بصورت رسمی نه، ولی من همین حالا از 2.3.4 با کیبورد فارسی استفاده میکنم! اس ام اس و سایت های فارسی هم درست نشون میده!
بصورت رسمی نه، ولی من همین حالا از 2.3.4 با کیبورد فارسی استفاده میکنم! اس ام اس و سایت های فارسی هم درست نشون میده!
از کجا بفهمم گوشیم روت هست یا نه ؟
یه رام هست که کاملا فارسی نشون میده و خود رام رو هم یه کوکر ایرانی درست کرده رو اخرین ورژن گالکسی اس نصب میشه ۲.۳.۴jvr تو فروم های تخصصی میتونید پیدا کنید اسمشم amesteries یه همچین چیزاییه ولی کارش خیلی درسته تو xda هم فکر کنم باشه
درکل من تا حالا از رام هاش استفاده کردم خوب بود
همه رام های اصلی هم با فارسی ساز فارسی میشن ناراحتی نداره فقط یکم زحمت جستجو داره![]()
بچه ها من خواهش میکنم یکی یه راه کار اساسی به من بگه .
واقعا تو این 5 روزی که به 2.3.3 ارتقا دادم بیچاره شدم . من دیشب ساعت 8 گوشیم کامل شارژ شد ، نیم ساعت بازی کردم و کمی ور رفتم ساعت 12 شب بالای 70 درصد شارژداشت ، صبح ساعت 6 که بلند شدم دیدم 10 درصد شارژ داره .
حالا این مسئله افت شارژ به کنار . نیم ساعت با گوشی کار میکنی 30 درصد شارژ کم میکنه .
من اصلا اشتباه کردم به 2.3.3 ارتقا دادم . چه جوری میتونم به همون 2.2 اصلی خوده گوشیم برگردنم ؟
شما ۲.۳.۴ نصب کن
۲.۲ رو منم داشتم سرعتش در مقابل ۲.۳.۴ هیچ بحساب میاد
منم با ۲.۳.۳ مشکل شارژ داشتم
در ضمن رام رو عوض میکنید گوشی باید کالیبره بشه دوباره مثل روز اول باید چند ساعت در حالت خاموش فول شارژ بشه
از صفحه ۴۹۸ به بعد رو مطالعه کنیدکلی بحث شده درین زمینه
![]()
دوست عزیز من الآن 2.3.3 دارم
و گوشیم تقریبا 3 روز شارژ رو نگه میداره !!!!
تعجب نکن ، منم وقتی رام 2.3.3 نصبیدم این مشکل شما رو داشتم هر 7 ساعت باید شارژ میکردم
اما مشکل از رامت نیست ( درسته که 2.3.4 کمتر مصرف شارژ داره ) بلکه مشکل اینجاست که شما وقتی رام جدیدی مینصبید ، باطریتون با اون رام همخونی نداره و شما باید باطریتونو بهینه سازی کنید :
البته بگم که ممکنه این روشو تست کنیدو جواب ندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما نگران نباشید
من خودم یه عالمه روش تست کردم
اما کم کم باتریم خوب شد ، بعده 2 هفته دیگه خیلی وضعیتم خوب بود ، النم که 3 روز شارژ نگه میداره !!!
ببخشید بچه ها nexus s چرا انجا تاپیکش گمه؟
به نظر که اون گوشیه بهتری میاد؟
ممنون از دوستانی که منو راهنمایی کردند .
ولی امروز به قدری از وضعیت شارژ شاکی بودم که الان به 2.2.1 تغییر دادم . ببینم این چه طوره و شارژ نگه میداره یا نه ؟
اینطوری که من تجربه پیدا کردم احساس میکنم شارژتون بازم باید زود خالی شه !
چون شما دارید مدام رام عوض میکنید
و باطریتونم بهینه سازی نمیکنید !
سلام . دوستان واسه اینکه به 2.3.4 آپدیت کنم اینترنت پر سرعت لازمه ؟ باید آنلاین آپدیت شه ؟ یا میتونم فایلا رو از کافی نت بگیرم و تو خونه به صورت آفلاین آپدیت کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)