تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 804 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه پويا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوست من
    حدس می زنم رم شما زمانی که داشتین فایل روش می ریختین کرش کرده!
    و احتمالا تمام اطلاعات روش مخدوش شده و اگر برنامه و یا تم روی کارت نصب کرده بودین الان قسمتی از فایل های اون نرم افراذ موجوده و قسمتی هم پاک شده.
    برای همین گوشی دچار مشکل می شه
    برای امتحان رم رو خارج کن و گوشی رو یک بار خاموش روشن کن ببین مشکل بر طرف می شه.

---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------

سلام دوست من شما چیزی روی گوشی نصب نمی کنی نرم افزار نوکیا آپدیتر رو از همون لینک دانلود می کنی روی PC نصب می کنی و کوشی رو آپ دیت می کنی(ایترنت پر سرعت هم که باید باشه)
    می تونی آف لاین هم آپ دیت کنی که آموزشش توی امضای من هست.
    نشد :(

آپدیت کنم درست میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نشد :(

آپدیت کنم درست میشه؟
    سلام دوست عزیز
    لازم نیست اون قدر زحمت بکشی با مستر ریست درست میشه راحت
    این کد رو بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد گوشی کد امنیتی رو می پرسه
    کد پیش فرض:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از bad_stu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.من یه ماه پیش یه هویی ال سی دی گوشیم شروع کرد به خط خطی شدن تا همین الان . انواع فلش هم درست نشد.ال سی دی گوشی این قدر خط خطی میشه مه دیگه هیچی معلوم نمیشه تا گوشی رو روشن خاموش کنم.میخام بدونم کسی این مشکلو داشته و چجوری باید حلش کنم.نمایندگی هم رفتم ولی گوشیم گارانتی نداشت یارو هم بدون اینک بدونه چشه گفت 70 تومن خرجشه و باید بره تهران.منم گوشیمو گرفتم آخه 70 واسه این کار خیلیه.یکی بگه باید چه کار کنم؟pleas

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.من یه ماه پیش یه هویی ال سی دی گوشیم شروع کرد به خط خطی شدن تا همین الان . انواع فلش هم درست نشد.ال سی دی گوشی این قدر خط خطی میشه مه دیگه هیچی معلوم نمیشه تا گوشی رو روشن خاموش کنم.میخام بدونم کسی این مشکلو داشته و چجوری باید حلش کنم.نمایندگی هم رفتم ولی گوشیم گارانتی نداشت یارو هم بدون اینک بدونه چشه گفت 70 تومن خرجشه و باید بره تهران.منم گوشیمو گرفتم آخه 70 واسه این کار خیلیه.یکی بگه باید چه کار کنم؟pleas
    این مشکل LCD برای بعضی 5800 ها پیش می یاد توی فروم ها ی مختلف بگردی موارد زیادی پیدا می کنی توی سری های اول خیلی بیشتر بود اما الان توی گوشی هایی که جدیدا تولید شدن خیلی کمتر دیده می شه.
    من دیدم بعضی ها با فلش جواب گرفتن اما درمان نهایی و آخرین راه تعویض صفحه نمایشه که همون حدود که گفتی قیمت داره و شاید بیشتر اما گوشی لازم نیست بره تهران!
    موفق باشی

6. این کاربر از bad_stu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sky lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام م یه سوال داشتم:
    گوشی من وقتی میخوام اس ام اس بفرستم 70 حرف تو هر اس ام اس میتونم بفرستم ولی تو گوشی های ضعیف نوکیا که سیستم عامل جاوا دارن میشه تو هر اس ام اس 1000 تا حرف رو فرستاد.
    مخواستم بدونم برنامه ای وجود داره که ما هم بتونیم تو یک اس ام اس حروف زیادتری بفرستیم؟

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

سلام م یه سوال داشتم:
    گوشی من وقتی میخوام اس ام اس بفرستم 70 حرف تو هر اس ام اس میتونم بفرستم ولی تو گوشی های ضعیف نوکیا که سیستم عامل جاوا دارن میشه تو هر اس ام اس 1000 تا حرف رو فرستاد.
    مخواستم بدونم برنامه ای وجود داره که ما هم بتونیم تو یک اس ام اس حروف زیادتری بفرستیم؟
    دوست عزیز در گوشی‌های ضعیف حد اکثر تعداد حرفی‌ که میتونی بفرستی‌ ۱۰۰۰تاست و به این معنی‌ نیست که این ۱۰۰۰تا رو در یک اس میفرسته بلکه همون ۱۶۰تا برای انگلیسی‌ و ۷۰تا برای فارسی است

9. 2 کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه پويا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

یه سری موزیک تو مموری کارت داشتم که موقع پاک کردن ، پی سی هنگ کرد . الان میبینم که آهنگ ها همه حذف شدن ولی اسمشون تو Music library مونده . یعنی اسم آرتیست و آلبوم هست ولی داخل که میرم خالیه . اینها اصلا" پاک نمیشن . Delete رو میزنم اینو میاره: File is corrupted

رفرش هم میزنم فرق نمیکنه . چطور اینا رو پاک کنم؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بچه ها خواستم از دوستان عزیزی که بهم کمک کردن تشکر کنم
    نام نمیبرم چون ممکنه جا بندازم چند نفر رو
    ممنون

هر کسی برداشتی از سال نو داره
    به نظره یکی یه سال پیر تر شدیم، به نظر یکی یک سال پخته تر شدیم، به نظره یکی یه ساله دیگه از عمرمون تلف شد، به نظر یکی سال نو مساویه با زندگی جدید، به نظر یکی سال نو میشه مشکلات جدید و ...

مشخص کردن یه "عنوان" برای سال جدید به نظرم کاره بی خودی هست ولی به نظرم همینکه سعی کنیم در سال جدید بیشتر با هم باشیم و اخلاق های خوب خودمون رو تقویت و عادت های نامناسبمون رو خونه تکونی کنیم کفایت کنه

سال خوبی داشته باشی دوست من
    داریـــــــــــــــوش

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سری موزیک تو مموری کارت داشتم که موقع پاک کردن ، پی سی هنگ کرد . الان میبینم که آهنگ ها همه حذف شدن ولی اسمشون تو Music library مونده . یعنی اسم آرتیست و آلبوم هست ولی داخل که میرم خالیه . اینها اصلا" پاک نمیشن . Delete رو میزنم اینو میاره: File is corrupted

رفرش هم میزنم فرق نمیکنه . چطور اینا رو پاک کنم؟
    سلام دوست من
    تنها راهی که به نظرم می رسه اینه که شما یه فرمت مموری رو بزن بعد بزار داخل گوشی بعد پلیر گوشی رو رفرش کن باید حل بشه مشکل.
    اگر که شما بعد اون مشکل مستر ریست کردی مموریتم فرمت می کردی اصلا همچین مشکلی نداشتی
    اگه با راه اول درست نشد از راه دوم استفاده کن

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

این مشکل LCD برای بعضی 5800 ها پیش می یاد توی فروم ها ی مختلف بگردی موارد زیادی پیدا می کنی توی سری های اول خیلی بیشتر بود اما الان توی گوشی هایی که جدیدا تولید شدن خیلی کمتر دیده می شه.
    من دیدم بعضی ها با فلش جواب گرفتن اما درمان نهایی و آخرین راه تعویض صفحه نمایشه که همون حدود که گفتی قیمت داره و شاید بیشتر اما گوشی لازم نیست بره تهران!
    موفق باشی
    سلام
    من این مشکلات رو داشتم
    با تغییر LCD مشکل حل میشه
    70 تومنی خرجش میشه

14. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •