تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 1124 اولاول ... 234234735135195205215225235245255265275335736231023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

توی تاپیک آسیاتک کسانی که 1 مگ دارن با همین سرعت میگن دریافت دارند واکثرا میگن بین 95 تا 110 سرعت دانلود میده ( که من همین همینطور هستم)
    خیر، سرویس 512 اولیه که برای ماه اول با آسیاتک شارژ کردم را به یک مگ ارتقا دادم تا ببینم کیفیت سرعتش در چه حدیه (12 روزش باقی مانده بود که با 6 هزار تومان به یک مگ ارتقاش دادم). اگر خوبتر از این سرعت میداد حتما 512 یکساله را به 1 مگ یکساله ارتقا میدادم ولی الان همین طور که میبینم ( از دیدگاه خودم) ارزش نداره.... به همین دلیل هم زنگ نزدم. البته آسیاتک downstream را هم طبق عکس زیر بسته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرویس 512 یکساله را هنوز فعالسازی اش (اجرای تمدید) نکردم.

دان استریم من رو روی 4 مگ بستن !!!!!!!!!!!!!!!
    اون قسمت خدمات اینترنت هم که قبلا ازت پرسیدم برام غیر فعاله ،اصلا سرویسم هم نزده ،شاید به این خاطره که حضوری ثبت نام کردم
    این حرکت آسیاتک خیلی بده که باید از روزی که اینترنتت قطع میشه دوباره شارژ کنی و ...............
    Last edited by behnam-k; 21-12-2012 at 19:21.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اون قسمت خدمات اینترنت هم که قبلا ازت پرسیدم برام غیر فعاله ،اصلا سرویسم هم نزده ،شاید به این خاطره که حضوری ثبت نام کردم
    این حرکت آسیاتک خیلی بده که باید از روزی که اینترنتت قطع میشه دوباره شارژ کنی و ...............
    همه رو 4 مگ بسته شدن!

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باز این مخابرات سرعت افت کرد
    نمی دونم چه شونه شبا سرعت رو کم می کنن ولی تو روز سرعت خوبه!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یعنی شما به پنل بعد از خدمات اینترنت مطابق عکس زیر دسترسی ندارید ... خوب اگر اینجوریه با شرکت آسیاتک در تهران تماس بگیر ، البته یک قسمتی از این پنل در سامانه شارژ سریع وجود داره

در مورد شارژ هم بله موافقم، بهتر بود که از روزی که سرویس با اولین اتصال به اینترنت متصل میشد، سرویس شروع به کنتور انداختن میکرد

Last edited by mohamax7; 21-12-2012 at 20:19.

5. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما بهتره یک مودم دیگه از دوستان بگیری و با اون تست کنی ببینی با اون هم این مشکل را داری، اگر اینطوریا بود پس حتما اشکالت از طرف شرکت ارائه دهنده اینترنت بهت است.
    آخه یکی دیگه از دوستانم هم که 2 مگ محدود داره با یک مودم دیگه هم سرعتش رو 120 بود با این که داون استریمش هم 2400 بود. الان هم با 2020 تماس گرفتم میگفت از طرف ما سرعتت روی 2 مگه و درسته بعد گفتش که ممکنه پورتت رو تو مخابرات شهرستان روی 1 مگ بسته باشن. خواستم بدونم آیا همچین چیزی ممکنه یا سرکاریه؟ (با توجه به این که مودم داون استریم رو 2112 نشون میده)
    Last edited by AliMirzaie; 21-12-2012 at 21:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستاني كه يك مگ و دو مگ دارن، شب ها با چه سرعتي دانلود ميكنن؟ ساعات رايگان كلا شبي چند گيگ ميشه دانلود كرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اونايي كه حدود دارن و تا حالا گوشيشونو با WI-FI وصل كردن، سرعت دانلود با گوشي چنده؟ چه سرويسي دارين؟ و اگه راه يا برنامه جهت افزايش هست بگين.پارسال با PSP وصل ميشدم (جهت دانلود) با 256 حدود 30 و با 512 تا 45 ميرفت! اما WIFI اين دستگاه سري N نيست (b ه)!
    كسي اطلاع نداشت؟

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

شاید همه اینطور نباشن مثلا mohamax7 رو 4 مگ نیست ،اما فرقی نداره برا من که 4 مگشو باز نذاشتن

یعنی شما به پنل بعد از خدمات اینترنت مطابق عکس زیر دسترسی ندارید ... خوب اگر اینجوریه با شرکت آسیاتک در تهران تماس بگیر ، البته یک قسمتی از این پنل در سامانه شارژ سریع وجود داره

در مورد شارژ هم بله موافقم، بهتر بود که از روزی که سرویس با اولین اتصال به اینترنت متصل میشد، سرویس شروع به کنتور انداختن میکرد
    دقیقا فقط به شارژ سریع دسترسی دارم ، اگه واجب بشه حتما با پشتیبانی تهران تماس میگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ساکس پر سرعت کسی سراغ داره بگیرم؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

گوشی ها اکثرا سری g هستن
    کلا روی گوشی از حداکثر شرعت نمی شه استفاده کرد چون چند تا کانکشنن ایجاد نمی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •