تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 1849 اولاول ... 2342347351351952052152252352452552652753357362310231523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه wiy2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود 256 نامحدود رو چنده؟؟ اگه میشه بی زحمت یه تست هم بذارید
    من یه مدتی میخواستم نامحدود بگیرم زنگ زدم پشتیبانی های وب گفتن نهایت سرعت دانلود 32
    البته نسبت به قیمتش اصلا به صرفه نیست.

2. 2 کاربر از wiy2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

دوستان عزیزی که الان 2 مگ محدود دارن میشه بگن راضی هستن یا نه؟ روی چند میبندن خط رو؟ نوسان سرعت در ساعات روز (غیر رایگان) چطوره؟ سرعت دانلود با IDM و باز کردن صفحات خوبه؟

ممنون

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان عزیزی که الان 2 مگ محدود دارن میشه بگن راضی هستن یا نه؟ روی چند میبندن خط رو؟ نوسان سرعت در ساعات روز (غیر رایگان) چطوره؟ سرعت دانلود با IDM و باز کردن صفحات خوبه؟

ممنون
    -2مگ کلا تایم رایگان نداره...

-پینگ هم بستگی به منطقه ی مخابراتی و شهرتون داره...

-نهایت پهنای باندی که این شرکت داره8مگ هستش و فک کنم سرویس 2مگشون برات 8مگ ببندن...

-اینو هم بگم که روزای تعطیل سرعت تک لینک و پینگ اصلا خوب نیس ولی در کل نسبت به قیمت و پولی که میدی کیفیت خوب هستش البته اگه منطقه ی مخابراتیتون خلوت باشه...

5. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

-2مگ کلا تایم رایگان نداره...

-پینگ هم بستگی به منطقه ی مخابراتی و شهرتون داره...

-نهایت پهنای باندی که این شرکت داره8مگ هستش و فک کنم سرویس 2مگشون برات 8مگ ببندن...

-اینو هم بگم که روزای تعطیل سرعت تک لینک و پینگ اصلا خوب نیس ولی در کل نسبت به قیمت و پولی که میدی کیفیت خوب هستش البته اگه منطقه ی مخابراتیتون خلوت باشه...
    خیلی ممنون دوست عزیز،

الان از یه ISP دیگه سرویس 512 محدود دارم که برام روی 4 بستن. در طول روز خوبه ولی جدیدا یاد گرفتن که از ساعت 5 و 6 بعد از ظهر مسیرم رو عوض میکنن و سرعت بشدت افت پیدا میکنه. برای همین میخوام ISP رو عوض کنم.

برای من شبانه اصلا مهم نیست. شاید در طول سال 2 یا 3 بار بخوام شبانه دانلود کنم که اونم عطایش را به لقایش میبخشم.

پهنای باند 8 مگ خوبه. حالا یه یکماهه میگیرم امیدوارم خوب جواب بده. احتمالا هفته آینده به جمع شما میپیوندم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان الان از های وب بهم زنگ زدن میگن خطتون جمع آوری نشده منم زنگ زدم پارس انلاین اونا میگن جمع آوری شده =_=
    الان هم به هر شماره ای از های وب زنگ میزنم اشغاله چی کنم ؟؟ راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستای عزیز این که میگن های وب بشدت دزدی حجم داره چقدر صحت داره? من ۱۸ صفحه تالار سایت خودشو خوندم تماما از دزدی حجم و کاهش شدید حجم گفتن یکی دوتا هم نیس صد نفر گفتن اینو! من ۵ ساله مخابرات و حسابگر دارم هردوشونم بزرگترین دزدای adsl بودن. حسابگر ماهی ۱۰ روز قطع بود و مخابرات بزرگترین دزد پهنای باند و سرعت. تو حد اقل ۱۵ تا مغازه و خونه هم تست کردم مراکز مختلف همه همینه !
    اما های وب میگن حجم دزدی داره من دلمو به سرعتش خوش کرده بودم اگه حقیقت داره راهنمایی کنین تا نگیرم! ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستای عزیز این که میگن های وب بشدت دزدی حجم داره چقدر صحت داره? من ۱۸ صفحه تالار سایت خودشو خوندم تماما از دزدی حجم و کاهش شدید حجم گفتن یکی دوتا هم نیس صد نفر گفتن اینو! من ۵ ساله مخابرات و حسابگر دارم هردوشونم بزرگترین دزدای adsl بودن. حسابگر ماهی ۱۰ روز قطع بود و مخابرات بزرگترین دزد پهنای باند و سرعت. تو حد اقل ۱۵ تا مغازه و خونه هم تست کردم مراکز مختلف همه همینه !
    اما های وب میگن حجم دزدی داره من دلمو به سرعتش خوش کرده بودم اگه حقیقت داره راهنمایی کنین تا نگیرم! ممنون
    هنوز یک کیلوبایت هم از من ندزدیده. نمیدونم واسه بعضیا چرا اینطوریه. ولی های وب پینگ آشغالش رو اعصابه پینگ داخلی من 100 شده! دیگه باس فکر تخلیه باشم.

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    ارزونترین قیمت برای کسی که بخواد حداقل دانلود در ماه 10 گیگ دانلود کنه حداقل چند باید پول بدیم؟؟؟

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    ارزونترین قیمت برای کسی که بخواد حداقل دانلود در ماه 10 گیگ دانلود کنه حداقل چند باید پول بدیم؟؟؟
    درود

-اگه فقط سرعت تو روز براتون مهمه من به شما سرویس دینامیت رو پیشنهاد میدم برا دانلود هم میتونیم از بسته های فشفشه استفاده کنید،سرویسدینامیت 8مگ بسته میشه.

-اگه برا دانلود شبانه میخاین سرویس 256 برا شما مناسبه،سرعت دانلود تایم رایگان این سرویس با دانلود منیجر حدود250kb/sهستش.

12. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    دوستان چه منطقی رو پوشش میده در مشهد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •