دستتون درد نکنه من تازه به این فروم اومدم اما هیشکی منو تحویل نمیگیره
دستتون درد ن
کنه![]()
دستتون درد نکنه من تازه به این فروم اومدم اما هیشکی منو تحویل نمیگیره
دستتون درد ن
کنه![]()
دوستان سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده الان نتونستم مستقیم کنم شرمنده !!!!
B . A . L
سایت pesfan بعد از ظهر امروز گزارشی از مود Become A Legend نسخه 2010 بازی ارائه داد که من قسمتهای مهمترشو انتخاب کردم که در متن زیر میتونید بخونید .
مود Become A Legend امسال هم تقریبا شبیه به پارساله ابتدا ثبت اسم و مشخصات بعد چهره و فیزیک و بعد از اون شرکت کردن توی یک مسابقه با نوجوانی هم سن و سال خودتون نهایتا انتخاب کردن یک تیم و راهیابی به ترکیب اصلی .
زمین تمرینی توی این نسخه متفاوت از پارساله که به واقعیت گرایی بازی اضافه کرده .یکی از تغییرات دیگه ای که توی این نسخه وجود داره مربوط میشه به نحوه و شرایط قرار گرفتن شما در ترکیب اصلی تیم . پارسال دقیقا شما نمیدونستید که باید عملکردتون چقدر خوب باشه تا برای ترکیب اصلی انتخاب بشید اما امسال صفحه ای وجود داره که توی اون عملکردتون مشخص میشه توی اون صفحه یک نمودار وجود داره که بر اساس نمره ای که کسب میکنید بالا یا پایین میاد مثلا اگه شما نمره 7.5 کسب کنید اون نمودار حدود 20 درصد بالا میره .
از پول واقعی توی این مود استفاده نمیشه و مثل نسخه قبل معاملات با پوینت صورت میگیره .
یک چیز جدید دیگه ای که شما توی این مود خواهید دید فاصله دوربین بازی برای تنظیم صحنه هایی از بازیه .من بعنوان مهاجم تیم در زمانی که حریف صاحب کرنر بود معمولا در مرکز زمین مستقر میشدم در این وضعیت دوربین از بالا زوم اوت میشد که تقریبا همه چی توی کادر دیده میشه . متاسفانه در زمانی که تیم شما صاحب یک کرنر میشه و شما در نزدیکی تیر دروازه مستقر میشید دوربین زاویه خوبی نداره .
مشکل و مساله مهمی که توی نسخه 2009 وجود داشت ضعف هوش مصنوعی بازیکنان هم تیمی بود اما خوشبختانه این مساله منو توی این نسخه غافلگیر کرد وقتی وارد بازی شدم من شاهد عملکرد خوب تیمم بودم از جمله اونها میشه به پاسکاری نرم بازیکنان حرکات هماهنگ اونها در یک سوم زمین حریف برای گشایش و باز کردن دفاع اشاره کرد .اونا هنوز تمایل دارن از جناحین حمله کنن اما اونا به همون اندازه توانایی حمله از وسط رو هم دارند .در حالت دفاع هنوزمعایبی در کارشون دیده میشه اما در کل اونا سازمان یافتگی بیشتری پیدا کردن .
هوش بازی توی این مود کمی بهتر شده و شما فید بک ها و بازخوردهای بیشتری از مربی دریافت میکنید .
شما میتونید کارکتری که از خودتون ساختید رو به مودهای دیگه منتقل کنید .
محتوای مخفی:
Last edited by 4039; 18-10-2009 at 18:31.
من میخوام دانلود کنم ولی احتمال میدم لینکها سر کاری باشه
پس تا روز انتشار و لینک های که به تایید دوستان رسیده صبر میکنم
خب اول می خوام اینو بگم من به عنوان یکی از اعضای کوچک این سایت بعد از این که از اول با این تاپیک بودم با جریاناتی که پیش اومد تو این 40 صفحه ی اخر تصمیم گرفتم پست بدم.اول تشکر کنم از حسین و مسعود عزیز که منو با پست هاشون راهنمایی کردن.در ضمن خواهشمندم این پست رو در پست های بعدی نقل قول نکنید.خوب از اونجا شروع می کنم که من تا سال 2008 و زمانی که هنوز xbox 360 نخریده بودم یک pes fan بودم بی بروبرگرد.بعد از خرید دستگاه و با توجه به تعریفایی که شنیده بودم تصمیم به تهیه بازی کردم.خوب اول که بازی رو دیدم در arena واقعا شوکه شدم .این بازی گرافیکش منو متعجب کرد .!!!تکون خوردن طبیعی لباس انیمیشن فوق تصور و ... همه باعث شد از همون اول متوجه شم همه ی حرفا بی خود نبوده.باید بگم من قبل از خرید دستگاه هم با این که بنظرم pes برتر بود ولی هیچ وقت ضد fifa نبودم.(برخلاف برخی دوستان این تاپیک)فیفا ورلد کاپ 2006 رو بازی می کردم و لذت هم بردم.بازی fifa next هیجانی بیشتر حتی از ورلدکاپ رو بمن داد!!!خوب با توجه به حرفای گنده گنده سران pes گفتم pes 2009دیگه 100 درصد شکست رو جبران می کنه ولی تقریبا تفاوتی تو بازی ندیدم .اما سران فیفا با این که خیلی کمتر تبلیغ کرده بودن بازی دادن که با توجه به درس هایی که در یورو 2008 از کنترل ازادانه تر حرکت شوت و بخصوص پاس گرفته بودن بازی عرضه کردن که فوق تصور بود. پیشرفت عالی باعث شد تا pes شکست بدی بخوره.من صبر کردم تا امسال. عکسای فوق العاده ای از pesمنتشر شده بود.اما اونور هم فیفا یک برگ برنده داشت.حرکت 360 درجه.سران پی ای اس بزرگترین اشتباهشون رو کردن و بجای تمرکز بیشتر بر روی گیم پلی سعی کردن حرکت 360 درجه رو به بازی بیارن.این خودش یکی از عواملی هست که بازی اونی که باید بشه نشد.حرکت 360 درجه در فیفا واقعا با شکوه هست .در حالی که من در pes تنها در مواردی معدود و در جهاتی محدود این حرکت رو دیدم.خوب اما یک چیز مهم : pes امسال به صورت وحشتناکی پیشرفت کرده!!!!!!گرافیک بازی با سال گذشته کاملا متمایز و صد البته فوق العادست به خصوص اگه شما قبل از انجام دموی پی ای اس یک دست بازی فوق افتضاح فیفا 10 pc رو بازی کنید.یکی از دوستان در امضاش نوشته :شکست مفتضحانه فیفا نکست را به همه ....این یک بی انصافی تمام عیار هست.امسال علیرقم پیشرفت عالی pes هنوز هم fifa nextسرتره.اگه جمله ی فوق برای فیفا 10 به قول سازنده ها pc nextبود بله کاملا درست بود و باز هم شکست مفتضحانه فیفا را تبریک عرض می کردید .
اما یک چیز خیلی مهمه .امسال pes بسیار بیشتر از فیفا پیشرفت کرده!!!! و این چیزی هست که بنظر من سایتای بزرگ در دادن نمره به اون بی انصافی کردن.بازی کردن pes امسال یک لذتی به ادم میده که قبل از اون فقط در pes 6 اون رو تجربه کرده بودیم.حالا می خوام به صورت ریز به مساله نگاه کنم.1-گرافیک :با توجه به نورپردازی عالی و بهبود بافت ها شاهد پیشرفت شگرف بازی در این بخش هستیم.چند ماه پیش عکسی مقایسه ای از نسخه قبلی و این نسخه منتشر شد که جلوه گر حرف من بود.امسال pes شاید به خاطر این که چهره ها هنوز 3D طراحی نشدن ضرر کنه اما صد در صد گرافیک بازی چیزی از گرافیک fifa next کم نداره البته لازم به ذکره که هنوز نورپردازی در فیفا بسیار سرتره.این چیزی نیست که من بگم شما کافیه ورزشگاه ومبلی رو در شب هنگام درFIFA 10 NEXT ببینید .واقعا اونو با واقعیت اشتباه می گیرید.نمره نهایی من به این بخش 10/9 هست که البته باید بگم نمره من به گرافیک pes 2009نمره 10/6 بود!!!اما اگه گرافیک نسخه جدید رو با فیفا کامپیوتر مقایسه کنم فیفا کامپیوتر فقط مثل یک جوک خنده دار برای این بازی می مونه.گرافیک FIFA PC از نمای بالا در حد نسله قبل هست (در بالاترین درجه ) در حالی که اگه این دوتا بازی رو کنار هم بزارین کاملا پی می برید که PESگرافیک بسیار بالاتری داره.نمرات گرافیک:پی ای اس 2010 10/9فیفا 2010 نکست 10 / 2/9فیفا 2010 پی سی 10/6گیم پلی:بهتره اول یه نکته ای رو بگم به نظر من تعریف بعضی دوستان از ارکید و شبیه سازی غلطه.یک مثال بزنم زمانی که از یک خلبان تست به صورت شبیه سازی می گیرن اونو به محیطی شبیه کابین هواپیما می برن.تمامی وسایل یک هواپیمای واقعی رو در اختیار خلبان قرار می دن و تکون هایی که یک هواپیما می خوره رو به اون کابین منتقل می کنن.در اینصورت یک شبیه سازی صورت گرفته.حالا از دوستان می پرسم فیفا 10 که از نظر گرافیک مثل همون کابین هواپیما عمل می کنه از نظر صداگزاری همون حس پرواز رو به شما می ده .تمام امکانات از جمله پاس ازادانه شبیه سازی دقیق فیزیک توپ و بازیکن شبیه سازی تمام حرکات فوتبال و ... می ده و در اصل مثل همون تمامی امکانات پرواز واقعی عمل می کنه ودر اخر هیجانی به شما می ده که شما رو واقعا به یک پرواز خیالی می بره ...چجوری اسم چنین بازی رو ارکید می زارید.چون می شه توش دریبل زد؟؟؟!!!در فوتبال واقعی هم اگه شما در زمان مناسب و با مهرت کافی دریبلی رو اجرا کنید اون دریبل 100 درصد جواب خواهد داد .در نظر شما این که بسیاری دوستان بلد نیستن دفاع رو درست بچینند و در نتیجه بازیشون پرگل می شه عیبی از بازیست و دلیلی بر ارکید بودن اون؟این قسمت بالا رو گفتم تا یه تعریفی از ارکید و sim games به شما بدم.حالا بریم به گیم پلی PES 2010 . من به شخصه انتظاری فراتر از چیزی که الان می بینیم نداشتم!!!پاس ها اصلاح شدن فیزیک توپ اصلاح و در نتیجه شوت ها طبیعی تر شدن.استیل دویدن بازیکنا علی رقم مشکل بهبود داشته و ... انصافا کونامی در این بخش خیلی خوب کار کرده.یک چیزی که من بشخصه از شنیدنش خیلی خوشحال شدم حذف شدن اون سرتوپ های ناگهانی و به نظر من مسخره بازیکنان بود اما وقتی دمو رو بازی می کردم فهمیدم سران کونامی بیشتر صورت مساله رو پاک کردن و عمل سر توپ زدن رو کلا حذف کردن!!!!!!خوب اگه انیمیشن تاثیر گزاری مثل انیمیشن سرتوپ زدن فیفا جایگزین می شد بهتر بود ولی در هر صورت من نبودن این قابلیت رو به بودنش در شکل قبلی ترجیح می دم.نکته بعدی که منو اذیت کرد این بود که بعضی انیمیشن های جدید مثل حرکتی که در اثر حرکت انالوگ به سمت جلو در جهت قبلی به وجود می اد بسیار بسیار حالت خشکی داره چرا کونامی حداقل انیمیشن های جدیدو موشن نکرده. الله علم!!!؟؟نمره بخش گیم پلی:پی ای اس 2010 : 10 / 8/8فیفا 2010 نکست: 10 / 3/9فیفا 2010 پی سی: 10/7بخش صداگزاری و جذابیت بازی هم در زمانی بیان خواهم کرد اما باز هم می گویم چیزی که منو بسیار خوشحال کرد این بود که پیشرفت کونامی امسال بسیار بیشتر از فیفا بوده .راستی یه یادی هم از اقا نوید(همکار قبلی انجمن) بکنیم که بنظرم حرفش که می گفت : انجام دوتا بازی فوتبال بهتر از یکی هست . امسال عملی شد.ممنون از این که وقتتونو برای خوندن این نظر گذاشتین.امین
به دلیل بی ربطی به پست بالا اونو ویرایش نکردم.
برادرا لینک های xbox که تو نت پخش شده کاملا واقعی هستن و دوستان من بازی رو تهیه کردن و گفتن که سالم بوده .البته بازی رو از تکین نگرفتن!!!!!!
جناب a.asgharporاگه یا آیدیتون ON بشید ممنون میشم.چون کار مهمی دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)