منم برا شرکت میخواستم بگیرم گفتن پورت خالی نداریم نامه شرکت بردم حل شد
اگه نامه از جایی ببری حتما بهت میدن
منم برا شرکت میخواستم بگیرم گفتن پورت خالی نداریم نامه شرکت بردم حل شد
اگه نامه از جایی ببری حتما بهت میدن
ممنون
نامه را کدوم مخابرات ببرم؟
من کاشان بردم مخابرات مرکزی قسمتی که برا اینترنتش بود
شما باید پیگیر بشید ببینید کجا باید برید
دوستان خواهشا یکی به سوال من جواب بده :
الان طرح نوروزی روی پنل بنده اومده ولی کار نمیکنه . میخواستم بدونم که آیا برای فعال شدنش باید کار خاصی انجام داد یا فقط منتظر بمونم ؟
دوستان یه سوال تمدید حجم که میکنیم یه مدت میزنه 10 روز چه مزخرفیه راستی راستی بعد 10 روز 0 میکنه ؟![]()
درسته باید زنگ بزنی که برات فعال کنن اینکه کجا زنگ بزنی شهر با شهر فرق میکنه ولی به طور کلی زنگ بزن مخابرات منطقتون (قسمت که برا اینترنت هستش) و ازشون راهنمایی بخواه یا خودشون انجام میدن یا راهنماییت میکنن که به کجا زنگ بزنی تا برات فعال کنن
نه فکر کنم چرت و پرت هست من تا حالا ندیدم کسی گفته باشه حجمش رو سوزوندن اون عدد هم احتمالا الکی نوشته شده
با این حال هیچ حسابی نمیشه کرد ولی حداقلش این هست که 10 روزه نمیسوزه اینو خیالت راحت باشه
من قبلا 4 گیگ داشتم بعد که دیدم گیگی 3500 تومن می کنند ، فوری 8 گیگ خریدم که شد 12 گیگ دارم بعد دیدم که نوشته 10 روز اعتبار !!!.الان من 3 گیگ دارم تا روز یکم صبر میکنم ببینم چی میشه هر چی اتفاق افتاد بهتون میگم
ببخشید دوست عزیز از کجا میتونم بهفمم که تو کدوم منطقه مخابراتی هستیم ؟؟؟
سلام
من شنیده بودم که هر مقدار از شارژمون که بمونه آخر ماه میسوزه و دیگه به ما بعدی منتقل نمیشه. آلان زنگ زدم 2020 گفت نه اینطوری نیست فقط وقتی که به طور اتوماتیک شارژ شده باشه این اتفاق میوفته ولی اگر دستی شارژ کنید نمیسوزه و منتقل میشه به ماه بعد. میخواستم بدونم آیا این درسته؟
همون شارژ اتوماتیک رو هم بیخود گفته مگر اینکه جدیدا شده باشه
من قبلا برا شرکت یه زرین گرفته بودم مصرف اون قسمتی که براشون گرفته بودم خیلی زیاد نبود در حد ایمیل چک کردن چند روز پیش چک کردم حدود 5 گیگ شارژ داشتن اصلا هم خودش تمدید نکرده و و همش اتوماتیک بوده ماه 9 هم بوده فعال کردم حساب کردم دیدم اصلا پاک نمیشه روی همین حساب هم میگم چرت و پرت میگن
زنگ بزن 118 سه رقم اول شمارت رو بگو بعد بهشون بگو از کدوم مرکز مخابرات هست و بعدش هم شمارشون رو بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)