من بازیم تو مستر لیگ میخوام save کنم از بازی بیرون میاد و dont send میده! چرا؟
مشکل دیگه ندارم پچ 1.2 استفاده میکنم
من بازیم تو مستر لیگ میخوام save کنم از بازی بیرون میاد و dont send میده! چرا؟
مشکل دیگه ندارم پچ 1.2 استفاده میکنم
سلام،
اون لينكي كه زدين كامل نيست، ولي فكر كنم منظورتون bloom mod باشه...
از لينك زير مي تونين اين فايلو (كه 294k هم بيشتر نيست) دانلودش كنين و بريزين تو فولدر PES 2011.
كاري كه اين فايل مي كنه اينه كه يه سري افكت به گرافيك بازي اضافه مي كنه كه تو عكساي زير مي بينين:
اينم لينك دانلود كه توش توضيحات و عكس هاي بيشتري هست؛
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by anon85; 10-01-2011 at 19:56.
ببخشيد دوستان راهي براي انلاين بازي كردن هست اگه هست لطفا" توضيح بديد
میشه مسیر دقیقشو بگی؟
ریختم ولی وقتی بازیو اجرا میکن error پایینو میده واجرا نمیشه؟
the application has faild to start because d3dx9_40.dll was not found.re installing the application may fix this proble
دوست عزيز من خودم اين mod رو نصب نكردم، ولي گوگلش كردم و جواب اين شد:
مسير مورد نظر همون فولدر اصليه(main folder) كه بازيو نصبيدي؛ (مثلا اگه بازي رو تو C نصب كردي ميشه اين: C: \ Program Files \ Pro Evolution Soccer 2011) كه بايد 2 تا فايل enbseries.ini و d3d9.dll رو اونجا كپي كني...
هر چند كامنت هايي رو هم ديدم كه نتونستن ازش استفاده كنن؛
شايد اونا هم مشكلي مثله شما داشتن...
به هر حال من توصيه مي كنم كه كلا بي خيال اين افكت بشين...
آخه مي ترسم مشكلي واستون پيش بياد (سيوتون بپره، بازيتون اجرا نشه،...) و خلاصه ما شرمنده تون بشيم...
این فایل فقط رنگ بندی و نور بازی رو تغییر میده یکم رنگ بندی بازی زنده میشه ولی کلا زیاد جالب نیست
برای استفاده کافیه دانلود کنید و بزارید تو پوشه بازی خوشتون نیومد دوباره همون فایلهای که کپی کردین پاک کتید واسه بازی مشکلی پیش نمیاد میتونید تجربه کنید این افکت رو
کسی این افکتو درست اجرا کرده؟ پیغام خطا میده؟
سلام. بچه ها يه كار باحال و جالب . دوستان همه همكاري كنن
من ميخوام ببينم سريعترين بازيكني كه هركسي تو تيمش داره كيه؟ يا سريعترين بازيكني كه خريداري كردين؟
من الان با رم دارم بازي ميكنم. بهترين خريد فصل پيش Wright-Phillip بود با Top Speed واقعي و حقيقي 92
من بازيكن هاي خوبي مثل اوون - توره - هلب- مووتو رو خريداري كردم . ولي به نظر خودم بهترين خريدم واسه
باشگاه بازيكن فوق العاده Wright-Phillip هستش كه از گوشه سرعت فوق العاده اي داره و پاس ها و دريپل هاي ريز خوبي رو انجام ميده.
بهترين بازيكن از هر لحاظ كه بخواي حساب كني تا الان كه سال 50 مستر ليگ هستم فقط و فقط ميتونه Veron باشه از آرژانتين به نظر من
تمامي قابليت هاي فردي شو به 99 ميرسه و تنها به سرعت و شتاب و مهارت و پرش و سرعت سرزني ,و سرسختيش از 85 بيشتر نشد جالبش اينجا هست كه اصلا افت نميكنه واز ابتدا كه اوور 85 خريداره ميشه در عرض 3 فصل بازي مداوم به 109 ميرسه...طول عمر بازيش هم به 41 سال رسيد كه با اوور 94 تموم شد(ضربات ايستگاهي ميزنه كه به نظرم هيچ بازيكني نميتونه بزنه توي اين سري 2011 با گارد فوق العاده اي كه ميگيره)
البته بازيكنايي كه شما معرفي كردين هم همينطور هستند تا حدودي
موفق باشيد
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
بازيرو استاندارد بازي كنيد همونطور كه دوستمون anon85 فرمود
کسی نیست جواب منو بده؟ تو مستر لیگ میخوام save کنم از بازی بیرون میاد و dont send میده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)