نشد :(
آپدیت کنم درست میشه؟
نشد :(
آپدیت کنم درست میشه؟
سلام دوست عزیز
لازم نیست اون قدر زحمت بکشی با مستر ریست درست میشه راحت
این کد رو بزن:بعد گوشی کد امنیتی رو می پرسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد پیش فرض:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من یه ماه پیش یه هویی ال سی دی گوشیم شروع کرد به خط خطی شدن تا همین الان . انواع فلش هم درست نشد.ال سی دی گوشی این قدر خط خطی میشه مه دیگه هیچی معلوم نمیشه تا گوشی رو روشن خاموش کنم.میخام بدونم کسی این مشکلو داشته و چجوری باید حلش کنم.نمایندگی هم رفتم ولی گوشیم گارانتی نداشت یارو هم بدون اینک بدونه چشه گفت 70 تومن خرجشه و باید بره تهران.منم گوشیمو گرفتم آخه 70 واسه این کار خیلیه.یکی بگه باید چه کار کنم؟pleas
این مشکل LCD برای بعضی 5800 ها پیش می یاد توی فروم ها ی مختلف بگردی موارد زیادی پیدا می کنی توی سری های اول خیلی بیشتر بود اما الان توی گوشی هایی که جدیدا تولید شدن خیلی کمتر دیده می شه.
من دیدم بعضی ها با فلش جواب گرفتن اما درمان نهایی و آخرین راه تعویض صفحه نمایشه که همون حدود که گفتی قیمت داره و شاید بیشتر اما گوشی لازم نیست بره تهران!
موفق باشی
سلام م یه سوال داشتم:
گوشی من وقتی میخوام اس ام اس بفرستم 70 حرف تو هر اس ام اس میتونم بفرستم ولی تو گوشی های ضعیف نوکیا که سیستم عامل جاوا دارن میشه تو هر اس ام اس 1000 تا حرف رو فرستاد.
مخواستم بدونم برنامه ای وجود داره که ما هم بتونیم تو یک اس ام اس حروف زیادتری بفرستیم؟
دوست عزیز در گوشیهای ضعیف حد اکثر تعداد حرفی که میتونی بفرستی ۱۰۰۰تاست و به این معنی نیست که این ۱۰۰۰تا رو در یک اس میفرسته بلکه همون ۱۶۰تا برای انگلیسی و ۷۰تا برای فارسی است
یه سری موزیک تو مموری کارت داشتم که موقع پاک کردن ، پی سی هنگ کرد . الان میبینم که آهنگ ها همه حذف شدن ولی اسمشون تو Music library مونده . یعنی اسم آرتیست و آلبوم هست ولی داخل که میرم خالیه . اینها اصلا" پاک نمیشن . Delete رو میزنم اینو میاره: File is corrupted
رفرش هم میزنم فرق نمیکنه . چطور اینا رو پاک کنم؟
بچه ها خواستم از دوستان عزیزی که بهم کمک کردن تشکر کنم
نام نمیبرم چون ممکنه جا بندازم چند نفر رو
ممنون
هر کسی برداشتی از سال نو داره
به نظره یکی یه سال پیر تر شدیم، به نظر یکی یک سال پخته تر شدیم، به نظره یکی یه ساله دیگه از عمرمون تلف شد، به نظر یکی سال نو مساویه با زندگی جدید، به نظر یکی سال نو میشه مشکلات جدید و ...
مشخص کردن یه "عنوان" برای سال جدید به نظرم کاره بی خودی هست ولی به نظرم همینکه سعی کنیم در سال جدید بیشتر با هم باشیم و اخلاق های خوب خودمون رو تقویت و عادت های نامناسبمون رو خونه تکونی کنیم کفایت کنه
سال خوبی داشته باشی دوست من
داریـــــــــــــــوش
سلام دوست من
تنها راهی که به نظرم می رسه اینه که شما یه فرمت مموری رو بزن بعد بزار داخل گوشی بعد پلیر گوشی رو رفرش کن باید حل بشه مشکل.
اگر که شما بعد اون مشکل مستر ریست کردی مموریتم فرمت می کردی اصلا همچین مشکلی نداشتی
اگه با راه اول درست نشد از راه دوم استفاده کن
سلام
من این مشکلات رو داشتم
با تغییر LCD مشکل حل میشه
70 تومنی خرجش میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)