم میتونین کنین. در کل سایته خوبیه. بهتون پیشنهاد میکنم یه سر بزنین. امیدوترم که به دردتون بخوره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ای پی 630 رو نداشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    هدفون رنج 100 واس بچه 4 ساله سبک پاپ چی پیشنهاد میدید که سرش رو اذیت نکنه و اندازش باشه و آلیاژش هم خوب باشه؟
    نظرتون راجع به K44 , SHL3000 , xb200 , HD 202 II , dj700 چیه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان تا حداکثر 70 هزار تومن یه هدفون معرفی می کنید که بیس و شفافیت خوبی داشته باشه. البته تا حد همین قیمت منظورم هست. اگه گارانتی هم داشته باشه که خیلی خوبه. کریتیو 630 چطور هست؟

در آغاز فعالیت MINIX.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام؛دوستان یه سوال داشتم در مورد هدست های بلوتوث،موقعی که این هدست ها به اسمارت فون کانکت میشن(دیوایسم سیستم عاملش اندروید نسخه ی 4.3 هستش) فقط صدای موزیک پخش شده توسط موزیک پلیر رو پخش می کنن یا تمام صداهای پخش شده از دستگاه اعم از صدای فیلم ها و بازی ها و نوتیفیکیشن ها رو؟
    ضمنا نظرتون در مورد هدست های بلوتوث Sound System BT7 NFC؛Sound System BT5،فیلیپس SHB4000 همچنینMinix NT-1 و در آخر جنیوس HS920BT چیه و به نظرتون کدوم برای خرید مناسبه؟
    این که میگن کیفیت هدست های بلوتوث خیلی پایینه و به درد نمی خورن واقعیت داره؟ من تا دلتون بخواد هدست و هدفون سیمی خراب کردم اما هیچ کدوم برند درست و حسابی نبودن و گرون ترینشون 25 تومن قیمت داشت! (منظورم اینه که تا حالا با هدست ها و هدفون های رده بالا موزیک گوش ندادم که سطح انتظاراتم خیلی بالا باشه!)ولی خوب کیفیت صدا برام مهمه،موزیک هم بیشتر بی کلام و لایت و گاهی الکترونیک گوش می کنم و دوست دارم هم بیس خوبی داشته باشه(البته استاندارد و نه بیش از حد!) و هم شفافیت خوبی.
    درود
    دوست گرامی من بر اساس تجربیات خودم با minix NT-1 پاسخ میدم. من دوایس ios دارم هم آیفون هم آیپد. تمام صداهایی که از دستگاه بیاد توی هدست پخش میشه. موزیک فیلم بازی و ... . اگر در حین هر کدام از این کارها تلفن زنگ بخوره صدای اصلی قطع و صدای زنگ خور تلفن بصورن ملایم توی هدست هم پخش میشه و دکمه کنار هدست رو میزنید و شروع به صحبت کردن از طریق هدست میکنید. خوبیش اینکه میتونید همزمان هم به آیفون و هم آیپد وصل کنید و بشینید با آیپد بازی کنید و به محضی که گوشی زنگ خورد بصورت اتومات سوییچ میشه روی گوشی و میتونید فوری جواب بدید.
    اما در مورد کیفیت هدست بی سیم و با سیم فکر نکنم در اون حد که میگین باشه.من خودم هم از همین NT-1 بخصوص موقع پیاده روی استفاده میکنم بسیار کیفیت عالی داره و از نظر کیفیت صدا از هدست های سیم داری که تا 3برابر اون قیمت دارن اگر بهتر نباشه کمتر هم نیست. دلیل قیمت پایین این مدل هم با توجه به سیاست شرکت برای ایجاد رقابت در بازار هست و چون در بازار رقبای معروف و با سابقه ای وجود داره و این مدل minix هنوز در اول راه هست سعی داره در بازار اول خودشو معروف کنه بعد قیمتش افزایش پیدا خواهد کرد.
    البته باز هم تاکید میکنم که اینها بر اساس تجربه شخصی خودم با NT-1 هست و در مورد سایر مدل های مشابه تجربه یا نظری ندارم.

7. این کاربر از MINIX.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درود
    دوست گرامی من بر اساس تجربیات خودم با minix NT-1 پاسخ میدم. من دوایس ios دارم هم آیفون هم آیپد. تمام صداهایی که از دستگاه بیاد توی هدست پخش میشه. موزیک فیلم بازی و ... . اگر در حین هر کدام از این کارها تلفن زنگ بخوره صدای اصلی قطع و صدای زنگ خور تلفن بصورن ملایم توی هدست هم پخش میشه و دکمه کنار هدست رو میزنید و شروع به صحبت کردن از طریق هدست میکنید. خوبیش اینکه میتونید همزمان هم به آیفون و هم آیپد وصل کنید و بشینید با آیپد بازی کنید و به محضی که گوشی زنگ خورد بصورت اتومات سوییچ میشه روی گوشی و میتونید فوری جواب بدید.
    اما در مورد کیفیت هدست بی سیم و با سیم فکر نکنم در اون حد که میگین باشه.من خودم هم از همین NT-1 بخصوص موقع پیاده روی استفاده میکنم بسیار کیفیت عالی داره و از نظر کیفیت صدا از هدست های سیم داری که تا 3برابر اون قیمت دارن اگر بهتر نباشه کمتر هم نیست. دلیل قیمت پایین این مدل هم با توجه به سیاست شرکت برای ایجاد رقابت در بازار هست و چون در بازار رقبای معروف و با سابقه ای وجود داره و این مدل minix هنوز در اول راه هست سعی داره در بازار اول خودشو معروف کنه بعد قیمتش افزایش پیدا خواهد کرد.
    البته باز هم تاکید میکنم که اینها بر اساس تجربه شخصی خودم با NT-1 هست و در مورد سایر مدل های مشابه تجربه یا نظری ندارم.
    ممنون از پاسخ گویی شما دوست عزیز
    من تو چند تا سایت خارجی بررسی این هدفون رو خوندم،تقریبا هممشون با توجه به رنج قیمتیش ازش تعریف کرده بودن و حتی بین رقبای هم قیمتش هم تقریبا اونو بهترین دونسته بودن،ولی یه نکته ای که همه در موردش ذکر کرده بودن این بود که باس این هدفون قوی و زیاده،می خواستم ازتون بپرسم میزان صدای باس این هدفون در چه حدیه و آیا بیش از حده که باعث محو شدن صداهای دیگه بشه؟ میزان شفافیت صدا و کیفیت صداهای زیر در چه حدی هستش؟ همچنین میزان نشت صدا زیاد نیست(با توجه به این که به نظر میاد گوشی هاش کمی کوچک هستن)،وضعیت باتری و شارژ اون چطوره(چند ساعت دووم میاره) و این که آیا قابلیت اتصال به صورت سیمی (جک 3.5 میلی متری) رو هم داره؟ راستش دلیل وسواس من این هستش که تو این رنج قیمتی میشه هدفون های فوق العاده با کیفیت سیمی مثل سنهایزر HD 203 خرید و اگه نگران مشکل خرابی سیم نبودم هم قطعا همین رو می خریدم! ببخشید زیاد سوال پرسیدم!

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    من میخوام یه مقایسه انجام بدین.
    به نظر شما هدفون گوشی گالکسی S4mini در چه رده ای از هدفون ها میتونه قرار بگیره؟؟؟ باتوجه به تکنیک ساخت و کیفت صدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    به نظر شما هدفون گوشی گالکسی S4mini در چه رده ای از هدفون ها میتونه قرار بگیره؟؟؟ باتوجه به تکنیک ساخت و کیفت صدا

این مدل به خصوص را تست نکردم ولی اگر شبیه سری note سامسونگ باشه در بهترین حالت کیفیتش در حدود ep 630 هست.کیفیت ساختش بد نیست اما در قسمت صدا بیسش نسبت به 630 بومی و شل و ول تر ،مید ناواضح و عقب رفته تر و تریبل کم تر و بالاطبع شفافیت کمتر.

11. 2 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان تا حداکثر 70 هزار تومن یه هدفون معرفی می کنید که بیس و شفافیت خوبی داشته باشه. البته تا حد همین قیمت منظورم هست. اگه گارانتی هم داشته باشه که خیلی خوبه. کریتیو 630 چطور هست؟
    توی همین سه یا 4 صفحه اخیر توضیحات کافی موجوده. کریتیو ep630 و فیلیپس 3590 گزینه هایی هستن که باید در موردشون بیشتر بدونین. همین ادامه پستم هم می تونه کافی باشه براتون.

سلام.

سلام
    من قبلاً یک مقایسه ایی کوچیک بین ایرفون گلکسی اس 4 و فیلیپس 3590 انجام دادم. شاید مفید باشه براتون:

خب قسمت شد تا مقایسه ایی بکنم بین she3590 و ایرفون گلکسی اس 4
    از لحاظ سبک صدا که هر دو هدفون کاملاً با هم متفاوت هستن. فیلیپس صدای V شکلی داره و گلکسی اس 4 صدای بسیار گرم با تریبل کاملاً نرم.
    هرچند توی بعضی مواقع فیلیپس صداش کمی تیز میشه، ولی لااقل گرفتگی صدای ایرفون سامسونگ رو نداره. حتی توی مید هم فیلیپس شفاف تر به نظر میاد.
    بیس سامسونگ بیشتر و بومی تر و شل تر از فیلیپس به نظر میاد. سامسونگ کند تر از فیلیپس هست.
    صدای سامسونگ بسته و شما رو آنچنان در بر نمی گیره، ولی فیلیپس صداش شما رو در بر می گیره و از این لحاظ شمه ایی از هدفون های گرون قیمت رو رو می شه و دوباره به یاد شما میندازه که این عبارت که می گن هرچقدر پول میدی همونقدر آش می خوری، تاریخ انقضاش گذشته.
    کلاً من رو مطمئن کرد که یدونه 3590 برای خودم خواهم خرید. ولی در نهایت می گم که اگر دنبال صدایی گرم مثل صدای ایرفون سامسونگ هستین، دنبال فیلیپس نرین. شاید کریتیو ep630 مناسب باشه.
    Last edited by rave-87; 13-09-2014 at 19:18.

13. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •