سلام
لینکهای اون فیلم رو میشه واسه من بفرستید؟
سلام
لینکهای اون فیلم رو میشه واسه من بفرستید؟
با سلام مجدد من چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد از دوستانی که در مورد پایونییر 717 و سونی 940 اطلاعاتی دارند ممکنه راهنمایی کنند ممنون میشم.
سلام دوست گلم.من اطلاعاتم در حد دوستان دیگر نیست ولی سعی می کنم کمکتون کنم.من همین 5 شنبه گذشته 717 پایونیر رو خریدم و واقعا از خریدم راضی هستم.البته من برای کامپوتر خریدمش.اگه اشتباه نکنم،مدل سونی مورد نظرتون اینه:
دو برتری مهم پایونیر 717داشتن شبکه بی سیم و توانایی پخش دیسک بلو ری هست. مثلا من از لپ تاپ به صورت بی سیم موزیک گوش می کنم و یا می تونم عکس ببینم.همچنین پایونیر از فرمت های با کیفیت تر صدای HD مثل DTS-HD Master Audio Essential پشتیبانی می کنه.صدای خوب و شفافی هم داره ولی به نظرم کمی صداش تیزه(شاید در مورد تیزی صدا اشتباه کنم،چون تو بعضی موزیک ها کمی به چشمم میاد.)من شنونده حرفه ای نیستم.البته همونطور که دوستان گفتن،خیلی بهتره که صدای هر دو دستگاه رو خودتون گوش بدید. فیلم هم واقعا لذت بخشه.صدای افراد از بلندگوی center با شفافیت پخش می شه.من از دیدن فیلم transformers و شنیدن صدای انفجارها وقعا لذت بردم.از lpcm پشتیبانی می کنه و در نتیجه،می شه بدون نیاز به تبدیل فرمت صدای بازی های کامپیوتر،ازشون لذت برد و می دونم که در کیفیت تصویر،از بهترین هاست.مطمئنا آقای rayan عزیز می تونن خیلی بهتر کمکتون کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات پایونیر 717:
امیدوارم پستم مفید بوده باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر![]()
Last edited by sx57; 28-11-2011 at 00:18.
سلام
این اسم رو سرچ کنید . Avatar.2009.Extended.Collectors.Edition.1080p.Blu-ray.DTS.x264.MKV
من از filesonic دانلود کردم . که الان لینکش در دسترس نیست .
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟
سلام
من اینو جهت راهنمائی نمینویسم .
این سه مدل تو یه مدل کلاس هستن و تفاوت کلیشون تو قدرت و تعداد ورودی خروجی ها و همینطور ساپورت لایسنس بیشتر مدلهای بالا هستش مثلا 1020 سه مدل لایسنس دالبی داره اون یکی 2 تا ( به طور مثال (
نیاز تون رو به تعداد ورودی و خروجی در نظر بگیرید .
من الان یه مشکل کوچولو دارم . من قبلا تلویزیون و کامپیوتر کنارش رو به یه ست 5.1 ادفایر وصل کرده بودم .
میتونستم وقتی که با کامپیوتر کار میکنم با تیونر تلویزیون تصویر در نصویر کنم و صدای تلویزیون و تصویر کوچیکش رو بشنوم و ببینم ..
ولی الان که امپ گرفتم نمیتونم . چون سورس کامپیوتر و تلویزیون جدا هستش . و باید کلک بزنم تا صدای جفتش رو از یه ورودی بگیرم .
در صورتی که دیدم یه مدل بالاتر از این مدلی که من گرفتم ( که متاسفانه گفتن نیومده هنوز )
میتونه چند تا ورودی رو روی یه کانال قبول کنه . مثلا میکس ورودی صدای اپتیکال و استریو
موفق باشید
از دوستان خواهش میکنم درباره پست زیر یه نظر بدن که خیلی برام ارزشمنده نظرشون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بعد از تحقیق به این 3 تا رسیدم :
الکومکس mv200
بلوسنس t14+
لومکسی 3605
تنها مزیت بلوسنس فقط 1080p بودنشه در مقایسه با الکومکس
لومکسی 3605 رو نمیدونم که 1080p هستش یا 1080i ???? دوستانی که میدونن بگن .
برای من پخش بدون هیچ مشکل فایلهای mkv با زیرنویس srt فارسی هستش . خیلی مهمه واسم .
حالا نظرتون کدومه ؟ (من خودم الکومکس رو ترجیح دادم تا الان)
Last edited by h_starboy; 28-11-2011 at 01:37.
سلام دوستان
من کل تاپیک رو خوندم تو این 2 روز
من قصد خرید یک سیستم سینمائی رو دارم برای آینده .. فعللا می خوام یک آمپ و اسپیکر فرانت رو تهیه کنم و برای موزیک استفاده کنم تا در آینده یاب و سنتر و بک رو بهش اضافه کنم
اسپیکر Jamo s606 چشم و گوشمو گرفته و اول می خوام آمپ مناسب براش بگیرم 5.1 (Pioneer 821) و یا دنون در همین رنج قیمت با حدود همین امکانات ( DTS-hd , ..... ) (آمپ ترجیح میدم 7.1 نباشه که قیمت کمتری داشته باشه ولی می خوام بتونه صدای خوبی از جامو بگیره
سوال دومم اینه که من این اسپیکر رو اگه رنگ چوب Dark Apple رو بگیرم آیا تضمینی هست مثلا 3 سال دیگه بتونم سنتر خودش و بک های خودشو بتونم بگیرم و ستم رنگ وارنگ نشه؟ ,و یا ووفر همین رنگ؟
قیمت s606 الان چنده؟ نمایندگی رسمی بزرگ jamo تو ایران داره که بشه بهش اعتماد کرد؟
سلام
دوستان میخواستم یه سینمای خانگی واسه nx720 بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم بهتره!
میشه دو سه مدل خوب و سازگار با این تی وی بهم معرفی کنید؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)