تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 639 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خوب رفتی چی بهت گفتند؟
    چه ایرادی گرفتند؟
    شرایطشون چی بود؟

البته بعید میدونم بدون مدرک شغلی بشه کلا دسته چک گرفت؛اما رو معرف میشه تخفیف داد؛

حساب های جاری بدون دسته چک هم هست بعد از مدتی دسته چک میدن؛ملی هم شنیدم راحت میده

Sent from my E5823 using Tapatalk
    گفتن
    بدون مدرک شغلی نمیدیم

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

در ود
    امروز بانک پارسیان بودم این مدل سپرده را برداشتن ، فقط 1 ساله 21.5 با کف حد اقل 1 میلیون که تا ساغت 12 ظهر 26 اسفند قابل بازگشایی هست .
    9 ماه 23 درصد با کف 200 میلیون هم اضافه شده اما احنمالا تا شنبه بیشتر نباشه
    میگفتن بانک مرکزی گیر داده مجبور شدیم حساب را ببندیم
    درود
    بله اون 6 ماهه با کف خیلی دوام نیاورد به دلایل مشخص!
    یکساله هست با شرط 6 ماهه. درسته تو قرارداد ننوشته ولی رییس بانکها تاکید دارن بعد 6 ماه بدون جریمه میشه برداشت البته بهتر بود در قرار داد ذکر بشه ولی خب روال این مملکت ... همینه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان

قبلاً وقتی رمز دوم میساختیم پیامک ارسال نمیشد برای صاحب حساب . حالا هم همینجوره ؟
    ارسال پیامک موقع ساخت یا تغییر رمز دوم جلوی خیلی از سوء استفاده ها و سرقتها رو میگیره

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

قبلاً وقتی رمز دوم میساختیم پیامک ارسال نمیشد برای صاحب حساب . حالا هم همینجوره ؟
    ارسال پیامک موقع ساخت یا تغییر رمز دوم جلوی خیلی از سوء استفاده ها و سرقتها رو میگیره
    بانک مسکن که من استفاده میکنم پیامکشو ارسال میکنه

6. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جشنواره نوروزی باشگاه مشتریان بانک ایران زمین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نرخ بهره بانکی در آمریکا بار دیگر افزایش یافت

بانک مرکزی آمریکا برای دومین بار در سه ماه‌ اخیر، نرخ بهره بانکی را در این کشور افزایش داد. بر اساس تصمیم بانک مرکزی آمریکا، نرخ بهره بانکی از نیم درصد به ۷۵ صدم درصد افزایش پیدا کرده است. افزایش نرخ بهره نشانه‌ای از ادامه روند بهبود اقتصادی در آمریکا محسوب می‌شود.از زمان بحران اقتصادی، بانک‌های مرکزی در کشورهای مختلف غربی برای رونق فعالیت‌های اقتصادی، نرخ بهره را به شدت کاهش داده‌ بودند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته قابل مقایسه با نرخ بهره بانکهای وطنی نیست!

9. این کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام

دوستان من یه آپارتمان دارم که چند ساله اجاره دادم و از طریق اجاره این آپارتمان تا حد زیادی اموراتم می گذره. الان تصمیم دارم که این آپارتمان رو بفروشم و پولش رو در بانک سرمایه گذاری کنم. یعنی سپرده کنم و سودش رو بگیرم. چون بانک خیلی بیشتر از اجاره خونه بهم سود می ده. این کار چه عواقبی داره ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامدوستان
    من یه آپارتمان دارم که چند ساله اجاره دادم و از طریق اجاره این آپارتمان تا حد زیادی اموراتم می گذره.
    الان تصمیم دارم که این آپارتمان رو بفروشم و پولش رو در بانک سرمایه گذاری کنم. یعنی سپرده کنم و سودش رو بگیرم. چون بانک خیلی بیشتر از اجاره خونه بهم سود می ده.
    این کار چه عواقبی داره ؟
    سلام
    بعضی از اموال ومُمتلکات چیزی داره به نام ارزش افزوده
    بنده نمیدونم آپارتمانتون در چه شهری و چه منطقه ای هست و چه نوع سندی داره اما اگر در جای خوبی هست و مشکل سند و اینها نداره پس ارزش افزوده داره یعنی [b] با گذشت زمان ارزشش میره بالا اما پول توی بانک یقیناً ارزش افزوده که نداره هیچ , ارزشش هم سال به سال و گاهی ماه به ماه کمتر و کمتر میشه
    پول رو ممکنه دزد ببره و ممکنه بانک ورشکست میشه و پولتون معلوم نیست چی بر سرش بیاد
    اما ملک رو دزد نمیتونه ببره
    البته اگر سود بانکی که از پول آپارتمان میگیرید خیلی بیشتر از مخارج ماهیانه ی زندگیتون باشه میتونین مازادش رو به خودش اضافه کنین تا کاهش ارزشش رو یه مقدار جبران کنه
    اما اگر سودِ پولِ آپارتمان کامل خرج بشه پس به مشکل برمیخورین چون ارزش پول ایران دائماً رو به پائین هست . اگر هم یک فاجعه ی دیگه مثل دفعات قبل پیش بیاد و ارزش ریال یهو سقوط کنه اونوقت بدجوری به مشکل برمیخورین

این رو هم اضافه کنم که ستون فقراتِ اقتصادِ یک شخص یا یک خانواده مسکن هستند یعنی اگر صاحب خونه هستند پس تا حد زیادی وضع اقتصادیشون مرتب هست چون اجاره نشینی واقعاً مشکل بزرگی هست
    اگر شاغل نیستین بهتره حداقل یک شغل نیمه وقت بگیرین تا کمبود درآمد رو جبران کنه و مجبور نشین آپارتمانتون رو بفروشین
    اگر هم الان شاغلید بهتره از فروش آپارتمان منصرف بشید چون امنتیت اقتصادی در ایران بسیار کم و بسیار بی ثبات و بسیار متزلزل هست و با سرفه ی یکی از گردانندگانِ کشور یهو همه چیز زیر و رو میشه .
    منطقه هم آرامش نداره و نمیشه فردا رو پیش بینی کرد
    دنیا هم آرامش نداره و اون هم تاثیر گذاره بر اقتصاد ایران .
    به پول ایران و ارززشش اصلاً نمیشه اعتماد کرد و بهش تکیه کرد
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-03-2017 at 06:26. دليل: تصحیح

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام

دوستان من یه آپارتمان دارم که چند ساله اجاره دادم و از طریق اجاره این آپارتمان تا حد زیادی اموراتم می گذره. الان تصمیم دارم که این آپارتمان رو بفروشم و پولش رو در بانک سرمایه گذاری کنم. یعنی سپرده کنم و سودش رو بگیرم. چون بانک خیلی بیشتر از اجاره خونه بهم سود می ده. این کار چه عواقبی داره ؟
    این بحث ها شد بحث مفید!
    ببینید از چند دهه پیش میگفتن ملک رو بفروش ولی به جاش ملک بخر! حالا اینکه من خودم بعضا این رو نمیتونم قبول کنم! بعثا که پیش خودم فک میکنم از بازار رد میشم میبینم یه مغازه هست حجره کوچولو راحت قیمتش 4 میلیارد میشه. چرا صاحب مغازه اون رو نمیفروشه راحت بره زندگیش رو بکنه وقتی خیلی هم کارش رونق دار نیست!میتونه مثلا با ماهانه سود بانکی حداقل 60 میلیون چه ها که نکنه! راحت بره زندگیش رو بکنه مغازه هم که ابا اجدادی مونده!
    شاید بشه گفت جواب کلیشه ایه اگر پول لازم نداری بزار بمونه بهترین باشه چون ما ا طلاعاتی از قیمت خونه شما و محل و اینا نداریم.
    با این حال میکن رونق قبلی رو نداره واقعیت و در این چند سال نگاه کنید ببینید روی قبمت مسکن چقدر اضافه شده و با سود بانکی مقایسه کنید.
    Last edited by shangil; 17-03-2017 at 08:38.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

یک نفر میشه فروختن وام رو توضیح بده لطفا؟ اصلا چجوریه؟ مثلا یکی مسکن جوانان وام داره از سال 84 پول میریزه تا سال 99 تموم بشه و 50 تومان بگیره این رو چطور میفروشه؟ سال 99 عه نظرتون اصلا 50 تومان وتم میصرفه؟؟
    اگه زودتر بخوای بگیری چقدر میدن؟
    Last edited by shangil; 17-03-2017 at 10:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •