تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 860 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

6 سلام سلام سلام

اه اه اه ......
    من فقط یه روز تو تایپیک نبودم ببین چه خبر شده تو تایپیک ماشالاه هزار ماشاالاه بزنم به تخته گوش شیطو نکر و...................
    فکرنمی کردم تو یه روز این همه طرفدار بیاد تو بازی من همه چیم برای این بازی آماده است ذاریم پاکت استیشن رو هم تموم میکنیم فقط آقای sanr یه نسخه از بازی هست که یکی از دوستان توی این تایپیک گفتند که با اون نسخه هر توت فرنگی قدرتی که بگیری یه درصد به مزرعه اضافه میشه من رفتم تحقیق کردم اون نسخه اصلی بازی هست فکر کنم اسم دوستمون هم leyat بود البته اگه درست نوشته باشم فقط کافیه این نسخه دستم برسه تا به همه مسائل این بازی (برنج مزرعه جدیدو..........) روشن بشه اگه واقعا طالبید بری دنبال این نسخه به دستم برسونید خواهشاااااااااااا

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

6

دوست من به خدا اینارو بلدم بهتون برنخوره ها ولی مگه با یک اسم هم میشه اگه میشه با یه اسم این کار رو کرد زودتر بگید بابا راحتمون کنید
    باسلام
    ببین دوست من دقت کن دقیق متن رو بخون انشاالاه متوجه میشی :
    خدمتتون گفتم که روز مسابقه مرغها که بیدار میشه روز8تابستون باید سیو کرده باشی بعد باید تمام کارهاتو به بهترین نحو ممکن انجهم بدی تا ساعت 10بعد درساعت 10اول مرغ دومتو میبری تو مسا بقه بعد که برنده شدی اومدی خونه لازم نیس دوباره بری سر کارات چون دیگه اون یه سیو مجازی شده باید بری موقع خواب تومموری کارت 1:slot2 سیو کنی یعنی قسمت دمو م مموری کارت اول بعد دوباره سیو اصلیتو لود کنی بامرغ سوم برنده شه موقع خواب تومموریکارت 1:slot3سیو کنی بعد دوباره سیو اصلی تون رو لود کنی با مرغ پنجم برنده شی بعد بیای تو ممموری کارت 2:slot1سیو کنی وتا آخر هی تا مرغ 10 برنده شی وهی درجاهای جدید مموری به ترتیب سیو کنی بعنی تو مموری 1:slot2 مرغ طلایی 2ودر جای سوم مموری مرغ طلایی 3 والی آخر تا 9تا سیو جدا گانه از مزرعت که هرکدوم دارای یک مرغ طلایی هستند بعد یه سیو دیگه با یک نام دیگه از مزرعت باید داشته باشی مرغ داریتم خالی باشه بعد اونرو لود میکنی بعد میری قسمت اکسچنج بعد مموری هارو به ترتیب از مموری 1مکان 2تا مموری1مکان3 بعد مموری 2 مکان 1والی آخر دونه دونه مرغهارو از اون نه تا سیو مجازی به این سیو که اسم مزرعش با اسم مزرعه اصلی خودتان فرق میکنه میریزی تا بشه 9تا مرغ طلایی تو یه سیو که اسم مزرعش با اسم مزرعه سیو اصلیتون فرق میکنه درادامه باید سیو اصلی تون رو لود کنی ولوار عادی بازی رو طی کنی واصلا فکر کن که داری عادی بازی میکنی وبا مرغ اولت برنده شو بعد موقع خواب از اون سیوی که 9تا مرغ طلایی داره همه شو اکسچنج کن تو سیو اصلیت
    وسلام
    راستی یه چیز ی آقای SANR تو قسمت اکسچنج ازمزرعه هم نام خودت نمی تونی اکس چنج بگیری درست میگم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز اینو اولین نفری که گفت،بنده بودم!!!

ایشون میگه که یک روز قبل از تمامی مسابقات،وقتی حیوانتون در مسابقات برنده شد،اکسینج کنید ولی،سیو اصلیتو رو مجدآ سیو نکنید و دوبار بازی رو انجام بدید و دوباره اکسینج کنید تا تمامی حیواناتتون طلایی بشن!
    بله درسته
    ای خدا من گفتم در حدی نیستم که آموزش بدما
    شرمنده آقای sanr

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

من منظورم نام گاو و گوسفندها بودش.

اکسپینج هم نام نمیشه!

5. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام
    بله من ازین آدرس دانلود کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که 80 مگابایته

دوستان من یه توجیح منطقی برای اینکه شهری وجود نداره نوشته بودم و بازم میگم اگه شرکت سازنده بازی شهری رو طراحی میکرد با اباهتی که 15 سال عظمت داره مطمئنا راه و روشی بسیار ساده برای رفتن به اونجا میزاشت تا مورد استفاده قرار بگیره

7. این کاربر از adrss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

4

با سلام
    بله من ازین آدرس دانلود کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که 80 مگابایته

دوستان من یه توجیح منطقی برای اینکه شهری وجود نداره نوشته بودم و بازم میگم اگه شرکت سازنده بازی شهری رو طراحی میکرد با اباهتی که 15 سال عظمت داره مطمئنا راه و روشی بسیار ساده برای رفتن به اونجا میزاشت تا مورد استفاده قرار بگیره
    باسلام
    پس شرکت دولفین که توش دست برده شده 80مگ خب 120مگ دیگه .............
    من بادلفین بازی سه سال رو رفتم ولی نمی دونستم 80مگه
    من تو اون سیو همه چی رو خیلی عادی دیدم تمام دموها و........عادی بود فقط دلیل اینکه شده 80مگ یا کردنش 80 مگ معلوم نیست...........................

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منم تا الان که دارم بازی میکنم به تقیراتی که بر روی پلی استیشن بازی میکردم بر نخوردم

من فردا میخوام مسافرم به سوی هلند یه تور یه هفته ای و خیلی دنبال این بازی تو گیم شاپ ها میگردم تا نسخه اصل رو برای ps1 یا pc پیدا کنم
    اگه پیدا شد و قفل نداشت تویه یه سایت اونجا آپلود میکنم و بهتون خبر میدم

10. 2 کاربر از adrss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

12

منم تا الان که دارم بازی میکنم به تقیراتی که بر روی پلی استیشن بازی میکردم بر نخوردم

من فردا میخوام مسافرم به سوی هلند یه تور یه هفته ای و خیلی دنبال این بازی تو گیم شاپ ها میگردم تا نسخه اصل رو برای ps1 یا pc پیدا کنم
    اگه پیدا شد و قفل نداشت تویه یه سایت اونجا آپلود میکنم و بهتون خبر میدم
    شما گلی دستت دردنکنه ممنون

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان اون یارو که وسط برفها سکته زد یه عکس دادش به من چکارش کنم؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

4 سلام

دوستان اون یارو که وسط برفها سکته زد یه عکس دادش به من چکارش کنم؟؟؟؟؟
    شما باید سریعا اون نامه رو تودستتون بگیرید ووارد رستوران شوید تا ادامه دمورا ببینید که آن میگه:چی کلیف.....
    بعد ادامه دمو شما میرید بیمارستان پیش دکتر وElliبا آن وپدرش که دکتر میگه :چیز مهمی نیست حالش خوب میشه باید تو رخت خواب چندروز استراحت کنه ودارو هاشو بخوره وخوب غذا بخوره تا بهتر بشه بعد آن از شما تشکر میکنه پایان دمو
    شما میتونید بااون عکس 3تا کار کنید یا توی کمدتون نگهش دارید یا اون رو به کلیف برگردونید یااون رو به آن بدید که بعدش آن میگه که اوه این مال کلیف هستش باشه من اینو بهش برمیگردونم.
    موفق باشید بازم اگه مشکل یا سوالی بود درخدمتیم
    Last edited by Advanced Ali-001; 05-02-2010 at 13:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •