تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 531 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

داره خودمونی میشه matin_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Gonbad_e Qabus

پيش فرض

یه سوال! اگه رو لپتاپی که ویستا اورجینال روشه 7 کرک شده نصب کنی مشکلی پیش میاد؟اصلا اورجینال و کرک شده فرقی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Olis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

لطفا مدل دقیق کارت گرافیکتون رو بنویسید ؟؟
    فکر میکنم نمره واقیش باشه که areo هم بهتون نمیده
    نه بابا نمره واقعی که نیست عمرا ... دیگه انقدر هم زاقارت نیست

GeForce 9500 GT

قبلا سون نصب کرده بودم شیشه ای بود ولی الان نیست.... ببین ویندوز رو پچ نکردم شاید به خاطر اونه... پچش اجرا نشد هر کار کردن...

الان باهاش بازی COD 6 هم میکنم مشکلی نداره ولی نمیدونم چشه

یک جا گفت یک گزینه هست برای مچ شدن کارت گرافیک با ویندوز باید اونو بزنم ولی پیداش نکردم.

سلام
    شما برید به performance information and tools بعد re_run asessment رو بزنید.اینکار رو هم میتونید انجام بدیدوبرید تو cmd بنویسید winsat formal .در ضمن اگه امتیاز کارت گرافیکی تون بیشتر از 3 باشه aero خودش فعال میشه.برای ظاهر شیشه ای هم تو personalize برید به windows color از اونجا میتونید اینکاررو انجام بدید.

نه کمتر از 3 هست... زده 1 حالا این کارا هم میکنم شاید شد

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

یه سوال! اگه رو لپتاپی که ویستا اورجینال روشه 7 کرک شده نصب کنی مشکلی پیش میاد؟اصلا اورجینال و کرک شده فرقی داره؟
    مشکلی وجود نداره. بیشتر ویندوزهایی که روی لپ تاپ ها نصبه ویرایش Home هست.

بهتره ویندوز 7 اورجینال نصب کنی و بعد از یه کرک معتبر برای اون استفاده کنی.

من خودم از این روش استفاده می‌کنم.

روی لپ تاپم ویندوز 7 ویرایش Home بود پاکش کردم و 7 ویرایش Ultimate نصب کردم.

4. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

سلام من بعد از نصب ویندوز xp ویندوز 7 رو نصب کردم و کرکش WINDOWS 7 LOADER EXTREME EDITION 3.118 توی دی وی

دی بود و بعد از نصب اجرای کرک توی boot ویندوز سه تا ویندوز نشون میده که اولی earlier هست که همون xp هست دومی 7

هست که کرک نشده و سومی فکر کنم مینویسه 7 LE که وقتی با اون بالا میومدم می گفت اکتیو شده ولی از دیروز بالا نمیاد و

موقع بوت 7 LE یه خط تیره فقط نشون میده

و اصلیه هم که از روزهاش داره کم میشه.

چند تا سوال و درخواست داشتم اینکه چرا اینطوری شده و خط میاد و اینکه اصلا چرا سه تا ویندوز توی بوت هست مگه نباید دوتا

باشه؟ اگه مشکل از کرکه لطفا یه کرک سالم که آخریشه و جواب داده و سه تا نمی کنه معرفی کنید و چطوری باید این ویندوز

سوم که در حقیقت به خاطر کرک ایجاد شده رو حذف کنم چون تو خود ویندوز 7 که گزینه edit وجود نداره و توی xp هم اون دوتا رو

ننوشته.

لطفا حتما کمک کنید

ممنون
    شما در جای دیگه هم این پست رو زدید. به اونجا مراجعه کن. جوابت هست.

6. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

نه بابا نمره واقعی که نیست عمرا ... دیگه انقدر هم زاقارت نیست

GeForce 9500 GT

قبلا سون نصب کرده بودم شیشه ای بود ولی الان نیست.... ببین ویندوز رو پچ نکردم شاید به خاطر اونه... پچش اجرا نشد هر کار کردن...
    اره حداقل باید بهت 5 میداد
    فکر نمیکنم از پچش باشه مگه اول areo فعال بود بعد یه مدت غیر فعال شد

8. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من دیروز ویندور xp نصب کردم در حالی مه ویندوز 7 هم داشتم.حالا مشکلم چیه: دیگه ویندوز 7 نمی اد ، یعنی منوی بوت نمیاد که
    ویندور 8 رو انتخاب کنم و اتوماتیک ویندوز xp میاد. باید چیکار کنم که درست بشه؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چه ارروري ميده دوست عزيز؟
    موقعی که در حال کپی کردن فایل هاست، وقتی به فایل insttype.int میرسه، این ارور رو میده:
    The following error was detected while installing MATLAB:

invalid entry CRC (expected 0x2ca0fa8f but got 0x912aa9b1)

Would you like to retry installing MATLAB? If you press No, the installer will exit without completing the installation. More information can be found at C:\ Users\ x\ AppData\ Local\ Temp\ mathworks_x.log

چندبار retry کردم، هر دفعه همینطور میشه.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

سلام
    من دیروز ویندور xp نصب کردم در حالی مه ویندوز 7 هم داشتم.حالا مشکلم چیه: دیگه ویندوز 7 نمی اد ، یعنی منوی بوت نمیاد که
    ویندور 8 رو انتخاب کنم و اتوماتیک ویندوز xp میاد. باید چیکار کنم که درست بشه؟
    ممنون
    برای داشتن دو ویندوز همزمان روی یه سیستم یه نکته رو بایستی درنظر داشته باشید و اون هم اینه که ابتدا ویندوزهای پایین‌تر (قدیمی‌تر) نصب میشه و بعد ویندوز‌های جدیدتر.

یعنی به این ترتیب:

ویندوز 95 »»» ویندوز 98 & Me »»» ویندوز XP »»» ویندوز Vista »»» ویندوز7

شما بایستی ابتدا ویندوز XP نصب کنبد و بعد از اون اقدام به نصب ویندوز 7.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

13

موقعی که در حال کپی کردن فایل هاست، وقتی به فایل insttype.int میرسه، این ارور رو میده:
    The following error was detected while installing MATLAB:

invalid entry CRC (expected 0x2ca0fa8f but got 0x912aa9b1)

Would you like to retry installing MATLAB? If you press No, the installer will exit without completing the installation. More information can be found at C:\ Users\ x\ AppData\ Local\ Temp\ mathworks_x.log

چندبار retry کردم، هر دفعه همینطور میشه.
    با تشکر
    این مورد در دو حالت پیش میاد:

- مشکل از فایل نصبی‌تون هست. یعنی فایل نصب مشکل داره. اگه روی CD هست شاید CD خش داشته باشه و همین باعث میشه کپی نشه.

-- رمتون دچار مشکل شده. در موقع نصب برنامه همه فایلها از رم عبور کرده و CPU اونها رو پردازش کرده و روی هارد نوشته می‌شن. اگه رم دچار مشکل باشه این عملیات کامل نمیشه. برای نمونه من روی یه سیستم دو تا رم 256 گذاشته بودم که شده بود 512. خیلی راحت ویندوز می‌اومد بالا و کار می‌کرد. موقع نصب آفیس دیدم مشکل شما رو دارم و در کپی کردن یه فایل دچار مشکل شده. چند تا CD عوض کردم دیدم نه هنوز هم همون مشکل رو داره. یکی از رم‌ها رو برداشتم (همون رمی رو که تازه گذاشته بودم) دیدم خیلی راحت آفیس نصب شد.

13. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این مورد در دو حالت پیش میاد:

- مشکل از فایل نصبی‌تون هست. یعنی فایل نصب مشکل داره. اگه روی CD هست شاید CD خش داشته باشه و همین باعث میشه کپی نشه.

-- رمتون دچار مشکل شده. در موقع نصب برنامه همه فایلها از رم عبور کرده و CPU اونها رو پردازش کرده و روی هارد نوشته می‌شن. اگه رم دچار مشکل باشه این عملیات کامل نمیشه. برای نمونه من روی یه سیستم دو تا رم 256 گذاشته بودم که شده بود 512. خیلی راحت ویندوز می‌اومد بالا و کار می‌کرد. موقع نصب آفیس دیدم مشکل شما رو دارم و در کپی کردن یه فایل دچار مشکل شده. چند تا CD عوض کردم دیدم نه هنوز هم همون مشکل رو داره. یکی از رم‌ها رو برداشتم (همون رمی رو که تازه گذاشته بودم) دیدم خیلی راحت آفیس نصب شد.

من از طریق دانلود گرفتمش.
    امروز روی یه کامپیوتر دیگه تست میکنم، اگر اونجا هم مشکل داشت، پس احتمال زیاد مشکل از همون فایل نصب باشه که فرمودید.
    آیا میشه فایل مورد نظر مثلا insttype.ini رو پیدا کرد و یه درستش رو جایگزین اون کرد؟
    نسخه ای که میخوام نصب کنم 32 بیتی هست، اما 64 بیتی همین ورژن (یعنی R2010a) رو هم دارم، از فایلهای اون میتونم کمک بگیرم؟
    با تشکر

ویرایش:
    روی کامپیوتر دیگه هم همین مشکل رو داشت.
    Last edited by 1233445566; 15-05-2010 at 17:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •