یه سوال! اگه رو لپتاپی که ویستا اورجینال روشه 7 کرک شده نصب کنی مشکلی پیش میاد؟اصلا اورجینال و کرک شده فرقی داره؟
یه سوال! اگه رو لپتاپی که ویستا اورجینال روشه 7 کرک شده نصب کنی مشکلی پیش میاد؟اصلا اورجینال و کرک شده فرقی داره؟
نه بابا نمره واقعی که نیست عمرا ... دیگه انقدر هم زاقارت نیست
GeForce 9500 GT
قبلا سون نصب کرده بودم شیشه ای بود ولی الان نیست.... ببین ویندوز رو پچ نکردم شاید به خاطر اونه... پچش اجرا نشد هر کار کردن...
الان باهاش بازی COD 6 هم میکنم مشکلی نداره ولی نمیدونم چشه
یک جا گفت یک گزینه هست برای مچ شدن کارت گرافیک با ویندوز باید اونو بزنم ولی پیداش نکردم.
نه کمتر از 3 هست... زده 1حالا این کارا هم میکنم شاید شد
مشکلی وجود نداره. بیشتر ویندوزهایی که روی لپ تاپ ها نصبه ویرایش Home هست.
بهتره ویندوز 7 اورجینال نصب کنی و بعد از یه کرک معتبر برای اون استفاده کنی.
من خودم از این روش استفاده میکنم.
روی لپ تاپم ویندوز 7 ویرایش Home بود پاکش کردم و 7 ویرایش Ultimate نصب کردم.
![]()
شما در جای دیگه هم این پست رو زدید. به اونجا مراجعه کن. جوابت هست.
![]()
اره حداقل باید بهت 5 میداد
فکر نمیکنم از پچش باشه مگه اول areo فعال بود بعد یه مدت غیر فعال شد
سلام
من دیروز ویندور xp نصب کردم در حالی مه ویندوز 7 هم داشتم.حالا مشکلم چیه: دیگه ویندوز 7 نمی اد ، یعنی منوی بوت نمیاد که
ویندور 8 رو انتخاب کنم و اتوماتیک ویندوز xp میاد. باید چیکار کنم که درست بشه؟
ممنون
موقعی که در حال کپی کردن فایل هاست، وقتی به فایل insttype.int میرسه، این ارور رو میده:
The following error was detected while installing MATLAB:
invalid entry CRC (expected 0x2ca0fa8f but got 0x912aa9b1)
Would you like to retry installing MATLAB? If you press No, the installer will exit without completing the installation. More information can be found at C:\ Users\ x\ AppData\ Local\ Temp\ mathworks_x.log
چندبار retry کردم، هر دفعه همینطور میشه.
با تشکر
برای داشتن دو ویندوز همزمان روی یه سیستم یه نکته رو بایستی درنظر داشته باشید و اون هم اینه که ابتدا ویندوزهای پایینتر (قدیمیتر) نصب میشه و بعد ویندوزهای جدیدتر.
یعنی به این ترتیب:
ویندوز 95 »»» ویندوز 98 & Me »»» ویندوز XP »»» ویندوز Vista »»» ویندوز7
شما بایستی ابتدا ویندوز XP نصب کنبد و بعد از اون اقدام به نصب ویندوز 7.
![]()
این مورد در دو حالت پیش میاد:
- مشکل از فایل نصبیتون هست. یعنی فایل نصب مشکل داره. اگه روی CD هست شاید CD خش داشته باشه و همین باعث میشه کپی نشه.
-- رمتون دچار مشکل شده. در موقع نصب برنامه همه فایلها از رم عبور کرده و CPU اونها رو پردازش کرده و روی هارد نوشته میشن. اگه رم دچار مشکل باشه این عملیات کامل نمیشه. برای نمونه من روی یه سیستم دو تا رم 256 گذاشته بودم که شده بود 512. خیلی راحت ویندوز میاومد بالا و کار میکرد. موقع نصب آفیس دیدم مشکل شما رو دارم و در کپی کردن یه فایل دچار مشکل شده. چند تا CD عوض کردم دیدم نه هنوز هم همون مشکل رو داره. یکی از رمها رو برداشتم (همون رمی رو که تازه گذاشته بودم) دیدم خیلی راحت آفیس نصب شد.
![]()
من از طریق دانلود گرفتمش.
امروز روی یه کامپیوتر دیگه تست میکنم، اگر اونجا هم مشکل داشت، پس احتمال زیاد مشکل از همون فایل نصب باشه که فرمودید.
آیا میشه فایل مورد نظر مثلا insttype.ini رو پیدا کرد و یه درستش رو جایگزین اون کرد؟
نسخه ای که میخوام نصب کنم 32 بیتی هست، اما 64 بیتی همین ورژن (یعنی R2010a) رو هم دارم، از فایلهای اون میتونم کمک بگیرم؟
با تشکر
ویرایش:
روی کامپیوتر دیگه هم همین مشکل رو داشت.
Last edited by 1233445566; 15-05-2010 at 17:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)