هاردم مشکل سخت افزاری داره با تعمیراوکی میشه یا ارزش نداره براورد هزینش چقدره؟a80 سیلکون پاور
هاردم مشکل سخت افزاری داره با تعمیراوکی میشه یا ارزش نداره براورد هزینش چقدره؟a80 سیلکون پاور
باید هارد رو بررسی کنند تا در مورد اینکه تا چه حد قابل تعمیره و هزینه اش چه قدر میشه تصمیم گیری کنند . ولی قبلاً یه هارد اینترنال سیگیت داشتم که به هیچ عنوان دیتیکت نمیشد (ضربه خورده بود) با 150 هزار تومن درستش کردن (سال 89) ، با ثبات نبود ولی همینقدر که تونستم اطلاعاتمو تخلیه کنم راضی بودم .
یه عکس جدید از قسمت health برنامه HDtune اینجا بذارید تا با عکس قدیمی (که در پایین نقل و قول کردم) مقایسه بشه آیا موارد مشکل دار بیشتر شده یا خیر ؟
یه سوال داشتم ، دیدم تاپیک فعاله گفتم بپرسم . sry اگه جای درستی نیست .
میخواستم بدونم چرا تو نرم افزار Over Drive و BIOS میزنه ساتا 2 ، بجای ساتا 3 .
درایو هم Samsung 830 SSD 128GB و مین بورد M4A88TD-V EVO/USB3 .
HD Tune : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Over Drive : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .
الان بهترین هارد اکسترنال 1 یا 1/5 ترابایت چه مارکی هست؟
وسترن دیجیتال بهتره یا ADATA ؟
کلا چی پیشنهاد میدین؟![]()
سلام عطا جان من این هارد سلیکونم مشکلی نداشتم هر دقعه که باش کار میکرد با hd tune هم تستش میکردم okبود دادم دوستم برام فایل بریزه بد که چک کردم این اررور توش بود برای چی هستش؟ فایل هارو با برنامه ریخته بود برنامه اسمش نمیدونم چی بود اما از همین مثل Teracopy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هارد سالم معمولا یه گیگ اطلاعات رو درچه مدت زمانیددریافت میکنه؟
دقیق نمیشه گفت . این بستگی به چندین عوامل مثل تعداد فایلها ، حجم هر فایل ، مشخصات هارد و مشخصات سیستم و ... داره . در هر حال برای نمونه طبق عکس زیر با نرم افزار teracopy حدود 1.2 گیگ رو در مدت 21 ثانیه از هارد اینترنال لپتاپم که 5400rpm و 8MB cache هست به هارد اکسترنال WD my book کپی کردم .
عکس از قسمت health نرم افزار hdtune مدنظرم بود . در هر حال با llf کردن بهتر نشده . از هارد میتونید استفاده کنید ولی توصیه میکنم اطلاعات مهم را در آن ذخیره نکنید .
سلام .
از بین این دو مدل قطعاً Western Digital کیفیت بهتری داره . ولی هاردهای اکسترنال وسترن ضد ضربه نیستند و در نتیجه باید دقت کنید .
از انواع آداپتوری WD my book و از انواع پرتابل WD my passport مناسبه . seagate هم خوبه از انواع آداپتوری میتونید seagate backup plus desktop drive رو بخرید و از مدلهای پرتابل هم seagate back up plus portable drive رو میتونید بخرید .
سلام .
منهم از tracopy استفاده میکنم و یه هارد سه ترابایتی رو با همین نرم افزار پر کردم و مشکلی براش پیش نیومد . فکر کنم با hdd regenerator برطرف بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)