دوستان سرویس نامحدود صبانت الان سرعتش چنده با IDM؟
به نظرتون می ارزه بگیرم؟
دوستان سرویس نامحدود صبانت الان سرعتش چنده با IDM؟
به نظرتون می ارزه بگیرم؟
حد اکثر 12 کیلو
به هیچ وجه توصیه نمیشه
همه پشیمون شدن از گرفتنش
همه بلافاصله کنسل کردن و برگشتن به سیستم حجمی
راستی برو بچ من و مشتری هام داریم کوچ میکنیم اینفرمیشن تکنولوژی یه شرکت داره مثله اسب اینتر نت میده شبی راحت میشه 4 گیگ دان کرد
شبانه از 1 تا 6
دیس کانکتت هم نمیکنه
خلاصه که ندا از بس شبها به خودش قر گذاشت و مشتریهاش رو اذیت کرد دیگه کاسبیش داره میخوابه
امید وارم برگرده به حالت اولیش خداییش حیف بود
بهع هر حال
خدا فظ ندا
توی اصفهان adsl مخابرات (2030) خیلی کیفیتش توپه
الان سرعت روزانم 180 هست شبانه تاحالا امتحان نکردم!!
صبانت که گــــــنده
الان 1 ماهه شبا بیشتر از 700 مگ نمیگیره . با این تایم کم شبانشون سرعت هم کم میکنن .
کرمان که اینطوریه جاهای دیگه باز بهتره
دوست خوبم من فروشنده ام ولی 2030 برای مشتری خانگی
2030 رایگان شبانه اصلا نداره
توی پنل دزدی آشکار میکنه
نمونش داخل تاپیک مخابرات اصفهان عکسهاش و افرادش هستن شکایت هم شد از مخابرات اصفهان نتیجش رو نمیدونم
کلا مخابرات اصفهان از همه دزد تره تازه بدون ترس هم میدزده
مثلا 300 مگ استفاده میکنی فردا میری تو پنلت میبینی دوتا 3000 مگ برات زده
اونم نه 1 بار نه 2 بار هر هفته حد اقل 7 بار این کار رو میکنه کسی که نره سراغ پنلش تا دسته جا.....
خلاصه افتضاحه
مگه اينترنت مخابرات نامحدود نيست ؟ پس رايگان شبانه مي خوايم چيكار نامحدود دانلود ميكنيم ديگه .
hovo عزیز این شرکتی که شما میگی کجا ها نماینده داره ؟
من یه شرکت می خوام که تو بجنورد نماینده داشته باشه شبی بشه بیشتر از 2 گیگ دانلود کرد ، سرعت روزانه زیاد مهم نیست قیمتش هم ماهی 15 تومن بیشتر نباشه
داداش خوبم دیگه این 10 15 روز رو هم بگذرونید تا ببینیم اول برج 12 اینتر نت ر وتبدیل به اینترانت ملی با سرعت 4 مگ میکنند یا نه
بعدش بزار ببینیم چی میشه
در ضمن این اینفورمیشن تکنولوشروع کردم باهاش کار میکنم مثله ندا و شاتل نیست که تو همه کشور باشه واسه شهرهای بزرگه میگفت اولین نماینگی اصفهانه
تهران و شیراز و آذر بایجان رو هم گفت
ولی در کل فعلا برای 3 روز اولیه که بد نبوده سه تا مشتری هم داشتم از اول روی %5 حرف زدیم ببینیم چی میشه امید وارم این یکی به روزگار ندا دچار نشه
برو بچ من دیگه نمیام تو این تا÷یک کاری داشتید خصوصی بدید برسم خدمتتون
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
دو تا سه هفته خرابی ندا کافی بود که کلی مشتری رو از دست بده
به همین راحتی
مال شکستن ÷اره شدن کابل تو خلیج فارس و این بی مزه بازی هام نبود چون بقیه داشتن خوب سرویس میدادن ولی نداداشت لنگ میزد ما که رفتیم
سلام دوستان...می خواستم بدونم از صبانت راضی هستید یا نه؟
من تا الان از دو تا شرکت سرویس گرفتم که راضی نبودم....از کافی نت نزدیک منزل که پرسیدم نظرش رو صبا نت بود که خودش هم استفاده میکرد....بیشتر قطع نشدن مد نظرم هست تا سرعت.
ممنون میشم راهنمایی کنید
بگیر نگیر داره
باید تو همون منطقتون ببینین اونایی که دارن راضین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)